RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 20:11:05)

IZVORNA PORUKA: jabudic

Trco, kako se ti zoveš, molim te?
Nikako ne mogu da shvatim da si ti prava žena sa ovakvim nikom [sm=smiley36.gif]

Kako misliš kako se zovem? Pravo ime? Tijana [sm=smiley1.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 20:17:28)

Evo ga šerpice KLIK

Počeću i ja da se bavim astrologijom ako ovako nastavim :-))))

Trco pa što joj ne reče da se stvarno zoveš Trcosava?[sm=jezicek.gif]

buba_jedna_mala -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 21:13:44)

Jao,bila na slavi, najedoh se kao prasence [sm=smiley36.gif]
Choopo, bez brige, optimalna dnevna doza je 1 do 2 supene kasike mlevenog lana dnevno

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 22:17:51)

Ja bila kod svekijevaca na rucku, vratila se brzo kuci jer mi bilo lose i evo me na solji vec 5.-6. put...
Jos jutros je pocelo da mi se mulja u stomaku i kad sam pila kafu malo mi bilo muka, pa je nisam ni popila do kraja, ali od popodne havarija. Izgleda me opet stomacni virus zdrmao. Ne verujem da je od hrane, jer da jeste, ne bi odreagovala odmah posle rucka.
D... mi je da izvinete kao kod babuna!

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 22:41:31)

boko [sm=jezicek.gif] za babuna

Ni ja ne vjerujem da je od hrane....Ne znam, ja sam imala baš, baš gadan stomačni virus na početku. Povraćanje i proliv, dva tri dana. Nikad mi tako nije bilo. Imali smo svi u kući, MM kaže da je njemu bilo pakleno, a možeš da zamisliš meni trudnoj koja sam i pored toga imala mučnine. Ma ludnica.

Smiješ li nešto da piješ? Zaboravila sam [sm=zmeden.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 23:01:06)

juuhuuu, gde ste zene??? Serpi nisam rekla od 23h nego od 22! ceo dan si na nogama, sa sve stomakom i troje dece, za tebe nema lumperaja nego odmor, odmor i odmor!
mi dosli kod kumova na slavu i ostali da spavamo. krenuli kuci i vratili nas sa vrata... i evo E i ja u krevetu, tata nam je dole, pretpostavljam komiran. to je tradicija da se ovde napiju... neka ih.
e da kazem sta sam jela: slane puzice, prazne kroasane, mini sendvice, kulen, pecenicu, rusku salatu, sarme, uvce od prasence, milion vrsta kolaca i jos samo dobos tortu.... iiiiii nista vise.... lose mi je...

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 23:05:04)

Chupa hvala za mesec ali po svemu sudeci bice ili mlad ili pun,jer ovako mi se jedino pada 25 maj sto je rano ili 9 jun sto je kasno [sm=smiley36.gif] sve izmedju pada u one sto nisu dobri,a sto me to upste ne cudi?[sm=smiley36.gif] baksuz sam ti ja.
Bubbi tek sad vidim da si tu [sm=smiley36.gif] ne,ne rekla si od 23h imam i dokaz,[sm=smiley36.gif]
auuu sta si ti pojela nako mila,meni odmah muka,mada ni ja nisam bolja.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 23:08:04)

ju, mora da sam pogresila. evo ispravljam se , Serpi draga odmah na spavanje! tebi zeno treba snaga. i svaka ti cast sto ovoliko izdrzavas!

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 23:11:44)

bubu pusti je malo duže, pliz? [sm=jezicek.gif]

Al' se ti najede...

