Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.5.2010 21:51:12
|
|
|
|
Mimče
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Jao Mimce, bas si slatka, hehehe, sada se vidi da si trudna LiliT i cmok za Laru Vidi se , al ste me nahvalile , slatki smo i vejiki i Delija proslo je ihajhaj i leti ja bih cak i da malo uspori ne stizem ni da primetim a vec cu da se porodim Suncico cekam te
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.5.2010 21:53:35
|
|
|
|
cipiripi
|
I meni odgovara posle 14h...jer do tad spavam A gde? 1.Nejt 2.Veca 3.Suncica 4.Cipi . . . .
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.5.2010 21:58:34
|
|
|
|
Mimče
|
Ja sam free u petak koliko ja znam, ali mi u zadnje vreme memorija overload pa zapisujem, ok mi je u bilo koje vreme
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.5.2010 22:28:47
|
|
|
|
Nena81
|
E ova mimce samo bi da kafenise. Nije fer ti ces vec po II put da pijes kafu a ja ni jednom. Aj dodji malo ove moje da pricuvas a ja da popijem kafu sa RR devojkama. Dobri su, ne grizu, ne bacaju zvake kroz prozor, ne pljuju prolaznike...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.5.2010 22:30:31
|
|
|
|
cipiripi
|
Neno aj i tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii plizzzzzzzzzzz
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.5.2010 22:32:25
|
|
|
|
Mimče
|
sta cu Neno tek sad sam prestala da radim pa ne znam sta bih sa silnim vremenom, cekajuci bebca , a ove zene su stvarno super, ne znam a da ih povedes pa cu da ih zabavljam
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.5.2010 22:55:35
|
|
|
|
Nena81
|
Ma super su oni u drustvu, nego sam autonogama pa je to komplikejsn spakovati se obuci njih dvoje i mene i izaci iz stana. Evo vec sam se umorila dok sam samo napisala Uz to treba iskombinovati da odspavaju u isto vreme....nije to lako drage moje. Al kad muzic uzme odmor meni mozak na ispasu svaki dan mozemo da kafenisemo.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.5.2010 23:09:41
|
|
|
|
sanji
|
Nije fer, opet se kafeniše bez mene! Nisam kući pa ne mogu da dođem! Želim vam lep provod!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.5.2010 23:28:25
|
|
|
|
sanji
|
DG nešto si mi se mnogo provrednila! Kad se vratim kući moraš da nađeš vremena za mene!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 8:53:06
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi I meni odgovara posle 14h...jer do tad spavam A gde? 1.Nejt 2.Veca 3.Suncica 4.Cipi . . . . Nisam bas sigurica ja A i radim do 17h
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 8:53:58
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl A draga moja ako te nesto tesi ja jesam kuci ali nemam vremena pa cu solidarisem sa tobom Aj DG na kratku kaficu bar
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 10:09:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja mogu kada se dogovorite, mislim da ce i Mimce, dodaj je na spisak
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 11:53:04
|
|
|
|
Delijagirl
|
Sanji : u got ure self a deal iovako sam sad kod vas u ZD Suncica : rado ja ali stvarno nema sanse radim od 9 do 12 pa od 14 do 19 pa od 21 do 00 u petak Jos malo pa ce biti bolje kad se zavrse izpiti pa ce ove moje poceti normalno da rade onda cu ja da odmaram
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 12:19:09
|
|
|
|
Veca77
|
Delija, pa kakvo ti je to blesavo radno vreme? Pih, steta..... Sta kazete da se vidimo negde u gradu, oko 14.30? Recimo da to bude negde na Obilicevom vencu? Nadam se da ce vreme da nas posluzi, pa da mozemo da sedimo napolju! Sta kazete? A mozemo i na dunavskom keju, ali bi bilo malo bezobrazno od mene to traziti, jer tu blizu zivim.....
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 12:23:17
|
|
|
|
Iva979
|
Slazem se, mada glasam za grad
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 12:23:45
|
|
|
|
Delijagirl
|
e pa draga nase radno vreme je od 9 do 00 i sad zavisi od mene kako organizujem 2 devojke koje pored mene jos rade ali one obe imaju izpite imaju da uce i tako dalje pa sam ja dobar sef i skoro sam sve preuzela na sebe ali bar imam tu 2 puta po 2 sata da ja malo ustanem prosetam uradim nesto po kuci... Mislim its fine by me kod kuce sam netrebam nigdje da idem a da smara smara mnogo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 12:24:07
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 Slazem se, mada glasam za grad Hoces li doci tomorrow? Pleeeeeaaaase?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 12:24:54
|
|
|
|
Iva979
|
Cek, jel to ono za subotu?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 12:26:02
|
|
|
|
Veca77
|
Delija, ti si onda sefica za pozeleti!!! Pojuri ti malo te ispite da ih sto pre zavrse!!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 12:27:01
|
|
|
|
Tara
|
Gde se pije kafa sutra ???? I ja glasam za grad Ja radim u blizini, pa bih probala da zbrisem sa posla na kafu Samo mi kazite gde i kad??
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 12:27:19
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 Cek, jel to ono za subotu? Ma jok, bre, u petak!!! A za subotu cu se dogovoriti sa ovim devojkama od petka!!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 12:28:44
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: Tara Gde se pije kafa sutra ???? I ja glasam za grad Ja radim u blizini, pa bih probala da zbrisem sa posla na kafu Samo mi kazite gde i kad?? Nije sutra, Tara, napravila sam pometnju! Govorimo o petku, ali ov=cigledno da je meni petak sutra!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 12:28:46
|
|
|
|
Iva979
|
Ok, jer ja mogu samo u subotu! kiss :* Pazi da ti rep ne izraste od tolikih kafa!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 12:29:26
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 Ok, jer ja mogu samo u subotu! kiss :* Pazi da ti rep ne izraste od tolikih kafa! Ne bi me zacudilo!!! :-*****
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?