Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 1.5.2010 21:56:52
|
|
|
|
Nena81
|
Velika verovatnoca da cu doci, sa sinom, malecku nemogu povesti jer nismo kolima. Odgovara mi ovo vreme popodne. Neka ostane jos sutra da potvrdim dok vidim kada mi stize mama u ponedeljak. Ona zavisi od prevoza zbog toga sam neodredjena. Ako budem dolazila nosim fotoaparat da znate.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.5.2010 16:34:48
|
|
|
|
eni26
|
I ja bih volelaaa... Neno popij jednu djus votkicu za mene ,draga!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.5.2010 19:55:03
|
|
|
|
Veca77
|
Ej devojke, ipak necu moci da dodjem!! Najavili su nam se neki prijatelji da dodju sutra popodne. Mozda i prosetamo kejom (jer tu i zivimo), ali necu moci doci vama!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.5.2010 21:51:05
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: eni26 I ja bih volelaaa... Neno popij jednu djus votkicu za mene ,draga! Gde me nadje to mi je omiljeno izmedju ostalog . Bi draga da ne dojim al ovako ne smem. Boze zdravlja doci ces i ti jednog dana pa cemo zajedno da se olesimo.Evo dok ne stignes mozemo i ovako po jednu Ja dolazim sutra sa sinom sem ako ne bude padala kisa il ne daj boze nesto da nas spreci. Ko jos potvrdjuje svoj dolazak ?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.5.2010 22:10:11
|
|
|
|
eni26
|
Neno,joj sto mi se sad otvorila dizna!!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.5.2010 22:12:38
|
|
|
|
Nena81
|
Ti bar mozes a kome cu ja da kukam. Ja skoro 3god nisam ni pomirisala alkohol. Nemoj sad da ispadnem pijanica al prodjose svecanosti ja cirkam vodu. Ajde devojke sad sta bi sa tim druzenjem?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.5.2010 22:14:30
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Ti bar mozes a kome cu ja da kukam. Ja skoro 3god nisam ni pomirisala alkohol. Nemoj sad da ispadnem pijanica al prodjose svecanosti ja cirkam vodu. ma alkos si i ti ko i ja,osecam te! Uf , 3 god...Al sve ces ti to na kraju nadoknaditi!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.5.2010 22:16:49
|
|
|
|
Nena81
|
Skim muko moja kad ove curke nece ni kafu sa mnom, gde da nadjem deliju za cirku . Ej bre ko da nisam u zemlji Srbiji, niko ne pije.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.5.2010 22:20:47
|
|
|
|
eni26
|
pff,sa muzem bre!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.5.2010 22:23:32
|
|
|
|
Nena81
|
Ha ha tek od njega nema koristi za to. Nista meni bez kume samo dok se vrati.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.5.2010 22:25:35
|
|
|
|
eni26
|
Dacu ti ja mog ,u tome je majstor! Al samo za pijanku!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 3.5.2010 9:19:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Devojke, sta je bilo za druzenje? Cini mi se da nas ima samo par, pa mozda ne bi bilo lose da odlozimo za neki ''obican'' vikend, jer ocigledano da su mnogi otputovali! Kiss
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 3.5.2010 10:15:37
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri Devojke, sta je bilo za druzenje? Cini mi se da nas ima samo par, pa mozda ne bi bilo lose da odlozimo za neki ''obican'' vikend, jer ocigledano da su mnogi otputovali! Kiss Ja sam da pomerimo za neki drugi dan najavljuju kisu za popodne.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 3.5.2010 10:22:17
|
|
|
|
lesica
|
Dosla bih i ja,samo da to ne bude danas...U naredne dve do tri nedelje kad-god a posle toga....zavisice od Lenke Javite mi ako se pomeri danasnje druzenje za neki drugi dan i eto me
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 3.5.2010 11:40:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Dogovoricemo se za drugi dan. Ja sam i Mimce poslala sms da cemo drugom prilikom
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 3.5.2010 13:25:20
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Drage moje!!! Prvo javno da se izvinim sto nije me bilo, ni juce ni prekjuce, jer se pokvario kompjuter, ziva sam se pojela, jer sam htela da se druzimo. Evo sada su ga doneli pa sam htela javno da se izvinim. Stvarno mi je zao verujtemi ispala sam jaako neodgovorna ali nisam jer kao i uvek postoje nepredvidljive stvari, kao sto su kvarovi. Posto ja nisam dobar organizator vise necu da dam predloge, nadam se da ce neko bolje organizovati od mene i da cu vas upoznati, jedan dan. Verujte mi stvarno mi je zao, i jos jedan put izvinite. Vasa Super mama
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 3.5.2010 15:34:44
|
|
|
|
Nena81
|
O zeno zbog cega se toliko izvinjavas pa nisi ti nista zgresila. Vidis da pola ljudi nema na RR svi su negde otisli za praznik. Znas li koliko sam ja pp juce poslala, samo par njih mi je odgovorilo na poziv za druzenje. Znaci nisi ti los organizator, nego jednostavno se nije pogodio trenutak. Znas li koliko kockica treba da se poklopi da se ovoliko ljudi nadje na jednom mestu. Pa jos sa sve malim prikolicama, to na kraju ispadne prava egzibicija . Idu lepi dani bice prilika za druzenje.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 3.5.2010 16:01:37
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Hvala na razumevanju Neno, t.j. prijo. Znam da treba sve da se usoglasi ali meni nije poslo od ruke.Nadam se da cemo se organizovati neki drugi dan i da cemo se lepo druziti.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 3.5.2010 16:45:37
|
|
|
|
Suncicabg
|
Danas ne bih stigla na druzenje! Za kad pomeramo?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 3.5.2010 16:47:25
|
|
|
|
Nena81
|
Konkurs ostaje otvoren do daljneg Za neki sledeci vikend kad drustvo bude raspolozeno. Sto se mene tice kolko sledeci moze
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 3.5.2010 21:48:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja bih isto mogla sledeci, ako budete za!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 3.5.2010 22:04:43
|
|
|
|
Anoniman
|
A da, super mamice, nemoj da se sekiras i da se izvinjavas, nismo se snasle, a ti ni za sta nisi odogovorna. Uzivaj, draga! Ukapirala sam da si ti izgleda iz Zemuna, kao i ja, mozda se negde i srecemo, mada bi verovatno prepoznala Moniku
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 3.5.2010 22:13:40
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri A da, super mamice, nemoj da se sekiras i da se izvinjavas, nismo se snasle, a ti ni za sta nisi odogovorna. Uzivaj, draga! Ukapirala sam da si ti izgleda iz Zemuna, kao i ja, mozda se negde i srecemo, mada bi verovatno prepoznala Moniku Ja samo se nadam da cemo se upoznati, i da nece biti vakvih prepreka kao moje.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 3.5.2010 22:19:11
|
|
|
|
Tara
|
EEeeej, i ja sam za Tek sad vidim da ste se dogovarale za danas , tako da je super sto ste odlozile
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 4.5.2010 7:25:53
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Skim muko moja kad ove curke nece ni kafu sa mnom, gde da nadjem deliju za cirku . Ej bre ko da nisam u zemlji Srbiji, niko ne pije. Hahah ja bih da samo mogu odmah :) Ali bojim se da ako mi ne dodjes na kucu nema cirkanja ... meni se bas sve potrefilo ove moje imaju i izpite i kolokvijume pa sam vise manje sama za cc slo Pocinjem u 9 ujutru i zavrsim negdje u ponoc ... tako da od mene nema nista
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?