Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 23:21:55
|
|
|
|
cipiripi
|
ok..ponecu one lazne zetone za pokericu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.5.2010 12:36:34
|
|
|
|
Veca77
|
Girls, sta smo se na kraju dogovorile, U SUBOTU U 15H ISPRED GARAZE NA OBILICEVOM? Jedva cekam!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.5.2010 12:38:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Koliko sam ja shvatila, da! I ja jedva cekam
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.5.2010 12:39:06
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Devojke, vidim da se spremate za okupljanje u subotu? Mogu i ja?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.5.2010 12:39:15
|
|
|
|
Iva979
|
Dolazim, štikliraj me :*
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.5.2010 12:39:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: NinaMandarina Devojke, vidim da se spremate za okupljanje u subotu? Mogu i ja? Naravno, mila!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.5.2010 12:41:01
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Super!!! Konacno da vas sve upoznam
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.5.2010 12:41:50
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri Koliko sam ja shvatila, da! I ja jedva cekam IZVORNA PORUKA: NinaMandarina Devojke, vidim da se spremate za okupljanje u subotu? Mogu i ja? Naravno, draga!!! IZVORNA PORUKA: Iva979 Dolazim, štikliraj me :* Jeeeeeeee!!! Pa taman bih te ubila kad ne bi mogla ni u subotu!!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.5.2010 12:42:19
|
|
|
|
Iva979
|
Za sada: Veca Nejtiri Ninamandarina ja Ko ce jos? Pretpostavljam da ce i Banini?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.5.2010 12:42:58
|
|
|
|
Nena81
|
Jel dolazi neko sa bebom / detetom ? Jel problem da povedem bar jedno dete ? Ako moze / hoce neka od vas da mi ostavi br mob na pp za slucaj da se ja iskombinujem nesto pa da vas nadjem
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.5.2010 12:43:35
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 Za sada: Veca Nejtiri Ninamandarina ja Ko ce jos? Pretpostavljam da ce i Banini? + banini + cipi + mimce mozda Suncica
< Poruku je uredio Veca77 -- 13.5.2010 12:44:15 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.5.2010 12:44:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 IZVORNA PORUKA: Iva979 Za sada: Veca Nejtiri Ninamandarina ja Ko ce jos? Pretpostavljam da ce i Banini? + banini + cipi + mimce mozda Suncica Hahah dodala si Mimce... Videcu i sa Kleo kako radi, ona je najproblematicnija. A Mari sam pokusala da nagovorim da dodje do Bgd-a, ali me otkacila, pa probajte vi... E da, i Snelle ce doci, ako ne pocne da se poradja
< Poruku je uredio Nejtiri -- 13.5.2010 12:46:40 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.5.2010 12:45:04
|
|
|
|
Iva979
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 IZVORNA PORUKA: Iva979 Za sada: Veca Nejtiri Ninamandarina ja Ko ce jos? Pretpostavljam da ce i Banini? + banini + cipi + mimce mozda Suncica Ja bih volela i Mari da dodje!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.5.2010 12:45:54
|
|
|
|
Iva979
|
Kleo, vidim te Jel dolazis?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.5.2010 12:46:18
|
|
|
|
Veca77
|
Nejti, imas pp
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.5.2010 12:46:46
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Jel dolazi neko sa bebom / detetom ? Jel problem da povedem bar jedno dete ? Ako moze / hoce neka od vas da mi ostavi br mob na pp za slucaj da se ja iskombinujem nesto pa da vas nadjem ja dolazim sa bebom jednom
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.5.2010 12:47:21
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 Ja bih volela i Mari da dodje! I ja i ja!!! Bice prilike, Mari, kovrdzice!!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.5.2010 12:49:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Jel dolazi neko sa bebom / detetom ? Jel problem da povedem bar jedno dete ? Ako moze / hoce neka od vas da mi ostavi br mob na pp za slucaj da se ja iskombinujem nesto pa da vas nadjem Ajde Neno, dodji ako uspes, pa cemo ih cuvati... vidi sta je zena zeljnih bebica
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.5.2010 12:51:11
|
|
|
|
Anoniman
|
ja se osećam na takvu euforiju da ne mogu da vam opišem ko da idem npr.na sopstvenu svadbu jao ženeeeeeeeeeeeeeeee snelle dodži dodži,ako treba porađamo te na obilićevom vencu,taman posle da imaš doživotno besplatno piće u sred epicentra centrova
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.5.2010 12:52:49
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 Kleo, vidim te Jel dolazis? Pitala sam Kleo pre neki dan. Nije jos uvek sigurna da li ce moci!!! Kleo, isplaniraj dan tako da dodjes!!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.5.2010 12:53:49
|
|
|
|
Veca77
|
Banini, Bijonse, kako god , poslala sam ti poruku na fejs!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.5.2010 12:59:10
|
|
|
|
Anoniman
|
odgovor'la ba
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.5.2010 23:10:26
|
|
|
|
Mimče
|
nejt sta gledis*?:)
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.5.2010 23:12:24
|
|
|
|
Mimče
|
meni dolazi ze u subotu t da sklapa plakar i meri kuhinju, ne znam da li je bezobrazno da zbrisem sa vama na kafenisanje a ostavim mm da se druzi ionako su oni muskarci
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.5.2010 23:32:53
|
|
|
|
Suncicabg
|
Naravno da nije bezobrazno
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?