Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 4.5.2010 13:29:29
|
|
|
|
Nensi*
|
Neno,izvini sto ti nisam odgovorila na pp,nisam prilazila kompu dva dana,a i vidim da ste odlozili vidjanje...Nadam se da cu moci tad da se vidim sa vama jer bi bas volela da vas upoznam,ali dogovoricemo se vec
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 4.5.2010 13:40:08
|
|
|
|
Mimče
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Konkurs ostaje otvoren do daljneg Za neki sledeci vikend kad drustvo bude raspolozeno. Sto se mene tice kolko sledeci moze Drage stvarno bismo mogle sledeci vikend, tj ovaj 8 ili 9 maj, šta kažete.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.5.2010 15:31:46
|
|
|
|
Mimče
|
ZENE HOCEMO LI SE DRUZITI????????????? Ja sam na trudnickom i totalno mi je cudno sve odkad ne radim ne znam sta cu sa viskom vremena navikla sam sve da obavljam brzo AKO STE ZA SLADOLED; SOKIC ; KAFU I OSMEH I MALO BLEBLETANJA ; AJMO
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.5.2010 16:01:15
|
|
|
|
Nena81
|
Ja hocu i mogu... za ostale neznam
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.5.2010 16:18:24
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
I ja hocu, ali nisam organizator jer mi nije poslo od ruke zadnji put.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.5.2010 17:01:19
|
|
|
|
Mimče
|
ajde onda prvo da vidimo da li vam odgovara ova subota, 8 maj
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.5.2010 17:22:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Mimce, malo pre sedim u DZ i nabasam na tvoj sms, i sad dosla da vidim sta je sa kaficom, a ti se vec javila. Meni odgovara ali popodne, pre podne dolazi mm-ova sestra, nikako da dodje jos od mog rodjendana, pa ce doci sutra. Valjda ce otici do nekog doba da mog uda se vidim sa vama
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.5.2010 0:41:22
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: Mimče ajde onda prvo da vidimo da li vam odgovara ova subota, 8 maj meni ne..tek mi u ponedeljak skidaju konce jel vama odgovara sredinom nedelje?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.5.2010 1:28:43
|
|
|
|
Mimče
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi IZVORNA PORUKA: Mimče ajde onda prvo da vidimo da li vam odgovara ova subota, 8 maj meni ne..tek mi u ponedeljak skidaju konce jel vama odgovara sredinom nedelje? Meni odgovara i sutra planirala sam malko da bazam po gradu posto mm radi do 5, a odgovara Cipi i sredinom nedelje samo da si nam ti dobro i cim ti skinu konce vodim te na sladoled kao malu decu posle lekara
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.5.2010 16:36:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Mimce nas je vukla za nosice
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.5.2010 16:45:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
A, kad je ovo bilo?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.5.2010 16:46:34
|
|
|
|
cipiripi
|
i ja pitam isto
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.5.2010 16:51:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Pocelo jutros, a zavrsilo se malo pre! A vi trudnjace, kad se organizujete picemo kaficu i sa vama, nemojte sad da ljubomorisete (za ovu drugu znam da je specijalno sklona ljubomori, al' znam i da danas skida konce, tako da neki drugi dan...)
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.5.2010 17:31:01
|
|
|
|
cipiripi
|
ja sam free u petak
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.5.2010 17:32:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi ja sam free u petak i ja sam
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.5.2010 17:33:06
|
|
|
|
cipiripi
|
1. Nejt 2.Cipi .. ajmo dalje..
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.5.2010 17:48:11
|
|
|
|
kleopatra*
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri IZVORNA PORUKA: cipiripi ja sam free u petak i ja sam Ni sumljala nisam,da ti nisi slobodna u petak
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.5.2010 18:09:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kleopatra* IZVORNA PORUKA: Nejtiri IZVORNA PORUKA: cipiripi ja sam free u petak i ja sam Ni sumljala nisam,da ti nisi slobodna u petak Srce moje duhovito
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.5.2010 19:36:36
|
|
|
|
LillyT
|
Jao Mimce, bas si slatka, hehehe, sada se vidi da si trudna
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.5.2010 19:44:48
|
|
|
|
Suncicabg
|
Joooj kakva nam je Mimce lepotica!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.5.2010 21:17:28
|
|
|
|
Nena81
|
Drage moje ja se odjavljujem dok mi mm ne zavrsi sa putovanjima nemogu sama sa njih dvoje nikako. Stisli ga nesto ovih dana nikad mi nije kuci. Tek za 2 nedelje taman ce i on na odmor pa mogu da zvrjim. Ako neko tada bude raspolozen dogovoricemo se.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.5.2010 15:42:48
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl Da da mince i bebac su nam bas super porasli Zar je tolko vec proslo od kad sam vas videla prosli put Da da, Delijo...vreme je da ponovimo
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.5.2010 15:46:41
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi 1. Nejt 2.Cipi .. ajmo dalje.. 3. Veca samo posle 14h (jer se pre toga vidjam sa jednom mojom drugaricom, mladom mamom)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.5.2010 15:58:05
|
|
|
|
Suncicabg
|
Koje vreme u petak?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?