|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat]
16.1.2015 11:25:32   
bubulence
Ipo kod nas se krece u 27. nedelji. mislim da ti je malo kasno ali idi , cisto da vidis sta se radi.
boko mi smo E vodili na Zlatibor sa dva meseca. kada sam pitala dr da li je rano da je vodimo na put, on je rekka da za more i planinu nikada nije rano i da idemo kad god mozemo... jos vi tamo imate kucu, nema sta da razmisljas...

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1451
16.1.2015 11:33:14   
*boka*
Ipo ja sam u Zemunu imala 3 puta nedeljno vežbe i jednom mesečno školu roditeljstva.

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 1452
16.1.2015 11:36:15   
*boka*
Bubi isto tako je i nama Dr rekla, da ako je beba zdrava apsolutno nema nikakvih prepreka da ide. Morski vazduh pun joda moze samo da joj prija.
Mi inače kad idemo na more svaki put svratimo i na Zlatibor. Tu pravimo pauzu, prošetamo i nauživamo se.

25.07.2011.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1453
16.1.2015 11:45:15   
bubulence
e i kada neko kaze ‘kako mozes putovati sa malom bebom‘... pa nikada mi nije bilo lakse nego tada kad je bila mala. ne zna nista, prespava ceo put i gotovo... a sada prica, peva, piski joj se, kaki joj se, hoce da je tata golica, svrbi je desna dlaka iza levog uva i td...

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1454
16.1.2015 11:48:11   
Ipokrisia
ja sam skolu roditeljstva zavrsila, to je bilo odavno mesec dana, 3 puta nedeljno...a ove vezbe disanja smao jednom nedeljno,ali dobro eto barem da cujem kako treba dahtati user posted image Ne znam d ali je kasno, doktor me je pustio da idem, i oni su savetovali da bude sto blize terminu,e sad ne znam,ipak cu se cuvati,da se ne napinjem mnogo pa da me poradjaju tamo user posted image

i ja juce bas drugarici kad sam rekla da planiramo letovanje krajem avgusta ona me pita kud cu sa malom bebom?!?! svasta! ljudi misle da treba zivot da stane kad beba dodje, pa bolje je da se navikava na promene, put, aktivnost,a ne da navikne kucno okruzenje pa kad poraste se unervozi...Nama su u skoli roditeljstva pricali da kao nije pozeljno na planinu prvih meseci,pa cak i do godinu dana zbog proredjenog vazduha,sot moze da utice na krv bebinu,ali ja koje znam svi idu sa bebama od 4 meseca na skijanje na Kop,Zlatibor,Austriju...bez problema...nista im nece faliti :) mi isto imamo kucu na Zlatiboru i bogami planiram za prvomajske praznike da odem, sto bih sedela u BG>!?! naravno pod uslovom da je sve ok kod bebe i da nam dozvoli pedijatar...

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1455
16.1.2015 11:56:14   
bubulence
ma Ipo samo putujte !
mi smo sa E od ‘prvog dana‘ isli kod mojih, muzevih, na Zlatibor, Palic, gde god smo stigli. koristili avent, nuk, nip... spavala je u kreveticu, kolicima, sa nama. jedino sto je moralo da se zna kod nas jeste da je kupanje u 20:00 i posle toga spavanje. druge navike nije imala i nikada nije pravila problem.

Direktna veza do poruke: 1456
16.1.2015 12:25:53   
srculence25
Samo da vam se javim user posted image
Kod nas lep i suncan dan danas me ceka peglanje stvari za bebu.
Sinoc sam bas uplasila beba je stucala po pola sata bez prekida pa sam pomislila da se nije zadavila sa pupcanom vrpcom user posted image
ali i sad osecam da mrda znaci da je dobro.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1457
16.1.2015 12:43:48   
jabudic

IZVORNA PORUKA: srculence25

Sinoc sam bas uplasila beba je stucala po pola sata bez prekida pa sam pomislila da se nije zadavila sa pupcanom vrpcom user posted image

user posted image što me nasmija user posted image

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1458
16.1.2015 12:53:06   
serpica
Khm samo da javnem modovima termin mi je 13 jun..molim upisite me user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1459
16.1.2015 12:55:42   
lesica
Serpi sad cu ja da te ubacim, a i sebe hehehehe da upotpunim april user posted image

Cao devojke inace, kakve ste? Ja sam u nekoj guzvici sa sve Lenkom, ali doooobro, sta se mora nije tesko.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1460
16.1.2015 13:21:49   
srculence25
jabudic imam ja ispada user posted image user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1461
16.1.2015 13:32:18   
buba_jedna_mala
Hm..ni mene nema na spisku trudnica, a termin mi je 28.april... mada su blizanci tako da će biti super ako do početka aprila doguram

Direktna veza do poruke: 1462
16.1.2015 13:36:04   
Ipokrisia

Samo da vam se javim user posted image
Kod nas lep i suncan dan danas me ceka peglanje stvari za bebu.
ali i sad osecam da mrda znaci da je dobro.

moja stuca svaki put kad popijem vode malo vise, ne znam kakve to veze ima user posted image

Direktna veza do poruke: 1463
16.1.2015 13:56:04   
srculence25
Mislim nikakve nego ja tako umislim svasta.Meni je to palo na pamet zato sto je stucanje bas neuobicajeno dugo trajalo

Direktna veza do poruke: 1464
16.1.2015 14:10:22   
choopa choops
Ja se toliko zanijel jutros u telefoniranje, te zovi dr, te zovi ove za mć...Ni ne vidjeh da se branki porodila user posted image

Idem tek sad da čitam šta ste pisale :-)

