RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 13:55:00)

Ja pojma nemam gde je meni meses? Na nebu?[sm=zmeden.gif]

Jabude brafo za svekrvu, tj tm [sm=jezicek.gif]

MEne malo pre zvala zaova!!!!!! Gledam da li da se javim ili se slučajno zajebala pa telefon sam pozvao [sm=jezicek.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 13:58:03)

Mjesec ti je jedan od bitnijih pokazatelja emotivnog stanja u natalnom horoskopu. On opisuje dušu osobe. Mjesec u Raku, je u sjedištu, dakle najbolje postavljen, u Biku je egzaltiran, takodje odlična pozicija, to ti je kao dobro dočekan gost kod kvallitetnog domaćina [sm=smiley36.gif] U izgonu je u znaku Jarca, a u padu u znaku Škorpije, tako da te dvije pozicije nisu dobre. Svaki Mjesec je priča za sebe i prilično tačno opisuje senzibilitet osobe.
Takodje, da li je Mjesec mlad ili pun ima dosta veze. Ako je Mjesec mlad, onda je u konjukciji sa Suncem, dakle osjećanja pod uticajem razuma, često se pomračiu um. Povoljnije je ako je Mjesec već prošao Sunce, pa su u separaciji,tada se smanjuje uticaj.
Kad je pun Mjesec, on je u opoziiciji sa Suncem, pa ni to nije idealna pozicija, ali daje makar izbor pola pola. Meni jedan sin ima konjukciju, jedan opoziciju Sunca i Mjeseca. Ako0 većmože neko da bira vrijeme rodjenja, najbolje kada nije ni pun ni mlad Mjesec.

Eto, toliko za današnji čas dečice draga! Ja jesam prof, ali francuskog, ne astrologije ! [sm=smiley36.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 14:09:13)

Nista ja tebe nisam razumela [sm=zmeden.gif]
I kakve to veze ima sa polom deteta?

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 14:11:30)

[img]http://www4.slikomat.com/13/0120/1v3-109224.jpg[/img]
Mislite o tome [sm=smiley36.gif]

Zaova-Lady Evil
Jetrva-Lady Liver
Svekrva-Lady Blood

jovicaa -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 14:17:24)

IZVORNA PORUKA: bubulence

jabude zar je tek sada shvatio da si vestica!!???? leleeeee... moj to za mene govori jos od zabavljanja

haahah, mislim da je moj isto skoro skontao, nije bas na pocetku [sm=jezicek.gif]

ukucajte mesecu u .... i izguglajte pa cete dobiti opis svoj meseca.
mesec je jako bitan cinilac horoskopa. jednako je bitan kao i znak i podznak. osnovne karakteristike jedne osobe se i sastavljaju u odnosu na znak, podznak i mesec, na prvom mestu, i njihovi odnosi su isto jako bitni(aspekti koje prave), pa tek onda sve ostalo.

horoskop je veoma kompleksan, i kada se radi natalna karta, barem sve one koje sam ja radila, uvek se moze do detalja dati opis osobe, i tu nema greske. zaista. evo jedna devojka kojoj sam radila se udala sad, A REKLA JOJ JE VIDOVITA JOKA pocetkom godine da ce biti tako nesto[sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 14:19:05)

IZVORNA PORUKA: *boka*

Nista ja tebe nisam razumela [sm=zmeden.gif]
I kakve to veze ima sa polom deteta?

njoj sada sve ima veze sa polom deteta, i sve ukazuje na zensko [sm=smiley36.gif].
hahahahahaah cupo, sva sreca pa nemam ni svekrvu ni zlaovu. jetrvu vidjam 3x godisnje...

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 14:21:35)

Ja jovice obozavam goroskop, ali se ic ne razumem. Radila sam natal jaaako davno i nekoliko puta konsultovala astrologa kad sam donosila neke vazneodluke u zivotu i svaki put mi je pomogao, mada on mrzi da mu se kaze da je nesto "pogodio" jer kaze ja nisam vidovnjak, samo citam raspored planeta u tvom natalu i tumacim ti aspekte.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 14:29:01)

Jabudicu, Joka ovo reče kao da misli da ćeš i ti imat tri si....Ovaj dva sina i ćerku [sm=jezicek.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 14:31:27)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Jabudicu, Joka ovo reče kao da misli da ćeš i ti imat tri si....Ovaj dva sina i ćerku [sm=jezicek.gif]

Čini mi se da sam video cica macu [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=zz_smoke.png]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 14:35:25)

[sm=smiley36.gif]

buba_jedna_mala -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 15:22:00)

Cao drage zene,
citam stalno,ali ne stizem da pisem...
Bebice i ja smo dobro, kod nas je uvek zurka,posto cim se jedna beba smiri,druga pocinje sa sutiranjem[sm=jezicek.gif]
Choopo, ja san veliki ljubitelj semenki, tako da ti ja to stavljam u sve zivo. Mleveni lan (pola kasicice) mozes da stavis
u tanjir supe ili bilo sta kuvano, ne moras uvek u jogurt.Meni bude super tako.

Kata90 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 15:28:08)

Choopo svaka ti cast na slici,gde je nadje samo[sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 15:54:14)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Zaova-Lady Evil
Jetrva-Lady Liver
Svekrva-Lady Blood

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Ali nije ova moja zla, samo eto.... ide mi na živce. Tj sad se kao malo oladila... Kaaaao.... Kažem, iznenadih se da me pozvala.

