|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat]
15.1.2015 7:55:04   
branki*
hvala,serpi,hocu,dace boguser posted image
i kod nas je lepo vreme.
anita,super si ti,super guras stvarno,mislim 3 bebe,eeej!
serpi,nadam se da ce tu nedelju dok sam u bolnici zbog carskog da prezdrave svi i ja isto,pa da bebbica dodje lepo,a ne da ulazi u karantin ovde,kasljanje,kijanje,smrcanjeuser posted image
ja ,ako danas uplate trudnicko,dobro bi bilo,podici cu,ako ne,nista...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1351
15.1.2015 8:04:36   
eca89
Dobro jutro drugarke moje? Vidim Trca i Branki su jos tu, nadam se da ce se Trca javiti i da ce izbjeci 15.kad vec toliko hoceuser posted image , da ce se djecak jos malo primiriti. Ja pijem kafucino, pa se odoh istusirati i idem kod mog metraša, jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image . Lijep i uspjesan dan vam želim.

< Poruku je uredio eca89 -- 15.1.2015 8:05:33 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1352
15.1.2015 8:28:16   
Modessty
Dobro jutro! Branki jedva čekam da nam javiš lepe vesti user posted image

Šerpi bre nikako da se čujemo!

Anita user posted image

Ostale cure ljubac!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1353
15.1.2015 8:29:59   
Trcosava
Eve sedim prikačena na ctg, nema kontrakcija.
Branki, sutra dan D! Mm me sili da se poradjam hahahah

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1354
15.1.2015 8:31:55   
vonavoj
Anita,odmaraj! Mislimo na tebe,jos malo i stizu bebicu,joj,kako sam i ja uzbudjena,a tek tiuser posted image
Gvozdje bude nisko i sa jednom bebom,a kamoli sa triuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1355
15.1.2015 8:45:24   
anita
Hvala vam devojke puno. Sada cekamo glavnu vizitu.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1356
15.1.2015 9:06:22   
bubulence
anita super za rezultate, gvozdje se lako popravi.
branki jesi uzbudjena?
serpi kako je Toma?
Ema je jutros dobro, ima T ali ne prelazi 38, a sinoc sam celu noc sedela i menjala obloge. sada je i mene steglo grlo i nos. samo da ne dobijem T i bicu srecna...
da li neko ima kontakt sa cetvrtkom? da se nije porodila?

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1357
15.1.2015 9:38:14   
serpica
Bubi uzimaj neke vitamine da sprecis,ljubi Emu da brzo prodje. Toma je bolje ne slinavi vise i manje kaslje.
Anita javljaj sta su rekli.
Trco ti ces sutra zajedno sa Branki user posted image
Mod stvrano nikako da se cujemouser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1358
15.1.2015 10:51:25   
Trcosava
Anita draga, javljaj šta i kako je.

Bubi kako je Ema? Jel danas malo pada T?

Eco good luck tudej!

Elem izveštaj od danas:
CELA DVA CENTIMETRA SAM OTVORENA!!!!!! o radosti i veselja s moje strane, a radost i veselje sa doktorkine kad je videla da je glavom na dole i obe se nadamo da će tako i ostati. Kontrakcija samo jedna zabeležena (70) ali mislim da je ovaj mali se mrdao i natezao. U subotu opet idem na CTG (smooor) ali samo na ctg i onda opet u ponedeljak.

Ona 'loša' vest je da sad dr neće da pokreće porođaj, nego hoće da čeka da samo krene.
Prošle nedelje je merila bebu, oko 3000 gr je imala, danas merenje 3400 (naravno odstupanje +-10%) Obim glave 33 cm. Zato je mene sve juče bolelo dole.

Tako da drage, moje ja ću opet geogrina da budem....