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

Direktna veza do poruke: 1465
16.1.2015 14:21:53   
glukica
cao trudnice,sta radite? i moja beba ume da se zastuca dugo user posted image mene neki pritisak u glavi spopada vec par dana,tako odjednom i prodje..a sad evo i kao da imam neku tupu glavobolju,u slepoocnicama me steze user posted image merila sam pritisak dobar je.. ja sinoc kad sam legla u krevet,beba je bila tako nemirna i ceo stomak mi se tako zatezao i rastezao..sve sam mislila ako su ovo kontrakcije ja ne znam to da prepoznam.. i na kraju sam ukapirala da je beba ipak nemirna,jer mi se pomerao ceo stomak user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1466
16.1.2015 14:28:22   
Ipokrisia

Mislim nikakve nego ja tako umislim svasta.Meni je to palo na pamet zato sto je stucanje bas neuobicajeno dugo trajalo

kazem ja mali alavci, nista ne zvacu user posted image meni isto bebica svaki boziji dan stuca, nekad mi to smeta kad nesto radim ili hocu da spavam a ona zapne ko pomahnitala, bas bude nekad iritantno,al dobro,jos malo pa da ih iscokamo user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1467
16.1.2015 14:34:17   
srculence25
Glukice i ja imam glavobolje i nekad tako tup bol a pritisak mi je ok.Dr mi kaze da hoce na vreme a ja se osetim kao neka baba
kad osecam onda svaku promenu vremena u ovim godinicama pa sta ce biti posle user posted image
Ipo sledeci put kad pocne reci cu zvaci ne gutaj user posted image
Do malo pre imala sam menstrualne bolove jedva cekam na ctg u ponedeljak.
Dok cekam licnu eto istekla mi zdravstvena.Valjda ce me primiti u ambulantu mislim trudnica sam.

Direktna veza do poruke: 1468
16.1.2015 14:58:01   
*boka*
Aaaa pa lepo, spisak se popunjava... biće nas još do jula user posted image Mada bi lepo bilo da nam se pridruže i crtice jedna po jedna.
Pasulj se skuvao, ja završila sa crtanjem, sad ću po dete pa mako do mojih.

25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 1469
16.1.2015 15:03:05   
serpica
najela sam se kao prase user posted image i sad mi je muka.
Imal li i mene na spisku sada? Idem da vidim.user posted image
ihaaa i to poslednja na spisku user posted image

< Poruku je uredio serpica -- 16.1.2015 15:04:44 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1470
16.1.2015 15:13:57   
srculence25
Serpi utefterena si user posted image
Ti vec na pola puta bas vreme leti.Jel imas jos mucnine?
Ja peglam bebece stvari i sto puta razmestam u orman nikako da vidim raspored koji mi odgovara user posted image
Zamisljam u glavi sta cu sa cim da kombinujem sa oblacenjem bebe

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1471
16.1.2015 15:19:33   
buba_jedna_mala
Jao, i ja sam se najela kao prase, eksplodiraću user posted image
Jeee, i ja sam na spisku user posted image , da malo popunimo april

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1472
16.1.2015 15:43:39   
Ipokrisia

Serpi utefterena si user posted image
Ti vec na pola puta bas vreme leti.Jel imas jos mucnine?
Ja peglam bebece stvari i sto puta razmestam u orman nikako da vidim raspored koji mi odgovara user posted image
Zamisljam u glavi sta cu sa cim da kombinujem sa oblacenjem bebe

i meni su sve oprane ,popeglane ali su u kesama jos uvek jer tek treba da nabavimo komodu gde cemo ih smestiti...Ja se barim merenjem garderobice, sve sam kupila 62 velicinu pa razmisljam koliko ce to moci da nosi ako bude vleika beba...Nadam se da nisam puno pogresila..Uglavnom su stvarcice iz HM i Lindex-a.Lindex 62 je dosta veci od HM 62...

Direktna veza do poruke: 1473
16.1.2015 16:02:21   
Bokac
Zdravo trudnjacice. Evo i ja napravih pauzu od ucenja. Pa da vam svrljnem malo. Sad sam zvala stare ginekologe da proverim da li su poslali moje podatke u novima i oni kazu da jesu. Onda sam zvala nove i oni kazu nista nisu dobili e pa onda zovi opet stare i ladno su pogresili fax. I pitam ih pa kad da ocekujem da ce novi imati podatke i zenska mi ladno kaze pa za desetak dana. E ljudi kod ovih starih ginekologa j*** lud zbunjenog. I ja is*izdim i kazem ali ljudi ja treba da zakazem apointment a ovo je vasa greska i ona mi kaze na to a pa u mojim dokumentima ima 70 strana veliki je to posao. E ladno mi dodje da im zapalim kancelariju....
Inace cekamo prijatelja iz Srbije dolazi ovde da zivi i radi sledecih godinu dana. Tako da sad uz ucenje generalno sredjujem kucu. Joj samo da znate gde sam sve nasla decije igracke user posted image

Da a za spisak meni je termin 20 jun ali ako ostanemo kao blizanci ne verujem da cemo toliko izgurati user posted image

Serpi neces dugo biti poslednja na spisku ja sam posle tebe ali osecam da cemo se trkati u finisu user posted image

Direktna veza do poruke: 1474
16.1.2015 16:52:54   
Štetica
Trudnjace samo da vam posaljemo jednog grlisu ali velikog za sveuser posted image .
Za sad se super snalazimo,gospodin jede i spava,a i kad je budan a sit neoglasava se iz kolica. Jedino nam krevetac dodje kao modni detalj u sobi jer nema sanse da spava u njemu duze od 15min.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here