Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 14:24:35
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 Delija, ti si onda sefica za pozeleti!!! Pojuri ti malo te ispite da ih sto pre zavrse!!! To je samo zatise pred burom cek da zavrse pa kad sefica lupi smene po pola radnog vremena svakoj
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 15:59:03
|
|
|
|
cipiripi
|
Obilic
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 16:40:01
|
|
|
|
Anoniman
|
cure nemojte u petak molim vaaaas,ja stižem u bg tek oko 8 uveče aj u subotu po podne, nekako mi se čini da zbog posla svima odgovara
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 16:41:50
|
|
|
|
cipiripi
|
ja se slazem
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 16:50:24
|
|
|
|
Veca77
|
Super, tako i Ivi odgovara! Hocete onda u subotu oko 17h na Obilicevom vencu, u nekom od silnih kafica? Preporuka za odredjeni kafic bi bila dobrodosla!!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 17:04:20
|
|
|
|
cipiripi
|
mislim da ce kafici biti puni..tako da je najbolje da se nadjemo ispred javne garaze pa da trazimo mesto za grupu ringerajki
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 17:07:09
|
|
|
|
Mimče
|
ili ako neko zna gde je dobro ili nekog , pa da rezervisemo dva tri cetiri stola u zavisnosti koliko nas dolazi bar otprilike. Pretpostavljam da vam je konacan dogovor subota ili ima nesto i u petak?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 17:07:27
|
|
|
|
Veca77
|
Moze! Jel' ti tajming odgovara?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 17:11:19
|
|
|
|
Snelle
|
Baš bih vam se i ja pridružila, ali ako mi baš tad krene porodjaj, ima li nekog dovoljno hrabrog da me vodi u porodilište?
< Poruku je uredio Snelle -- 12.5.2010 17:19:58 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 17:21:33
|
|
|
|
Mimče
|
ja sam bolesno radoznala pa nemam nista protiv da te vodim ali sam by foot mogu jedino da nam zovem taxi ako bas ustreba
< Poruku je uredio Mimče -- 12.5.2010 17:22:05 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 17:23:47
|
|
|
|
Mimče
|
Znaci kafica Subota u 17h na Obilicevom vencu , sastanak ispred garaze ili mozda bolje kod ulaza u trzni centar
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 17:25:27
|
|
|
|
Snelle
|
Hehehe, možda nateram muža da on ode negde u provod u Bg-u dok sam ja sa vama, ali ništa ne garantujem Nego, zar nisu najavili kišu za vikend?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 17:27:50
|
|
|
|
cipiripi
|
Srce moje pa nisi od secera
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 17:29:06
|
|
|
|
Mimče
|
mozda i jesu nismo gledali vrem,prognozu ali petak izgleda ne odgovara svima, nisu svi "besposleni" kao ja vise posla imam u rodj. kuci nego na poslu, ali lepse mi u njoj
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 17:30:26
|
|
|
|
Mimče
|
mada s obzirom da je subota vikend mozda bismo mogle malo ranije dok je lepo i suncano tipa oko 15h da ne zahladni predvece
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 17:31:16
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Srce moje pa nisi od secera Otkud znaš, pa nisi me nikada videla
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 17:57:04
|
|
|
|
cipiripi
|
I to sto kazes...trudnjace su slatke Ceracemo se u subotu I ja sam za varijantu 15 h sviDZA mi se
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 19:32:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Moze, subota u 15h, ispred garaze!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 21:59:09
|
|
|
|
eni26
|
Hocu i jaa!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 22:03:48
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri Moze, subota u 15h, ispred garaze! Pa da cekicate frajere u besnim kolima, niste ni vi mutave . A ovamo trudne cile mile. Najgora je ova cipi . A ja cu da se sakrijem negde u zbunje pa da vas slikujem, i metnem u Skandal E pa nek vam je srecno kafenisanje
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 22:40:39
|
|
|
|
cipiripi
|
ako me oraspoloze u petak u 18 za dabl..ja obrcem turu a ako ne...picu viski, i pusicu tompus U INAT
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 23:13:14
|
|
|
|
Mimče
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri Moze, subota u 15h, ispred garaze! Moze, moze, gledamo se
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 23:14:44
|
|
|
|
Mimče
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi ako me oraspoloze u petak u 18 za dabl..ja obrcem turu a ako ne...picu viski, i pusicu tompus U INAT ej cipi koji sladoledic volis da ti kupim, rekla sam da te vodim na sladoled kad ti skinu konce, valjda jesu, ljub
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 23:20:10
|
|
|
|
cipiripi
|
Ja jedem samo Sneska-frikom (ocu da dobijem milion dinara)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 23:21:13
|
|
|
|
Mimče
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Ja jedem samo Sneska-frikom (ocu da dobijem milion dinara) ja cu da se pobrinem za Sneska a ti za milion
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?