|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat]
15.1.2015 12:18:56   
branki*
choopo,sad je moja mama bila kod mog dr,zna da sam prehladjena,rekao da dodjem ipak veceras,pa ce poslati anesteziologa da me ispita,pa kako on bude rekao.bolje mi je nego juce,ali ne mogu reci da mi nije nista.i ja znam da su sad skoro klinca moje drugarice,trebalo u tirsovoj da operise stopala i oni dodju ljudi,sve zakazano i pita ih anestezija bas to o zdravstvenom stanju i oni kazu da je pre nedelju dana ne znam sta,slinio i to,i vrate ih,odloze ih za neki sledeci termin,kazu isto sto i ti.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1376
15.1.2015 12:26:30   
choopa choops
Ma da, za djecu je to puno rigoroznije. Nas su slali i kod pulmologa, samo zato jer je 6mjeseci prije toga imao bronhitis?! I dali su mu čk i nekakav lijek (ne mogu se sjetit imena, biće Pronizon ili tako nešto) da popije uveče i ujutru prije op.
Ali anesteziolog će ti najbolje reć. Znam da je M i ona pregledala, tj. slušala pluća, gledala grlo...baš onako detaljan pregled.
Nadam se da ti je ta "prehlada" već na izdisaju. A ti ideš u totalnu anesteziju ili spinalnu? kapiram da su za spinalnu "manji uslovi" ili griješim?

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1377
15.1.2015 12:42:52   
eca89

IZVORNA PORUKA: branki RR

eco,taj tvoj dr je pravi likuser posted image !

A, joj Branki tek da ga vidis, kako je star, a markantan user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1378
15.1.2015 12:47:51   
eca89
IZVORNA PORUKA: choopa choops

Ali ovi Slovenci izgleda neće da pokreću....

Nece, choopa oni te samo puste, da kulirasuser posted image . Tako ovaj moj meni kaze, ja samo da cekam prirodno, izgleda da cu ja da budem Georginauser posted image . P.S. Rodjena sam uoci Djurdjevdana, tako da mi to potpuno pristajeuser posted image !

< Poruku je uredio eca89 -- 15.1.2015 12:48:34 >

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1379
15.1.2015 12:47:51   
branki*
choopo,totalna,kod nas nemas mogucnost nekog izbora,imas epidural koji placas i moras unapred da to sve organizujes i sredis,bas je procedura.
ecouser posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1380
15.1.2015 13:00:05   
choopa choops
eco to odmah kad ostaneš trudna, posložiš u glavi da ti je termin 15 dana kasnije, i onda ti bude super user posted image

branki, ja mislim da i kod nas nema spinalna...Ma nebitno, samo da sve prođeu najboljem redu. user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1381
15.1.2015 13:14:25   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: micamica

Devojke moze jedno pitanje,32.nedelja sam trudnoce,bebu osetimali ne vise toliko ko prosle nedelje,u petak sam bila na pregledu,glava je dole okrenuta,pa sad se malo brinem,osetim ja nju u toku dana,gura se,ali ne toliko ko i pre!

ja sam svuda citala da ce se od 32. nedelje dosta smanjiti pokreti jer beba nema mesta i kao nedostajace nam ti pokreti...Medjutim evo ja 35+2 nedelja beba se ne smiruje, samo se koprca i gica, nocas je bila bas bas aktivna nije mi dala da spavamuser posted image ne znam kako mi posle kazu da mi je velika beba, kad ocigledno ima mesta dosta, a da ne spominjem da mi stomak uopst enije nesto veliki...user posted image

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 1382
15.1.2015 13:28:53   
micamica
Osetim ja nju,kako se proteze, gura i tacno to ko da ima manje mesta pa se samo guzi :D ali svaka beba je drugacija za sebe

