RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (6.1.2015 16:29:51)

Lelo drago mi je da je sve proslo ok i da se oporavljate,za uz mozga ne brini i moja starija cerka jw bila umorena beba od 16h poradjanja i na kraju hitan cr da ti ne pricam kakav joj je bio uz,boze sacuvaj,a evo je sada devojka...sve se sredi borci su to.[sm=smiley1.gif]
Branki ne valja da se radi planirani cr pre 38 nedelje,ali ti idi u bolnicu i raspiraj se da ne cekas zadnji trenutak ako krene.

Sanjalica1980 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (6.1.2015 16:32:41)

Bokac draga, ne brinem se ja [sm=smiley1.gif]. Doca mi stize u petak a do tada cu izdrzati. Sada sam 34+3 tako da nije strasno i da se sada porodim [sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (6.1.2015 16:52:33)

Sanjalice pogledah tamo, ali se ne razumijem [sm=smiley36.gif] I ja sam imala pitanje prije tebe tamo, pa ne dobih dogovor , izgleda niko ne zna...[sm=smiley36.gif]

Ja sa se jedno vrijeme tripovala da mi neki nalazi nisu uredu zato jer pijem Utrogestan, a ne stavljam ga vaginalno [sm=zmeden.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (6.1.2015 16:58:52)

Meni se upravo javio doca. U inostranstvu je a pise mi odmah. Hvala mu [sm=smiley1.gif]

Kaze da nalazi ukazuju na ostecenje bubrega. Hoce jos da saceka urinokulturu u cetvrtak i u petak se dogovaramo da zavrsavamo trudnocu.
Videcu sa njim ako mogu nekako jos da me drze u Betaniji pod kontrolom pa da izguram bar jos jednu nedelju. Naravno ako to odgovara bebama.

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (6.1.2015 17:08:28)

Sanjalice gde si postavila te nalaze da pogledam,jer i ja se mucim sa bubrezima pa da vidim...

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (6.1.2015 17:26:55)

videla sam ti rezultate meni deluju ok,javice se neko ko bolje zna,mislim da ono patoloski ne treba da te brine,i meni su alt i ast mnogo smanjeni kao i kreatinin i urea..ali obzirom na moje bubrege rekose mi da je to ok..

Sanjalica1980 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (6.1.2015 17:40:33)

Serpi i meni su ast i alt bili povecani ali oni ukaxuju na problem sa jetrom. Sve ovo zajedno daje sliku o bubrezima. Mokracne kiseline, le u urinu,proteini u urinu,hipertenzija,itd.
On kaze da ukazuje na ostecenje ali potvrda sledi posle urinokulture. Ja pijem gomilu lekova pa ta izmenjena slika moze biti i od njih. Visok pritisak ima uticaj na bubrege.
U svakom slucaju ne bojim se nicega. Doca stize,ja sam spremna.

Toliko toga sam prosla kroz proces zatrudnjavanja da sam oguglala.

Uglavnom sam panicar kada su u pitanju moje lepotice i za njih se brinem a ja mogu sve [sm=smiley36.gif]

Ma mi zene smo zmajevi da ovi nasi muskarci moraju pola da prodju do sada bi se vec izvrnuli od muke [sm=jezicek.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (6.1.2015 17:50:27)

Sanjalice [sm=smiley20.gif] bravo za doktora.

Ja sa svojom dr isto imama odnos "pošalji sms od 0-24h" i stvarno mi to puno znači. Kad vidim kakvi su pojedini i na šta se sve žene žale, ja sam zbilja srećna što je moja takva. Nadam se da ću i do kraja biti zadovoljna njome, nema razloga da bude drugačije...

a takvo stanje je sigurno od mnogo lijekova....Treba to sve podnijet, dobro da si i do ovde izdržala bez nekih većih tegoba [sm=bravo.gif]

Njica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (6.1.2015 17:58:46)

Hej trudnicee,nadam se da ste mi sve dobro i da ste sve blizu da ugledate svoje bebice, mi smo dobro evo prvih mesec dana, Stefan je prava dobrica, i sikimo i malo se dohranjujemo, tek juce su poceli da mi ispadaju konci i boli i dalje dole sve ali sam se navikla,sad cekamo prvu vakcinu 15-og, strasno mi leti vreme, nedostaje mi forum nismo imali net, zelim vam svima sve najbolje na svetu i da ova godina bude predivna sa nasim bebicama!

wivern -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (6.1.2015 18:07:27)

Njica sjajno [sm=bravo.gif] uzivajte u svakom danu.
I idi na skidanje konaca, ne cekaj da ti ispadnu ja sam tako cekala pa se zeznula kao niko [sm=smiley36.gif]

Njica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (6.1.2015 18:19:36)

Hvala wiv, jel ste mi vi dobroo?
Joj, isla sam posle dve nedelje da mi ih skinu jer su poceli i da se rasivaju ali mi rekla neka u Ambulanti 2 u Frontu da sacekam 25 dana slobodno resice se to samo. I eto mene, ja sacekala i oni sad otpadaju, sto si se zeznula ja sam slabo pratila ovde ako si pisala?

