RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 8:00:35)

Dobar jutar devojke!

Trco javljaj se! Mozda te danas ostave [sm=smiley1.gif]

Ja sam se probudila, vrat me i dalje boli, ali manje nego sinoc. Utrljao mi mm neki sport gel koji on maze na bolno mesto kad se povredi i spavala sam nocas na dormeo jastuku, pa mi je mozda i to pomoglo. Ko zna sta mi se desilo pa se onako ukocio. Sto se onog drugog tice, stanje mi je isto, tako da mi danas nema mrdanja iz kuce, ne smem se udaljavati od WC-a vise od 20 metara [sm=smiley36.gif]

Kako ste vi? Evo ja skuvala [sm=kava.gif] za vas, a meni caj.

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 8:02:09)

Eco i kod tebe se priblizilo bas [sm=bravo.gif]

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 8:04:36)

O, da jeste, ali nikako da krene, izgleda da cu i ja kao Trca, a jedva cekam da upoznam svoju djevojcicu, a njoj se ne zuri nikud!!!

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 8:19:20)

Trćoslava, neka ti toga gledali filmove! Kažem ti ja da to ne pomaže, isprobano [sm=smiley36.gif]
Boko, i mene zeza stomak od juče, doduše nije tako srtašno, evo me na poslu. Mada ja inače imam suprotan problem ovom trudničkom na koji se žale Bubi i Čupa, ja mogu svaki dan u wc bar po 2 x. Imam jako osjetljiv stomak, a kad ustajem rano, kao sad za posao, obavezno me zaboli od hladnoće.
Čupo, ja te hvalih i hvalih, nego se ti za novčanik ne hvataš. Koliko para, toliko muzike. Šalila sam se, žene, Čupa je jedan čupavi monstrum [sm=hudicek.gif]

Odoh da radim, danas imam puno posla, ali javiću se ja već [sm=smiley31.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 8:21:41)

Neces Eco, devojcica je to. Ona ce pozutiti da upozna tatu. Decaci su vise vezani za mame, pa bi da sto duze ostanu u stomaku [sm=smiley36.gif]
Kad sam rodila cerku, svi su mi pricali rodi ti sebi sina, ona ce biti tatino dete, a ja se smeskala i mislim se samo vi pricajte. Medjutim to je stvarno tako. Voli ona i mamu i tatu, tu ne vidim nikakvu razliku, ali ipak joj je tata centar sveta. U njega gleda kao u Boga i sve sto on uradi je naaajbolje... Decaci su mamini, a devojcice tatine... to je valjda biologija...

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 8:25:27)

Jadan mm, nema ni jedno [sm=smiley36.gif]
Moji vole tatu baš, ali mama je mama [sm=smiley1.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 8:27:14)

Dobro jutro,evo i mene [sm=kava.gif]
Boko kako si sada? Trco danas ti je poslednja sansa da bude jarac [sm=smiley36.gif] a ako bude ja castim u tvoje ime.
Eco da Trca ima tvog metrsa odavno bi se ona porodila [sm=smiley36.gif]
Chupa,Jabudic crnogorke moje,cesto se setm svog porekla kad vas citam pa se onako svdalinski nasmejem u monitor da me neko vidi pomislio bi da sam luda.[sm=smiley1.gif]
Anita se nije javljala? I nema je Lela nikakava,sta li se desava s njom? Branki bi trebalo da je izasla..

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 8:28:14)

Kako ni jedno? Pa sad ces mu valjda roditi jedno! Nije fer da bude drugacije!

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 8:30:33)

Ja se nadam da će sad biti jedno za njega, red je više, pravi čovjek, pravi, a sve moja djeca [sm=smiley36.gif]
Ne mogu iščekati februar da vidim šta je. Tada ću biti 17. nedelja. Ako je muško ima vala da mu visi do koljena!

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 8:33:36)

Serpi sto se vrata tice bolje, a sto se tice "onog" isto... ali bice bolje. Mm ode da odveze dete u vrtic, rekla sam mu da svrati u apoteku da pita da li smem ista da popijem.
Za sutra sam imala zakazano snimanje neko za studio B i to sam upravo morala da otkazem ili pomerim... javice mi. Sad sam i toj devojci napravila problem i osecam se [sm=smiley21.gif]

Inace koliko se ja u horoskop razumem (ne bas puno), danas vec pocinje vodolija. Drugarici je danas rodjendan, a ona je vodolija. Pa bas super i vodolija da bude, meni je taj znak bas bas super!

IZVORNA PORUKA: serpica
Eco da Trca ima tvog metrsa odavno bi se ona porodila [sm=smiley36.gif]

Hahaahahaha... pa da, a oni gledaju filmove...

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 8:39:59)

Dobro jutro devojke
Evo i mene. Juce sam radila ctg koji inace radim na 2 dana i ok je. Bio je i katdiolog,radio mi ekg i pregled i kaze da je sve u najboljem redu.
Doktorka koja vodi sobu u kojoj sam ja kaze da super guram,da je zadovoljna. Dala je nalog da ponovim ks i urin,rezultati su sutra.
Ja sam dobro. Stalno mislim na sve vas. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 8:42:28)

Jabudic ako verujes ja vise iscekujem tvoj uz nego ti,[sm=smiley36.gif] a tek Klarita samo da znas[sm=smiley36.gif] meni su prve dve trudnoce bile potpuno razlicite od prvog dana ( sem povracanja i mucnine to se nikad ne menja ) nosila sam ih drugacije a obe devojcice. Treca trudnoca ista kao prva a ispade decko,ova sad trudnoca mi je ista kao predhodna a devojcica je,sta da ti kazem,meni je uz jedni merodavni pokazatelj.