A bre hoće li neko da zove četvrtka??? NEma je ni juče ni danas!!!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1359
15.1.2015 11:02:58   
eca89
Cao drugarke, evo i mene kuci sa pregleda. Pa, u sustini nista, kao jos mi se nije ni grlic skratio do kraja, a kamoli da sam otvorena, narucio me opet za 7 dana. Dala krv i urin, pitala sam ga za ctg, kao on nema praksu da salje dok ne prekoracim termin, ako ga uopste prekoracim. I kao gdje se meni zuri, za bebu je najbolje da je sto duze u stomaku i tako. Super Trco, Bubi nadam se da ce Ema biti bolje.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1360
15.1.2015 11:04:33   
Modessty
stižu nam bebe!!!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1361
15.1.2015 11:06:34   
bubulence
jeeeeeeeeej Trcko, pa znaci desava se nesto!!! krenuce mimak sam za dan-dva, videces.
eca samo strpljivo.
serpi user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1362
15.1.2015 11:09:14   
Trcosava
Eco, reče ti ja. Koncesionari na CTG tek kad premašiš termin.
Moja dr nije pominjala kakav je grlić, samo da sam otvorena 2 cm. Mada sam ja prošli porođaj narednih 10 dana bila 2 cm otvorena. Smor je što ću sad na 2 dana na pregled da idem, odlepiću. Srećom, sad u subotu samo CTG, a u ponedeljak i ctg i pregled.

ko bre ima kontakt od Četvrtka?

Direktna veza do poruke: 1363
15.1.2015 11:16:48   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

ko bre ima kontakt od Četvrtka?

izgleda da nema niko user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1364
15.1.2015 11:29:09   
choopa choops
Trco imaš još 14 sati da se porodiš danas user posted image

Šalim se, ajde nek' krene bar sutra :-))))

eco, anita user posted image

branki, bubu, serpice nadam se da ce djeca sto prije da ozdrave a i zbog vas i beba user posted image

Ja isto mislim da niko nema kontakt od cetvrtko, ali čini mi se da ona reče da ima mob.internet da će nam se javit?!...možda sam pobrkala.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

Direktna veza do poruke: 1365
15.1.2015 11:31:51   
buba_jedna_mala
Dobar dan želim drage trudnice,

nadam se da se dobro osećate i da ćete uživati u lepom danu.
Ja sam sebi napravila ugođaj, skuvala kaficu, grickam homemade integralne kiflice i pomalo piskaram mailove (mora nešto i da se radi user posted image ).
Planirala sam i laganu šetnju do prodavnice, samo još da smislim šta ću za ručak...

Direktna veza do poruke: 1366
15.1.2015 11:33:32   
serpica
Chupa hvala draga..
Trco vidis da se mali okrenuo user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1367
15.1.2015 11:34:46   
vonavoj
Trco,sve znas..otvorena ili ne,dok ne krenu kontrakcije nista od porodjajauser posted image
Ali bitno da se nesto desava..realno,posto si drugorotka,mogu i da ti malo pomognu sa indukcijom,kao meni..ja 3-4 prsta otvorena bez bolova,pa dok nisam indukciju dobila i probudisli vodenjak ne bi krenulo jos...a ide brzo kad krene!user posted image
bubulence,kako je Ema?
branki,jos malo! tvoja trudnoca mi je najbrze i najlakse prosla! Najmanje si kukala,uvek bila u pokretuuser posted image user posted image

< Poruku je uredio vonavoj -- 15.1.2015 11:35:40 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1368
15.1.2015 11:51:43   
branki*
haha,von,dobro da se nisam tako negde u hodu i porodilauser posted image ali,jeste i meni je mnooogo brzo proslo!
trco,je l osecas sad neku razliku posto si otvorena ili isto ko i do sada?
eco,taj tvoj dr je pravi likuser posted image !
bubi,cedi narandze,limun,pij cajeve,pij tecnost,jedi cimet i med,to i ja radim.
bila kod usnog...koja sprdnja.ulazim ja,a ona meni-gde si ,debela,sta treba.a,prvi put me vidi.ja objasnim,a ona-ihhh,od kad sad to traze,pa zar ce zbog malo slina da odlazu porodjaj.pogleda mi nos i dade kapi neomicin i kaze dobro je.ja posle gledam,to su kapi za bakterije,a meni je bris nosa i grla sterilan,ne znam ni da li da ukapavam to...
grlim vas sve!

