vocicana
|
Fertylity friend ima veoma jasne razmake izmadju temperatura, bas za0,1 stepen. Uvek su nize posle m, ali padne naglo i onda skoci na 37,3, tu se odrzala 4 dana, pala na 36,8 i sutra opet na 37,1 do jutros. Meni u principu nista ne znaci, znaci da sam imala ovulaciju, ali jedan sajt kaze da je to tri dana pre skoka plodno, drugi kazu, plodno je jos prvog dana skoka temperature, meni u principu sve to nije jasno, jedino sam dokazala samoj sebi da imam ovulaciju, jedino sto me mozda zeza je da De Graafov folikul ne puca i zuto telo nikada ne napusti ovojnicu koju defakto mora da napusti da bi doslo uopste do oplodnje. Po ovome ovul se pomerila za tri dana, od prethodnih od pocetka ove godine, tako da nista ne razumem. Mada sam zbog kupanja u termalnoj vodi, proslog meseca dobila 21-vi dan, tako da bazalnu merim tek od prvog dana prethodnog ciklusa. Nista meni nije jasno, ne mozgujem previse, samo sam iz radoznalosti ovo uradila, a ako dodje do bebice, pa to ce biti sjajno, a ako ne, pa ja ne mogu nista da promenim , bice kada je Bog rekao. Hvala ti puno na misljenju, msm, puno znaci.