Ja pojedoh sad kuvani pršut i kupus, ako mi šećer sad nije iznad 10, nisam ništa uradila [sm=smiley36.gif] Bolje da mi niko ništa od hrane slao nije![sm=smiley36.gif]

nema Trcoslave? ako ne "gleda film" da nije krenula na porođaj? [sm=zmeden.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 23:12:17)

Odmah idem,da znas da padam na nos ali me sramota da kazem [sm=smiley13.gif]
Laku noc i lepe snove vam zelim [sm=smiley31.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 23:13:26)

Choopo priznaj da si zamislila kako bi to moglo da izgleda! Pa ni ja ne znam smem li da popijem nesto?
Imam u kuci jedino aktivni ugalj za to i neki sirup enterofuryl sto su mi dali u apoteci za Elenu isto za to, ali tad ja nisam imala problema pa nisam pitala da li smem i ja da pijem.
Bubi e ako si se napuckala, na zdravlje ti bilo!

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 23:14:43)

naravno da padas... ko ne bi... lepo spavaj draga.
cupo, sada citam tamo u horoskopu kako te jabudica hvali da si nam lepa. verujes da ja jos nisam pogledala na fb koliko si lepa... uopste ne gledam slike...

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 23:18:41)

Naravno da sam zamislila [sm=smiley36.gif]

Pa ne znam šta bi smjela? ja znam da sam djeci prvo od lijekova tog tipa davala one Prolife ampule (pola bočice ako se dobro sjećam)...Možeš li da nazoveš dr sutra da pitaš? Pij dosta tečnosti...

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 23:29:27)

Tacno sam znala da si zamislila majmuna sa ogromnom crvenom guzicom! E sad znas kako tacno izgleda moja...
Zvacu ujutru halo bebu pa cu pitati. Mozda neki caj da popijem... nana? Mozda nece bas pomoci da stale dijarea, ali ce lepo leci za stomak...

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 23:47:52)

boko slobodno caj od nane, i probaj sa dve-tri kockice cokolade za kuvanje. a sutra se raspitaj oko nekog probiotika... mislim da smes onaj od Ivancica, ali ce ti to bolje reci u apoteci ili halo bebi

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 23:55:57)

Cokolade za kuvanje sam se i ja setila veceras, ali zamislite NEMA!!! A zasto nema, a bilo je? POJ'O MUZ!
Pored onoliko paketica, slatkisa raznih vrsta i cokolada sa ovim, onim, on poleo cokoladu za kuvanje. Kaze pa ja otvorio fijoku i video, bila otvorena i ja uzeo. [sm=hudicek1.gif]
Zvacu sutra halo bebu da pitam. Mozda mi i bude bolje do ujutru.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 0:12:53)

jao bre Cupa i ja se mucimo sto nista ne izlazi a ti ne mozes da zaustavis [sm=jezicek.gif]

Goca123 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 0:13:30)

Cao ja sam nova...Treba mi vasa pomoc ukoliko je neko imao iskustva sa tim...Menstruacija mi kasni vec poprilicno radila sam test trudnoce i pozitivan je... Zakazala sam pregled kod ginekologa al kao sto znate samo zakazivanje i dok dodjem na red traje nedelju i vise dana barem u mom mestu gde zivim...Nisam ocekivala da cu ostati trudna ne zato sto nisam zelela vec zbog toga sto sam imala problema sa jajnicima i doktor mi je rekao da imam policisticne jajnike tako da sam na neki nacin bila i malo razocarana jel sam mislila da mozda nikada necu moci ostati trudna.Lekar mi je dao da koristim neke hormonske tablete koje sam ja prestala da pijem sredinom decembra jel su mi uzasno smetale tablete sam pila mozda mesec dana. Ja sam zadnju menstruaciju imala 24.11.2014. Ono sto mene najvise plasi jeste to sto mi j u vreme kada sam trebala da dobijem imala kao smedju tecnost i jako malo krvi mozda par kapljica i sto je najgore nekoliko dana vec imam smedji iscedak....Da li neko zna da li je to normalno??? I dali ce te horomske tablete uticati na moju trudnocu to su tablete za regulisanje insulina?meni je pregled zakazan tek u ponedeljak a ja sam vec poprilicno nervozna.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 0:27:15)

dobrodosla!
za tablete ne znam, mora se javiti neko strucniji.
sam iscedak ima vecina nas na pocetku. mada bi trebalo malo da mirujes ukoliko se cesto javlja. ili da odes kod dr kao hitan pacijent, kazes da si krvarila mora da te primi, bez zakazivanja.

