|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat]
9.2.2015 14:59:01   
tatjan@
Valerie i ja sam slogirana, samo bi spavala user posted image Srecno onda danas!

Ja sam isto lose prosla sa indukcijom.. presla sam termi dva dana i isla na ctg i tamo me neka dezurna doktorka odlucila zadrzati. Posto je bila guzva na patologiji isti dan me ukljucili na indukciju iako nisam imala ni kontrakcije niti sam se otvarala. I nista, mucila sam se 13 sati, otvarali me na silu prstima, ali beba se nije spustala, pa sam na kraju zavrsila na hitan carski.
A sa prvim sam se porodila za 4 sata prirodno, zao mi je sto sam uopste isla na taj ctg drugi put.

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 901
9.2.2015 16:25:12   
Tanjica81
Pozdrav drageuser posted image

Ja se sad vratila od dr, kaze da je ok. Bila sam na uz, sutra na Dabl... u subotu idem na Euz- privatno...

Serpi, jabudic? Kako je prosao uz?

Choopo kako se drzis?

Sve vas user posted image

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 902
9.2.2015 16:37:01   
serpica
Drage moje drugarice kod mene je sve ok na uz hvala dragom Bogu,iznenadjenje je bilo to sto vise ne nosim DEVOJCICU nego DECAKA user posted image
meni je apsolutno svejedno ali sam se toliko navikla da je devojcica da sam sad samo zbunjena.
Poruka za Jabudic: Klaritina kugal ipak nije pogresila,ona mi je prva rekla da je decakuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 903
9.2.2015 16:50:29   
jabudic
Hahaha, Serpi, znas da mi je danas na trenutak to palo na pamet, da bi ti mogao biti djecak user posted image
E bas super 2:2 user posted image

Klarita, ima nade i za tebe user posted image
Tanjice, ja sjutra idem na UZ.

< Poruku je uredio jabudic -- 9.2.2015 16:51:29 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 904
9.2.2015 16:56:39   
Ivanka 75
Serpi, super za decaka user posted image
Toma ce imati sjajno drustvo user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 905
9.2.2015 16:58:36   
Tanjica81
Serpi user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 906
9.2.2015 17:07:14   
serpica

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Serpi, super za decaka user posted image
Toma ce imati sjajno drustvo user posted image

To sam i ja pomislila obzirom da sestre beze od njega sad im je vec dosadan,bas ce da mu prija drustvo za fudbal.user posted image
Jabudic jakooo navijam da je kod tebe devojcica,jedva cekam sutra.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 907
9.2.2015 18:14:15   
Klarita
Serpiiiiiiiiiiiiiiii, aaaaaaaaaa, ja mislim javljas mi za Jabudic, pa zeno draga, umalo nisam udes napravilauser posted image javi se na mobuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 908
9.2.2015 18:19:44   
bubulence
IZVORNA PORUKA: serpica

Drage moje drugarice kod mene je sve ok na uz hvala dragom Bogu,iznenadjenje je bilo to sto vise ne nosim DEVOJCICU nego DECAKA user posted image
meni je apsolutno svejedno ali sam se toliko navikla da je devojcica da sam sad samo zbunjena.
Poruka za Jabudic: Klaritina kugal ipak nije pogresila,ona mi je prva rekla da je decakuser posted image

hihihih Manji porasla pisa user posted image user posted image . ma divno, taman 2:2 . bas me zanima sta ce peto da bude user posted image . medicina napreduje, verujem u tebe :D .
Klarita ti sutra nestani na par dana... hihhihi
glukice, krenuce beba, ne brini... cim bude spremna

< Poruku je uredio bubulence -- 9.2.2015 18:20:56 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 909
9.2.2015 18:42:36   
Ana13
Serpi,super je sto ce Toma imati drustvo user posted image user posted image user posted image
A ja se bas ponadala da Klarita ume da pogresi,pa se nadala da ce mi i drugo biti devojcurak,kad ono... znaci da ce mi i drugo i trece biti muskarcici user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 910
9.2.2015 18:42:41   
superm
E, Serpice! Super, nekako sam znala da je decak, rekla sam ti to jednom! Drustvo za fudbalicu! Super user posted image

3 je moj srećan broj!!!

Direktna veza do poruke: 911
9.2.2015 18:50:17   
bubulence
Superm kakvo je stanje kod tebe?

