|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat]
16.1.2015 8:06:24   
*boka*
Dobar jutar ženice!
Ja se probudila oko 7, sad ispratila dete u vrtić i kuvam kaficu. Ko je još za kafu? Sinoć potopila pasulj pa ću sad da metnem da se kuva da imamo za sutra, danas popodne ću malo kod mojih da odem.
Trćo kako bre zaboravio pasoš? Mogu misliti koliko je bio besan kad je to shvatio.
Bubi joj... skoro smo Eli i ja imale isti problem, bile smo dežurne na wc. Mada je meni tad na neki način dobro i došlo, obzirom da sam danima imala zatvor. Kako je Ema sa T? Imaš li i ti još?
Šerpi konačno ste bolje hvala Bogu.
Branki nam se danas poradja jeeeee... Videće svoju devojčicu!
Bubi kad pre se i tebi približio tako? Al ću ja da guliiim...

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1426
16.1.2015 8:07:29   
eca89
Dobro jutro user posted image , kako ste jutros? Mene bole ledja, uff. A, joj danas nam se Branki poradjauser posted image user posted image . Bubi, dobro ti je Trca rekla, nema nista preko reda, prvo mi da se porodimo, pa onda tiuser posted image !

< Poruku je uredio eca89 -- 16.1.2015 8:10:07 >

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1427
16.1.2015 8:13:11   
bubulence
misu hvala lepo, nego mnogo mi nesto svracas u trudnicke teme user posted image ... a muz tek otisao....
eco pa necu preko reda nego nesto mislim da vam je vreme da se poradjate i da cete to obaviti u narednih 10ak dana user posted image . nemojte preterivati!
bokice da znas kako proleti, ja ne znam gde mi je i kada prosla trudnoca... mnogo brze nego sa Emom. mkzda zato sto njsam imala vremena da kuliram kao sa njom...
Ema je bolje, T nije isla preko 38 cele noci, nadam se da ce nam dan biti jos bolji... cula sam da je to neki virus koji traje 3 dana a evo, njoj je taman treci.
juce su me zvali iz vrtica da kazu da je primljena i da ce krenuti sledece nedelje
user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1428
16.1.2015 8:14:05   
jabudic
Jutrooo user posted image
Mi smo juče čitav dan bili u PG, ja izvadila krv za double, onda skitali sa djecom, tek u mrak stigli kući.
A kako smo prethodnu noć slabo spavli, sinoć smo legli u pola 9. I naspavala se dp 1h. Ali smo se bar ja i mm fino družili user posted image
Evo sad radim, spremila nes, ako neko hoće, izol'tw user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1429
16.1.2015 8:16:16   
Trcosava
Šerpi, s jedne strane bi mi bilo lakše da se okrene poprečno, jer me onda ne bi gnjavili sto godina, nego bi izazvali, ovako će da čekaju prirodno...

Boko, ja skoro pasulj kuvala, danas bi jela neku pizzu.

Eco, biće fešta ako ti kreneš pre mene user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1430
16.1.2015 8:20:02   
serpica
Bubi super za vrtic ali kad stigne beba nemoj odmah da je saljes da se ne oseti odbacenom,osetljivi su oni,kao mama sedi kod kuce sa bebom a mene salje u vrtic,znas. Na sve moras da mislis,ja sam prosla kroz isto pa znam..a ona je vec velika sve razume.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1431
16.1.2015 8:44:42   
*boka*
Bubi sto sam ja mislila da Ema ide u vrtic user posted image
Trco meni je prosla nedelja bila u znaku pice, spageta i tortelina, a sad malo kasikom da jedemo user posted image
Inace dobila sam od prijatelja iz Italije strava spravicu za pravljenje tortelina i spravicu za pravljenje spageta i rezanaca. Jos nisam pravila, ali kad budem, pohvalicu se na temi o kuvanju.

25.07.2011.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1432
16.1.2015 8:59:42   
anita
Dobro jutro devojke
Ja ustala,bila na dorucak i sada cekam vizitu.Dobro sam. Javicu se kasnije.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1433
16.1.2015 9:05:46   
bubulence
Serpi tako sam i planirala, da je povucem kada se porodim ako ina bude htela jer ne moze da doceka da krene.
boko, Ema je isla u vrtic dok smo ziveli u NS, sada ne ide vec 14 meseci i jako joj nedostaje. konacno da su je primili...
anita user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1434
16.1.2015 9:21:58   
mali_mis

IZVORNA PORUKA: serpica

Bubi super za vrtic ali kad stigne beba nemoj odmah da je saljes da se ne oseti odbacenom,osetljivi su oni,kao mama sedi kod kuce sa bebom a mene salje u vrtic,znas. Na sve moras da mislis,ja sam prosla kroz isto pa znam..a ona je vec velika sve razume.

Ovo sam ja govorila mami, kad se brat rodio, a mene u vrtic user posted image user posted image
Bubi, ova tema je toliko lepa, i uvek ima desavanja, a i ona euforija prazna user posted image Nego rekla mi je snajka da je vrtic u Odzacima sada super, i sredili su ga.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1435
16.1.2015 9:45:09   
bubulence
jeste, sredjen je i stari a Ema je primljena u novi koji nam je na 4-5 min hoda od kuce!
ovaj novi je u centru a stari kod pijace. kaze moje dete:
mama objasni im da dete kao ja nije za pijacu, nego iskljucivo za centar user posted image . narcis jedan

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1436
16.1.2015 9:47:35   
Ipokrisia
Ljudi sta nam je sa placljivom, jel se javljala od kada se porodila? user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1437
16.1.2015 10:16:55   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Ljudi sta nam je sa placljivom, jel se javljala od kada se porodila? user posted image

Nije, moraću da joj pošaljem poruku.... Ali oni su bili i u sred selidbe....