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 15:59:05)

Djevojke, pozurite kod mene na krofne [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], napekla sam se momacki, pozurite [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 16:09:37)

Bubo, zašto pola kašičice? Ja sam ukapirala da može pola kašike?[sm=zmeden.gif]

Kato ko traži, taj i nađe [sm=smiley36.gif]

Trco dobro si prošla onda, ja nemam zaovu, samo ovu za jetru [sm=jezicek.gif]

Jao eco kud spomenu krofne???Još mi sad donio brat od ujaka punu činiju kolača, jer im je slava, a ja ne smijem. Plače mi se. Sad kažem MM-u da ću da sačekam da mi padne šećer toliko da mogu da njupnem samo jedan komad [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 16:19:05)

IZVORNA PORUKA: eca89

Djevojke, pozurite kod mene na krofne [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], napekla sam se momacki, pozurite [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ŠALJI!!!! Lele prijele mi se!!!

buba_jedna_mala -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 16:27:33)

Ma moze i vise naravno, nego ja toliko stavim...
Vidim da ne smes slatko da jedes,ali imam vrh recept za integralne kiflice sa semenkama i lesnicima,
mnogo su dobre, nisu puno slatke,pa ako zatreba, samo kazi [sm=jezicek.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 18:01:19)

I da,ubiste se od pisanja kad mene nema pa ne mogu da vas povatam, a sad kad ugrabih 5 min nigde nikog a? [sm=lev.gif]
A onda ce opet da bude zurka posle 23h a ja moram da spavam tada, Bubi mi naredila od 23h do 07h,bas kad je najuzbudljivije mene nema [sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 19:13:17)

BJM ma pitam zato što negdje pročitah da ne valja da se uzima više od jedne kašike dnevno? A turdnice da smiju pola kašike samo? I da se treba freško samljet...

A kiflice mogu, ali tek kad se porodim i kad mi se ako Bog da stabilizuje šećer. [sm=smiley1.gif]

šerpice pitaj je da ti da jedno slobodno veče? [sm=smiley36.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 19:17:23)

Evo ja zamjesila štrudlu, pa zaposlila muža da filuje [sm=smiley36.gif]
Sad uzela lap top i da vidim šta ima kod vas.
Šerpi, loš ti tajming, jbg. Pitaj je da te pusti jednu noć bar do ponoći [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 19:27:58)

Ja sam rešila da oni mene sutra ostave tamo [sm=jezicek.gif]

Prvo po dete peške u vrtić, pa onda sela malo da odmorim kad sam došla. Zamesila one pužiće, pa dok su se oni dizali, spremila još i neku pileću salatu sa makaronama i eno malo pre sedoh. Stomak pošteno zaboli, a sve me udara bol dole u desni kuk, tj desni deo karlice.

Mali je opasno miran danas. Nema nikakve žurke, samo se proteže. Joj kad bi me sutra ostavili!!!

Štrudla me ne privlači, jedu mi se i dalje krofne od Ece.... pih što mi bre nije bliže

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 19:32:16)

U četvrtak ćeš Trcoslava [sm=smiley36.gif] Evo kad su sve proročice ovdje, mogu vala i ja da pokušam!

I prestanite da pišete o slatkišima!!!![sm=smiley36.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 19:43:44)

Trco, kako se ti zoveš, molim te?
Nikako ne mogu da shvatim da si ti prava žena sa ovakvim nikom [sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 20:02:04)

Axa tu ste sad [sm=hudicek1.gif] i dok otkucam post nema nikog [sm=smiley36.gif]
Dzabe devojke,da mi Bubi da slobodno ja vec u 22h padam,nema sanse da vas ispratim,mozda nekad kad se porodim pa ne spavamo ovako slaba vajda od mene

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 20:08:50)

IZVORNA PORUKA: jabudic

Mjesec ti je jedan od bitnijih pokazatelja emotivnog stanja u natalnom horoskopu. On opisuje dušu osobe. Mjesec u Raku, je u sjedištu, dakle najbolje postavljen, u Biku je egzaltiran, takodje odlična pozicija, to ti je kao dobro dočekan gost kod kvallitetnog domaćina [sm=smiley36.gif] U izgonu je u znaku Jarca, a u padu u znaku Škorpije, tako da te dvije pozicije nisu dobre. Svaki Mjesec je priča za sebe i prilično tačno opisuje senzibilitet osobe.
Takodje, da li je Mjesec mlad ili pun ima dosta veze. Ako je Mjesec mlad, onda je u konjukciji sa Suncem, dakle osjećanja pod uticajem razuma, često se pomračiu um. Povoljnije je ako je Mjesec već prošao Sunce, pa su u separaciji,tada se smanjuje uticaj.
Kad je pun Mjesec, on je u opoziiciji sa Suncem, pa ni to nije idealna pozicija, ali daje makar izbor pola pola. Meni jedan sin ima konjukciju, jedan opoziciju Sunca i Mjeseca. Ako0 većmože neko da bira vrijeme rodjenja, najbolje kada nije ni pun ni mlad Mjesec.

Eto, toliko za današnji čas dečice draga! Ja jesam prof, ali francuskog, ne astrologije ! [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley29.gif] ajme meni nista ja ovde nisam razumela,ali aj molim te kazi mi kakav je mesec pocetkom juna ili krajem maja da znam sta da kazem dr za cr.[sm=smiley36.gif] mislim da ne pogodimo ni mlad ni pun

Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>