Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 31.1.2015 23:14:12
|
|
|
|
jabudic
|
Mene bole ledja citav dan. A kontrakcije jedva i na porodjaju. Jovice, ne forsiraj se. Znam da ne mozes lezati, ali bar malo o'ladi. Ove ostae vec mogu i da se poradjaju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 31.1.2015 23:32:10
|
|
|
|
glukica
|
A kako vam izgledaju te kontrakcije?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 31.1.2015 23:43:34
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: glukica A kako vam izgledaju te kontrakcije? Briga tebe, 39 nedelja i ne znaš šta su kontrakcije Boli tako kao da imaš jake menstrualne bolove, pa pusti. Pa opet zaboli, pa pusti...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 31.1.2015 23:51:32
|
|
|
|
glukica
|
a pa imam i ja onda kontrakcije,samo nisam znala da je to to... imam menstrualne bolove,ali zar to nisu lazne kontrakcije i to sad moze da me boli i boli i nema nikakvog pravila kad ce porodjaj..?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 31.1.2015 23:51:36
|
|
|
|
*boka*
|
Trudnicice i mamice dobro vece! Auh koliko stranica... do jutra necu iscitati, nemam ni energije. Sinoc sam zaspala jako kasno, a jutros ustala u 6:15 za snimanje i ceo dan... dosla sam kuci kao cedjena krpa. Nadam se da ste sve dobro i da ste lepo provele dan. Ima li cta novo? Da se nije porodila Eca?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 1.2.2015 0:13:22
|
|
|
|
choopa choops
|
Glukice: Kontrakcije su lažne: - ako nisu ritmične i ne pojačavaju se - smanjuju se ukoliko promenite položaj ili prošetate - ako se javljaju u dužim vremenskim intervalima Kontrakcije su "prave" - porođajne: - ukoliko su vremenom jače i češće (na pet do deset minuta) - ako su duže, traju i do jednog minuta - u slučaju da osećate isti intenzitet kontrakcija iako ste promenili položaj ili se odmarate - dok su prisutne, ne možete normalno da razgovarate - ako započinju u gornjem delu stomaka ili krstima, a taj osećaj se prenosi prema napred Preuzeto sa yumamma.com boko jok! Niko nije krenuo a i neće izgleda. Zezaju nas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 1.2.2015 0:13:59
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ola oblice. Kako ste mi?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 1.2.2015 0:23:17
|
|
|
|
choopa choops
|
Kao noblice Soso Esi mi dobra?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 1.2.2015 0:25:30
|
|
|
|
Sosa Mena
|
I sladje od noblice. Jesam. Bole me i svrbe grudesa, gladna sam i tako
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 1.2.2015 0:29:08
|
|
|
|
*boka*
|
Soso Choopsi znaci Eca nam je nova Georgina
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 1.2.2015 0:38:34
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Jesam. Bole me i svrbe grudesa, gladna sam i tako Bogu hvala Jesi ti još pod upitnikom za ? Kad je The Day? boko, treba se prestat družit sa ovim ženama ovdje, sve Georgine, bojim se da nije prelazno hahahha Šalim se
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 1.2.2015 0:41:15
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Boko Pa znas kako ja sam uvek pod upitnikom. Ne verujem da ce ista biti jer sam tek pre nedelju dana pocela sa terapijom. I tako mi je dr rekla tek za tri meseca.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 1.2.2015 0:46:57
|
|
|
|
choopa choops
|
Neizvjesnost do zadnjeg daha ...Pa ne to me interesovalo da li si počela sa tom terapijom, s obzirom da znam da si rekla da nećeš smjet radit na dok traje terapija...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 1.2.2015 0:49:22
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Selen nisam pocela za njega cekam , a siofor pijem vec nedelju dana. Od sutra krecem sa povecanjem doze. Bas sam sad nesto opustena. Posle toliko vremena provedenog u grcu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 1.2.2015 0:52:12
|
|
|
|
*boka*
|
Ma Soso mislim da je tebi Manja sve predvidela. Neka je i za 3 meseca kad zavrsis terapiju, ni to nije daleko, ali mora biti... Deca imaju 6. culo.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 1.2.2015 0:55:47
|
|
|
|
choopa choops
|
Soso ma bitno da znaš na čemu si, pa sad hoće li biti sada ili za tri mjeseca, ali barem se nešto pokrenulo, ne tapkaš u mjestu Mada ja i dalje držim fige da je to sada
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 1.2.2015 0:57:48
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Jao Boko to je povukla na mene staru prorocicu Prosli put nije omasila, videcemo sad. Cupo bilo bi lepo ako pak i ne bude bice jednog dana. To sto kazes bar sam se pomerila sa mrtve tacke.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 1.2.2015 6:47:36
|
|
|
|
srculence25
|
Ooo dobro jutro stomaci.Da se upisem prva. Mi sinoc krecili ja detaljno brisala i bila u svakakom polozaju i sad sam uranila da zavrsim ostatak ali me sve boli.I stomak i gospodja.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 1.2.2015 7:47:41
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro drugarke, evo i mene ustala sam kao ! Sinoc smo do pola 1h, gledali Zvezde Granda i ja opet kao vjestica ustajem rano. Sinoc me kao malo boluckao stomak i bio tvrd, mm se bas obradovao da je to to, ali nista, dama samo zeza !
< Poruku je uredio eca89 -- 1.2.2015 7:48:21 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 1.2.2015 8:17:41
|
|
|
|
serpica
|
Jutro devojke gde nam je tema za februar da prebacimo ove georgine tamo Eco salim se ja... meni opet muka od jutros,utrnula mi desna ruka toliko da boli,bas sam bljak od jutros...oraspolozi me lupkanje bebice i onda sam odmah bolje.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 1.2.2015 8:59:13
|
|
|
|
Trcosava
|
Eno nove teme. Da popijemo jednu Eco, pa da počnemo s tobom.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u prvom tromesečju trudnoćeKrvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?