Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (6.1.2015 8:23:12)
|
Upravo sam zvala. Ne treba ništa da nosim. Tako je bilo i prošli put. Ako želim, mogu svoje papuče, bade mantil, ali generalno sve dobijam tamo i ništa mi ne treba. Naravno osim lične higijene. to i tako imam spremno za minut. Spakovaću ja svoj bade mantil i papučke. Četkicu i pastu na dan kad krenem, ne znamd a li sam beše brijač nosila. Četka svakako i valjda je to to[sm=zmeden.gif] Jel sam nešto zaboravila[sm=jezicek.gif] Spavaććice i tako nemam neke svoje normalne... Jedino što sam pitala u slučaju CR da li treba da nosim one čarape za vene, kaže teta ne treba. Dobija se ona inekcija protiv zgrušnjavanja krvi (valjda je na to mislila, rekla je samo zaštitna inekcija). Šerpi, ma nie to što mi ostalo nedelju dana, nego što mi čudno baš juče bilo, ali ja ne umem da prepoznam to stvrdnjavanje. PRošli put su meni kontrakcije krenule od krsta ka stomaku. A sad mi opasno frka da slučajno kući ne pukne vodenjak. To mi je jedino. Zato planiram ja moju dr da požurim u četvrtak hehe p.s. jel postite danas? ja ništa posno u kući nemam, a sutra sam sama kući - mm na posao, Ana u vrtić i naravno danas ne posti.
|
|
|
|