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1438
16.1.2015 10:17:30   
jabudic
Gledam sad spisak trudnica, zadnja serija u martu, samo Soni u maju, i opet serija u julu. Izgleda da se u julu i avgustu slabo mućkalo zbog vrućina user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1439
16.1.2015 10:24:02   
*boka*
Jabude mi smo poslednja tura za sad.
Nego daj da vučemo ove crtice kod nas, kad se pobebe januarskw i februarske trudnice, ostaće nas samo par komada user posted image na temi...

25.07.2011.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1440
16.1.2015 10:27:36   
jabudic
Boko, ti znaš da ja volim da otegnem. Sa mnom je i avgust siguran user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1441
16.1.2015 10:33:42   
*boka*
Aaaa ovoga puta nećeš! Devojčica je to!
Nego eto nas na moru u avgustu, uzalud se mm ponadao kako će ove godine ići bez mene user posted image
Kaže on meni, ove godine idemo ja i moja ćerka na more da učimo da plivamo, baš šteta što ti ne možeš sa nama. Mhm... samo me gledaj!

25.07.2011.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1442
16.1.2015 10:35:02   
ishler
Dobar dan trudnicice,samo da se javnem,da mahnem.....Bubi evo posle cetiri ,meseca mogu reci da se starija navikla na mladju lepo se zabavljaju,u smislu da vec neko vreme starija njoj peva,prica a mala se samo smeje,sada je i pricuva i ljulja ako place sve na svoju inicijativu,Prava velika seka.Znaci sve je doslo na svoje mesto,bez presije....a mislila sam da ce tesko ici....Tako da ne brines......

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1443
16.1.2015 10:35:54   
jabudic
Što ne bi mogla, ideš u svoju kuću, ne ideš po tudjim smještajima user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1444
16.1.2015 10:39:44   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: *boka*

Nego eto nas na moru u avgustu, uzalud se mm ponadao kako će ove godine ići bez mene user posted image
Kaže on meni, ove godine idemo ja i moja ćerka na more da učimo da plivamo, baš šteta što ti ne možeš sa nama. Mhm... samo me gledaj!

ja sam moju devojčicu prenela 10 dana user posted image ne smem kažem još nešto buhahahahahaha ispašće da prozivam druge nacionalnosti user posted image user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1445
16.1.2015 10:40:11   
serpica
IZVORNA PORUKA: jabudic

Gledam sad spisak trudnica, zadnja serija u martu, samo Soni u maju, i opet serija u julu. Izgleda da se u julu i avgustu slabo mućkalo zbog vrućina user posted image

A mene si zaboravila user posted image ja sam u junu i cini mi se Bokac...mada iz iskustva znam da ce biti verovatno krajem maja...
aaaaa ja sad tek vidim da me nema na spisku... Trcooooo???? Sto me ne stavi,majku mu...

< Poruku je uredio serpica -- 16.1.2015 10:42:11 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1446
16.1.2015 10:41:53   
jabudic
Mislim da te nema na spisku, jer je Soni u maju i onda mi u julu.
Pomislila sam da si možda u martu, iako mi je bilo brzo user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1447
16.1.2015 10:44:18   
jabudic

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

IZVORNA PORUKA: *boka*

ja sam moju devojčicu prenela 10 dana user posted image ne smem kažem još nešto buhahahahahaha ispašće da prozivam druge nacionalnosti user posted image user posted image

Ne znamo ni da je djevojčica, samo se nadamo user posted image
Ja sam J 9 dana. To mi je bilo duže nego 9 mjeseci. Ali sam došla u bolnicu potpuno otvorena, da je bio malko niže u autu bih ga rodila user posted image
A pošto je treće nadam se da su "ventili" malo popustili, i da će ovog puta 9 dana ranije, tj. tačno na njegov rodjendan. Ma ima 15. da se izdjuskam za sve pare user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1448
16.1.2015 11:04:45   
*boka*
Stvarno Šerpica i Bokac nisu na spisku.
Jabude da se pobebiš ti sredinom jula, pa kad ja dodjem da 'ladimo guze u moru uz hladnu limunadu.
Da nije naša kuća tamo, ne bih išla, a ovako sve moje tamo, sveki će već od maja biti dole, sve će da nam očisti i pripremi, ja bih povela i mamu da mi obe pomognu oko bebe. Kome god sam rekla da bih išla na more sa bebom svi su imali istu reakciju da sam luda, a ja im kažem ljudi pa nije to nedodjija na kraju sveta, pa i tamo se radjaju i žive male bebe. I sa Elenom sam planirala da idem, pitali doktorku i ona nam odmah dala zeleno svetlo, nedelju dana posle vakcine da možemo, čak je rekla da deca iz Srbije uz potvrdu vakcinu mogu primiti i u CG o trošku našeg osiguranja. Medjutim tad mm nije mogao da ide jer su otišli na pripreme sa klubom, pa nismo ni mi.

25.07.2011.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1449
16.1.2015 11:21:37   
Ipokrisia
ja sad zvala za psihofizicke vezbice, kazu mi u domu zdravlja da se odrzavaju jednom nedeljno.Jel to malo? posto mi nije ostalo jos puno nedelja do termina, tako da cu mozda ici na vezbice 2 ili najvise 3 puta...

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here