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1383
15.1.2015 13:30:08   
srculence25
Ipo ni meni stomak nije nesto veliki ali kazu da to nema pravila sa velicinom bebe.I ja sam citala
da ce beba ustaliti svoje budjenje i pokrete bas zbog manjak mesta.Juce u toku dana sam htela da vam se pozalim kako nisam oset_ila bebu tj jesam ali jako slabo jedan pokret recimo za 3 sata.Medjutim
kako je pala noc tamo oko pola 2 nocas nocna ptica se oglasila sa pravljenjem zurke user posted image

Inace kod nas lep suncan dan a moj strik je najlepsi.Pun bebecih stvari user posted image

< Poruku je uredio srculence25 -- 15.1.2015 13:31:08 >

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1384
15.1.2015 14:22:10   
glukica
A mene kad vide ljudi,kazu jao koliki ti je stomak bice velika beba user posted image to me tako nervira,a beba i nije velika,uvek mi dr kaze da je u granicama bas i bas kao nije prevelika lepa velicina :) a to tako meni ruzno zvuci kao bas ti je veeelikii stomak user posted image

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1385
15.1.2015 14:30:10   
buba_jedna_mala
Ma Glukice, šta se nerviraš zbog nepristojnih ljudi, to je strogo zabranjeno u trudnoći user posted image
(da znaš šta tek sve meni pričaju i šta me sve pitaju pošto nosim blizance...)

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 1386
15.1.2015 14:37:40   
*boka*
Dobar dan! Ja samo da se javnem na kratko. Slikam neki akvarel spremam program za predavanne, sva sam umazana od boje. Moram i da spremam tekst, 22. imam neko snimanje, a ne znam kad ću to da radim... ne znam još tačno ni koju temu ću da spremam... Sve u svemu, danas sam radno, ali od kuće, pa ću da provirim s vremena na vreme, a večeras se družimo.
Trćo danas lezi i prekrsti noge da slučajno danas ne krene, a od sutra kad hoće user posted image
Branki ti večeras ideš? Hoćeš večeras i ostati? Javi šta je rekao anesteziolog, mada mislim da prehlada neće smetati.
Četvrtka još nema... možda više nije 2u1. Nadam se da će se uskoro javiti sa novostima.
Bubi ljubim te u Emu da brzo ozdravi. Samo da i tebe ne zdrma sad.

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 1387
15.1.2015 14:42:28   
eca89

IZVORNA PORUKA: glukica

A mene kad vide ljudi,kazu jao koliki ti je stomak bice velika beba user posted image to me tako nervira,a beba i nije velika,uvek mi dr kaze da je u granicama bas i bas kao nije prevelika lepa velicina :) a to tako meni ruzno zvuci kao bas ti je veeelikii stomak user posted image

Jao, glukice ako ce te utjesiti, meni jedna komsinica kaze, joj jesi mala nista nisi dobila u trudnoci i stomak ti je malen, ma da to je sto nosis curicu, one su male, a ja onako bez tekstauser posted image . Bit je u tome sto sam ja do sada dobila 9kg, a ona u trudnoci 32, pa mi stalno govorila da cu i ja biti debela kad budem trudna, pa sad vidi kakvih ima sve ljudiuser posted image !

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 1388
15.1.2015 15:04:24   
*boka*
Gluki, eco mene su u prvoj trudnoci uvek nervirali takvi komentari, kad ćeš se ugojiti? A što se moramo ugojiti ako smo trudne? I zanimljivo je to što takve komentare čujete samo od krupnih žena ili onih koje su u trudnoći dobijale 20-30kg. Nikad vam to neće reći mršava osoba zadovoljna svojim izgledom. To vam govore da bi vas uznemirile, zato je važno da im ne dozvolite da primete da su vas uznemirile, već da ih blokirate, a to ćete uraditi tako što ćete im na komentar jaooo što si porasla, baš si ogromna uzvratiti najlepšim osmehom i komplimentom kako ona baš sjajno izgleda u poslednje vreme, ma sva nešto blista. Tako ćete je blokirati u nameri da vas iznervira i vratiti joj negativnu energiju koju vam je poslala.