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (6.1.2015 18:31:07)

Lela bas mi je drago da si se javila. Poljubac za tebe i Sofiju.
Njica takodje pozdrav i poljubac za tebe i Stefana.
Sanjalice jos malo i stize petak. Bice sve ok. I ja kazem neka su bebe dobro,mi sve mozemo da izdrzimo.

wivern -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (6.1.2015 19:34:04)

IZVORNA PORUKA: Njica
Frontu da sacekam 25 dana slobodno resice se to samo. I eto mene, ja sacekala i oni sad otpadaju, sto si se zeznula ja sam slabo pratila ovde ako si pisala?

Da te ne plasim sada ali su se meni svi konci usekli u meso posle mesec dana, a ja sam mislila da su ispali jer se nisu videli vise.
A stazista mi je lepo rekao da to ne cekam da ispadaju nego da ih skinem posle 7-10 dana. a oni su bezobrazni u frontu jer treba da ti ih pocupaju a nece.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (6.1.2015 20:06:43)

njica draga uzivajte!!!
sanjalice super si ti i do sada izgurala, sta te je sve snaslo. samo sada slusaj dr i uskoro se druzis sa svojim lepoticama [sm=bravo.gif]

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (6.1.2015 21:02:44)

njico,super ste se usemili ti i bebac,super[sm=bravo.gif]
sanjalice,e to je dr,kadimas poverenja i slobodu sve da ga pitas i naravno da mu onda verujes.
sad cu da bacim pogled na te nalaze,mada slaba vajda od mene.

lesica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (6.1.2015 21:42:52)

Srecno vam Badnje vece drage!
Samo da vam mahnem u prolazu... ja ovih dana leskarim, krenule su mi kontrakcije pa sam sva skucana i fuj.
Juce odradih ogtt, ovih dana cu na kontrolu kod dr i ti je u principu to.

Ljubim vas sve.

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (6.1.2015 21:45:23)

Les odmaraj ako je to moguce,sta kaze dr? [sm=smiley31.gif]

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (6.1.2015 21:50:16)

les,[sm=smiley31.gif]i ovde.miruj koliko mozes.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (7.1.2015 0:14:51)

Srećan Božić! Hristos se rodi! [sm=smiley31.gif]

Moji svi polijegali, a ja u svijetu interneta [sm=smiley36.gif]

Sad se otuširala, navila kosu, depilirala, oribala kupatilo na koljenima :P i sad sam mirna.
Prije mi se prispavalo, ali sam se razbudila totalno sad. A i nikad ne mogu mirno da spavam kad znam da ujutru imam neku obavezu :-)

Lesice da prođu kontrakcije što prije...

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (7.1.2015 5:06:21)

Hristos se rodi drage moje!

Ja sam od tri budna. Mislim da su mi kontrakcije krenule. Nepravilan razmak čini mi se totalno, ako su uopšte kontrakcije. Prvo me boleo samo stomak, pa onda par puta me krenulo iz kičme nisko. Dva sata sam se prevrtala u krevetu i sad sam ustala. Pratim pa javljam.

Izgleda da je bila lažna uzbuna. Za sada nema ništa.

mali_mis -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (7.1.2015 7:34:12)

Jutro [sm=kava.gif]
Lelaigor [sm=smiley31.gif] drago mi je da je sve proslo dobro na cr.
Trco, ima li novosti? [sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (7.1.2015 7:38:23)

Jok mori [sm=jezicek.gif] pojma nemam šta je bilo to noćas. Da li mi se toliko piškilo (2x sam galon vode izbacila) ili su bile neke pripremne pojma nemam.
Jedino o čemu sam mislila je kako mi kosa neoprana, sad sam brže bolje uključila grejanje u kupatilu da mi se ugreje i da operem kosu. Mužu sam rekla da bude u prirpavnosti. Sad nikakvih bolova nema.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (7.1.2015 8:54:24)

Trcko kakvo je stanje? ipak se nesto desava. ti sutra ides na pregled?
Hristos se Rodi!

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (7.1.2015 8:59:26)

Stanje regularno. Kao i do sada. Oprala sam kosu, sad može da krene kad hoće [sm=jezicek.gif]

Inače mm je odvezao Anu u vrtić i produžio do centra za socijalno da preda neki zahtev. A pre nego đto će da odu, ja uključim grejalicu u kupatilu da mi se ugreje da ja operem kosu i istuširam se. Za tih 15-20 min je on mene 9 puta na mob zvao, jednom na viber i jednom na gtalk. Kd sam mu se konačno javila izdrao se na mene i kako nisam normalna. Ja prvo pomisila da sam mu trebala nešto zbog socijalnog, a on se samo uspaničio. Kaže ''od sad telefon na 5 cm od sebe dok se ne porodiš'' [sm=jezicek.gif]

I dalje mi nije jasno šta je to bilo noćas. Jel moguće da mi se toliko piškilo[sm=zmeden.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (7.1.2015 8:59:43)

Mir Boziji, Hristos se rodi!
Srecan vam Bozic drugarice,Trco sprema se polako...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>