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1369
15.1.2015 11:52:36   
glukica
Cao trudnice drage,ja pijem user posted image i citam sta ste pisale,pa cu da pocnem da perem bebine stvari i slazem u njenu sobicu.. user posted image Trco pa super vesti,da se nesto desava i super da je beba glavom na dole!!!Bas odlicne vesti,ja verujem da ce ostati tako,a sad ce i porodjaj uskoro ne brini! Jao svima se priblizava veliki dan,a i meni user posted image ja u utorak imam pregled i jedva cekam da vidim sta se desava kod mene ima li nekih promena.. odoh da pocnem sa pranjem vesa,danas nista ne kuvam rekla sam muzu da donese nesto iz grada..stvarno nemam snage vise i ciscenje kuce,kuvanje,sredjivanje sobe za bebu.. jooj ima li kraja vise kucnim poslovima user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1370
15.1.2015 11:55:18   
vonavoj
Ma jok,nemoj da ukapavas to..ne izlazi beba kroz nosuser posted image a brisevi ti sterilni!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1371
15.1.2015 11:58:42   
micamica
Devojke moze jedno pitanje,32.nedelja sam trudnoce,bebu osetimali ne vise toliko ko prosle nedelje,u petak sam bila na pregledu,glava je dole okrenuta,pa sad se malo brinem,osetim ja nju u toku dana,gura se,ali ne toliko ko i pre!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1372
15.1.2015 12:07:11   
Trcosava
Von sve znam, zato se enšto preterano ni ne radujem. Kažem smorilo me to što moram da čekam. Indukciju ću im dozvolim posle epidurala user posted image

Branki, ja još od juče pritisak dole, više na karlicu nego na sve ostalo i naravno teže se krećem. A ja mislila da je to zato što ovaj mali nisko leži. Videćemo. S jedne strane bi volela da me neko na UZ pogleda i u subotu, čisto da vidim jel ostao glavom na dole, ako nije da alarmiram u ponedeljak moju dr.

Mico, sve zavisi od dana do dana. Ovaj moj je juče bio miran (ok koretanje i protezanje) do nekih 14h pa me tad rasturio i uveče. Do tad sve se okolo muva, ali ne šuta toliko. Sve mi se čini da zavisi i od naših aktivnosti u toku dana, ako si aktivnija i maješ se po kući, manje se oseaju pokreti (barem je tako u mom slučaju) i onda kad sednem žurka.

Sad odo da raklonim kuću i da popeglam šta imam, pa danas ranije po dete.

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 1373
15.1.2015 12:10:13   
branki*
IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ma jok,nemoj da ukapavas to..ne izlazi beba kroz nos

user posted image user posted image
mico,ja mislim da je sve ok,pa bila si na pregledu,nista ti nisu rekli,ver je beba mozda veca,pa se manje oset_i ili jednostavno i moja,nekad se vise mrda,nekad skroz malo.
trco,stizu bebironciciuser posted image ne mogu da verujem sa jedne strane da otpocinje nova etapa,a sa druge jedva cekam,a sa trece imam ogroomnu tremu..

< Poruku je uredio branki RR -- 15.1.2015 12:12:43 >

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1374
15.1.2015 12:14:24   
choopa choops
buba jedna mala samo ti šetaj, laagano koliko možeš...

von, ne sjećaam se dobro koliko sam bila otvorena, čini mi se nešto sitno, ali sam imala kontrakcije i onda mi dali prostagladin i indukciju i eto M za pola sata user posted image Ali ovi Slovenci izgleda neće da pokreću....

branki, baš bezveze...A da zovneš ginekologa da pitaš? ne znam kakva je situacija sa CR kod nas ga isto rade bez ikakvih analiza, ali znam da kad sam vodila M na operaciju da su rekli da mora 21 dan prije da bude potpuno zdrav, a zadnjih 7 ni da kihne!user posted image

micamica i meni se beba manje osjeti sad, nego recimo prije 20 dana. Kažu normalno je to...Uglavnom, koliko sam ja čitala treb amjerit dva puta dnevno, ujutru jedan sat i uveče jedan sat, odnosno kad je beba najaktivnija, i da u sat vremena treba biti najmanje 10 pokreta. Računaju se svi pokreti, udaranja, golicanja i tako dalje user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Najčešće komplikacije tokom porođaja u Srbiji
Porođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here