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 0:39:04)

IZVORNA PORUKA: bubulence

jao bre Cupa i ja se mucimo sto nista ne izlazi a ti ne mozes da zaustavis [sm=jezicek.gif]

Hihihi Bubi, sto bi rekli, zenama nikad ugoditi ne mozes!

Goco dobrodosla [sm=smiley31.gif]
Prema poslednjem ciklusu sada bi trebalo da si usla u 9. nedelju i na pregledu ce se verovatno vec cuti srcana radnja. Ovde je dosta nas imalo krvarenje na pocetku trudnoce, ja sam imala od samog pocetka i narednih par nedelja i to obilnije krvarenje i nije bilo braon, vec sveza krv. Dosta trudnica krvari u prvom trimestru i na kraju bude sve u redu. Kada si zakazivala, trebalo je da napomenes da imas to krvarenje, jer bi ti zakazali mozda ranije. Ne bi bilo lose da pre nego sto odes kod lekara odes da izvadis krv za beta HCG, to je hormon trudnoce i njegov novo ce uz ultra zvuk lekaru dati precizniju sliku koliko je trudnoca stara, obzirom da su ti neredovni ciklusi.
Odakle si? Pitam posto si rekla da je malo teze zakazati pregled u tvommestu.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 0:49:29)

Boko u glavi mi je jedna slika iz Beo ZOO vrta [sm=jezicek.gif]
Ja stvarno ne mogu da se sjetim šta sam pila i da li sam išta. Ili sam samo patila :D

Bubu upravu si, ja zaboravih lan da popijem. Malo je bolje stanje otkad ne pijem Heferol. Moram krv da vadim, popih tu tablu heferola što mi je dala, ali nemam nešto osjećaj da mi se poboljšala slika. Vidjećemo. A ovo što me jabudic predstavlja kao ne znam kakvu ljepoticu...Mogu samo da kažem [sm=jezicek.gif] Ni blizu. Nego mene obično ljudi zamisle kao srednjovječnu gospođu, pa kad me vide iznenade se jer nisam baš neka stara koka, pa im to djeluje kao da sam ne znam ko. (jabudic daću ti poslije one pare što smo se dogovorili da ti dajem kad me hvališ [sm=smiley36.gif] )

Goco dobrodošla i čestitam na trudnoći [sm=bravo.gif]. Moj ti je savjet da pođeš ili negdje privatno ili da nazoveš i kažeš da imaš iscjedak, onda moraju da te prime. Dosta nas je imalo ili krvarenje ili iscjedak, a većina nas je dobila i terapiju za to (npr Utrogestan). A s obzirom da kažeš da si imala problema i sa insulinom, znam da ni to nije bezazleno i treba da se povede računa o tome.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 1:17:37)

Cupo a zasto ti ne volis svoje ime? meni je skroz,ok, onako pravo vase, a lepo... mada sam ga samo jednom cula i to u Djekni [sm=smiley1.gif].
Boko sto ti to sve lepo objasnis, mozes da nam budes PR

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 1:58:50)

Zezaj Bubi trudnu ženu sa stomačnim virusom i od malo pre ukočenim vratom, ako ti nije žao. Ne znam šta sam uradila i na koji način, ali cela desna strana vrata mi se ukočila i boliiiiii joooj! Nisam bapravila nikakav nagli pokret ili nešto slično, sedela za kompom, odgovarala na neke poruke i kad sam htela da ustanem i odem na spavanje samo sam osetila oštar bol.
Sad sam našla neki položaj na jastuku da me ne boli, a kako će do jutra biti ne znam...

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 6:00:14)

Još sam tu. U toku noći je bilo ok. Gledali smo film

Sad idem na pregled, pa da vidimo

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 7:56:53)

Dobro jutro [sm=nosecka.gif], Trco srecno i da te ostave[sm=bravo.gif]! Ja sutra opet imam pregled kod svog metraša[sm=smiley36.gif]!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>