25.07.2011.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1389
15.1.2015 15:16:14   
eca89
Slažem se Boko, jer ako se mi i udebljamo 30kg, ne znaci da ce beba biti krupna. Moja prijateljica se je skoro porodila, rodila je bebu 3600g, a ona je se udeljala svega 11kg, tako da nema pravila.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1390
15.1.2015 15:20:31   
*boka*
Naravno da to koliko smo se mi ugojile ne utiče na veličinu bebe. Evo ja se u trudnoći nisam ugojila ništa, sa 56kg sam ostala trudna a iz porodilišta izašla sa 57kg, a rodila sam malog džina od 4.170kg.

25.07.2011.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1391
15.1.2015 16:37:16   
Ipokrisia
joj ljudi ja bas ulazim u neki mracan period, bas sam nervozna kako se priblizava 9. mesec...jos kad mi dodje neko iz porodice s anekim glupim komentarom il savetom,nokautirala bih gauser posted image

ufffffff

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1392
15.1.2015 16:38:12   
Trcosava
Khm imamo temu o kilaži u trudnoći, odnosno KOLIKO STE SE UGOJILE U TRUDNOĆI

Sad odo da ispišem šta mi piše u knjižici tamo user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1393
15.1.2015 16:57:30   
amelia
ja samo da vam mahnem nemam vremena da iscitam sve sto ste pisale user posted image vidim da su i branki i trca jos 2u1 ali se bas priblizilouser posted image user posted image ja sam danas dala krv i mokracu rezultati tek sledece nedelje i kad ih uzmem konacno cu moci otici na uz da vidim moju mrvicuuser posted image

Ayan <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1394
15.1.2015 17:55:15   
bubulence
branki kada ides?
naravno da kg nemaju veze sa tezinom bebe. vec sam pisala da se moja kuma porodila pre par meseci. ugojila se 7 kg a beba je bila oko 3500gr... mislim i malo preko... a ja se usvinjila a Ema mi je imala 3570gr... a sada kaze dr da ce beba biti malo teza verovatno a ugojila sam se duplo manje (za sada).
inace, dobila sam T user posted image (ovaj smesko je od muke)... ali proci ce...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1395
15.1.2015 18:44:28   
serpica
Bubi znaci ipak temp.user posted image jel se javljala certvrtko?
Meni malopre odjednom pripalo tesko,kao da sam u trenutku izgubila snagu,sad je vec bolje...
Branki jesi li spremna?user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1396
15.1.2015 20:24:08   
bubulence
serpi da ti nije pao secer?
ma da, imam T, imam i dijareju da izvinete ali se osecam sasvim ok

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1397
15.1.2015 20:37:06   
anita
Devojke kod mene nista novo. Bitno je samo da smo bas cetvoro dobro. Htela sam samo da vam se javim da vam kazem da mislim na vas i da vas punoooo ljubim.
Bubi zelim ti brzi oporavak.
Kada se Branki javlja u bolnicu?

< Poruku je uredio anita -- 15.1.2015 20:44:29 >

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1398
15.1.2015 21:08:45   
Trcosava
Bubi miša mu poljubim, pa baš i nije morala da te uhvati user posted image

Anita user posted image još malo Ako sam ja dobro razumela, tebe iduće nedelje porađaju?

Guess what? Ovo moje čeljade se izgleda opet okrenulo poprečno. Sad i sutra moramd a se stisnem dok mm ne dođe iz Rijeke, a u subotu da probam da nahvatam nekog dr koji je dežuran ako ikako može da uradi UZ da vidim da li je i dalje glavom na dole. Nema više pritiska kao juče. Blagi menstrualnib bolovi koji prestaju vrlo brzo.....

Branki se večeras javila u bolnicu i trebalo bi sutra da je porađaju.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1399
15.1.2015 21:36:41   
choopa choops
Ih Trco pa kud da se opet okrene? šetalica jedna mala! user posted image

bubu user posted image

anita pozdrav i za tebe i tvoje bebe user posted image

Meni tu djeca od sestre cijeli dan, pa mi došla svekrva, pa sad sestra.
Prije popih Heferol, sad mi je muka...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here