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 8:47:02)

Šerpi, meni su prve dvije bile potpuno različite, a i ova mi je različita od njih [sm=smiley36.gif]
Ali ako je vjerovati nekom osjećaju koji mene rijetko prevari i za druge žene, ne za sebe, mislim da je djevojčica.
Za njih sam odmah znala da su dječaci, nismo ni razmišljali o ženskom imenu, niti smo ga kad imali.
Jedina stvar ista u prve dvije trudnoće što mi se struk toliko širio, a tek npr saznam da sam trudna. Ovog puta se ništa nisam promjenila ni ugojila. Ma djeca mi poludješe kad će više znati šta je beba. I obojica pokažu rukom jedan na drugog: "Ma šta će mi brat, evo imam brata!"[sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 8:49:41)

Ja i dalje čekam na pregled... Ništa se naravno ne dešava, ni jedna kontrakcija na ctg-u
Poludeću

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 8:53:32)

Ne daj se Trco, nema ni jedna da se nije porodila, pa nećeš ni ti biti prva! Niko nije ostao vječno u stomaku! A tačno znam kako ti je! [sm=smiley31.gif]

Modessty -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 9:02:04)

Trco navijam za tebe!!![sm=bravo.gif]

Drage trudnice stvaila sam sliku Brankine bebe u njenu temu: Porodila se Branki RR

Valerie -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 9:21:04)

drage [sm=nosecka.gif], ja sam na pola puta izmedju crtica i vas, pa cu malo da setam [sm=smiley36.gif]
brankina bebica je pravi mali andjelcic [sm=smiley1.gif]
trco, jos samo malkice [sm=bravo.gif]
anita, svaka cast kako super guras!
jel se neko mozda seca probadanja na jednoj strani, kao jajnik, na samom pocetku trudnoce. ja to prosli put nisam imala. a i inace strahujem od vanmatericne, mada nisam nikad imala. sutra ponavljam betu, juce bila 114, 14dpo

grlim vas sve puno!

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 9:26:28)

Valerie dobrodosla kod nas [sm=smiley31.gif]
Vuci i ostale crtice ovamo, polako nam odlazi drustvo.
Ja se secam tog probadanja, imala sam ga i u prvoj i u drugoj trudnoci. U ovoj me je probadalo samo u predelu levog jajnika i to bas onako jak ostar bol. Pocelo je i pre nego sto sam saznala da sam trudna i onda se nastavilo. I sad me zaboli ponekad, u glavnom kad kinem ili se nakasljem.

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 9:36:17)

E pa još danas sam 2u1
Sutra ujutru pokrećemo woohooo
Pišem kad dodjemo kući sad

Valerie -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 9:41:14)

e bas, to! hvala boko! pocelo je jos pre nekoliko dana, a danas je trebalo da dobijem. nocas me je budilo, dosta jako. da se onda ne brinem. osetim i s leve strane ali manje. znam da uz jos nista ne bi pokazao. moram da skrenem misli. [sm=smiley1.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 9:53:17)

TRCO JEEEEEEEEE!!! Sutra nam stize drugar!!! A vala i vreme mu je. Jesi uzbudjena?
Bice ipak vodolija [sm=smiley1.gif]

Valerie i mene je znalo u toku noci da probode, kad se okrecem sa jedne na drugu stranu, cak mi se i noga ukoci. Sad je sve to redje, samo po nekad, ali na pocetku je bilo skoro svaki dan. Ja sam zbog krvarenja otisla na pregled u 5. nedelji i nije se videlo nista osim meska. Tek sa punih 6 nedelja i koji dan se video plod i srcana radnja, tako da se strpi jos malkice.
E bas mi je dago sto imamo jos jednog clana na ovoj temi, vuci i ostale kod nas, videla sam da ima jos novih trudnica [sm=bravo.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 10:10:38)

Boko i jesam i nisam [sm=jezicek.gif] Mislim, smučilo mi se trudnovanje, pa sam u fazonu samo da izađe napolje [sm=jezicek.gif]

Inače, danas mi potvrdila dr, ona me je porodila i sa Anom. JEr meni se činilo da je ona bila, ali nisam bila sigurna. Njoj sam zapamtila facu, a drugoj dr prezime [sm=jezicek.gif]

I tako. Sutra u 7 u bolnici da budem, dr posle 8 stavlja vaginaletu za mekšanje grlića i tad mislim da moram da ležim sat- sat i po. Posle toga čekamo kontrakcije. PA da vidimo dalje. Ja gore imam net, tako da ću za to vreme da vas ja izveštavam. Telefon nemam pored sebe u sali. Mm će valjda da ga ima. Pa će meni poslati sliku i onda ja dalje da prosledim.
Taaaako.... sad da dočekam sutra [sm=smiley36.gif]

Kata90 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 10:23:35)

Trco.......znaci sutra cemo da navijamo[sm=bravo.gif]

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 10:27:03)

JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, Trco sutra navijamo svim snagama, da djecak brzo ide napolje!!!

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 10:30:44)

E vala za to da navijate iz petinih žila [sm=jezicek.gif] da izleti kao iz katapulta!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>