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 912
9.2.2015 18:58:39   
serpica
Bubi,Superm user posted image meni je zaista svejedno samo nek je zivo i zdravo i da izguram do kraja,a sto se petog tice,koliko god mdicina napredovala ne smem,necu da se zareknem,ali moram da mislim na ovo sto imam. Ljubim vas sve,odoh da spremam veceru user posted image

Direktna veza do poruke: 913
9.2.2015 19:02:31   
superm

IZVORNA PORUKA: bubulence

Superm kakvo je stanje kod tebe?

Bubi, kako su lepotice? Kako se ti i muz snalazite?
Kod mene nista novo. Tebi prvoj javljam!user posted image

3 je moj srećan broj!!!

Direktna veza do poruke: 914
9.2.2015 19:06:49   
choopa choops
Heeeeeeeeeeeeeej šerpi!!!! user posted image user posted image user posted image

Bravo za batu, samo nek je zdravo! Jesi li pitala dr šta za te bolove što imaš? Dobro je sve, samo kad je beba dobro!

Klarita još samo sutra i možeš da se opustiš user posted image Držim fige da si pogodila...

Kod mene sve po starom, pisala sam tamo po temama, da ne zatrpavam ovdje ove divne vibracije user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 915
9.2.2015 19:08:08   
choopa choops
E da, sad moraš i da pripremiš novi spisak imena, da TM izvlači user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 916
9.2.2015 19:39:17   
Valerie
serpi super 2+2 user posted image dve velike devojke i dvojica malih bata! savrseno!

Direktna veza do poruke: 917
9.2.2015 19:53:02   
choopa choops
Gdje nam je Ipokrisia? Nemoj da je otišla da se porodi preko reda?! user posted image

Ja ću da sačekam glukicu, nju i srculence kao što i ide po spisku, neću da se porađam ranije user posted image

Kaže mi MM danas nemoj da gledaš u taj ctg, onda se nerviraš pa zato imaš kontrakcije!user posted image Ginekolog-akušer moj supružnikuser posted image

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 918
9.2.2015 19:57:11   
jabudic
Ha ha, Cupo, ima mu ta logike user posted image

Direktna veza do poruke: 919
9.2.2015 20:03:11   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: jabudic

Ha ha, Cupo, ima mu ta logike user posted image

Da, baš. user posted image
Glukice ti da poslušaš ovaj savet od MMa stručnjaka, iznerviraj se što više i da se porodiš da ne misliš hoćeš li morat na indukciju user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 920
9.2.2015 20:04:26   
serpica
Chupa dr za bolove kaze da je normalno da me boli,jer s sirim i bole me stari oziljci,ali ako ne traje ceo dan onda da ne brinem...sledeca kontrola krajem marta kaze da sad sledi najrizicniji period i da ako izguram naredna dva meseca onda sam na konju user posted image
Valeri user posted image
idem na brzinu da bacim pogled na ostale teme

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 921
9.2.2015 20:13:58   
Kata90
serpi,bas mi drago sto nosis decakauser posted image user posted image
Anita se jos nije javila?kako se ona snalaziuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 922
9.2.2015 20:38:41   
choopa choops
Šerpice krajem marta? user posted image user posted image Svaka čast na strpljenjuuser posted image

Kato, teško je nama sa jednom bebom, možeš mislit šta je sa tri user posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 923
9.2.2015 20:48:55   
glukica
Haha jao Cupo da je do nerviranja porodila bih se do sad 100 puta! user posted image ovaj osip i svrabez me izludjuju!!! Uzimam tablete protiv alergije i mazem tu neku kremicu i kao ujutru kad sam ustala cinilo mi se da mi se smirilo, da se povlaci! Ali uvece tj sad kao da sam buknula samo se ceskam kao luda i sad li deluje da se siri i po nogama! Ujutru idem na kontrolu pa cu videti i za to sta ce reci dr.. user posted image rekoh ja da je do nerviranja i nervoze vec bih ljuljala user posted image stvarno nemoj neko pre mene da se porodi siznucu! user posted image

Direktna veza do poruke: 924
9.2.2015 21:38:19   
*boka*
Ijaoooooooo šta to bi??? Ja se tek sad prijavljujem, ceo dan sam bila u salonu, posle došla kući Eli mi ima T od sinoć i ne stigoh da virnem.
Šerpi kakvo iznenađenje! Tako sam ja bila šokirana i zbunjena kad su mi u 7 mesecu za Eli rekli da je devojčica, a do tad je bila dečak user posted image
Jabude tvoj UZ ne mogu da dočekam! Stiskam palčeve već danas. Klarita itizgleda pogodi svima user posted image Samo ja je ne pitah i meni da prorekne user posted image

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here