vocicana
|
Draa Ana, mi smo u igri nekih 7 meseci, prva tri je bilo izginuce od vrednoce, e kada su usledila razocarenja, pa neuredna krvarenja pa cista, pa bolovi, pa krvarenja, muka mi je kad se setim. Ali ovog meseca, mozak na otavu, necu raditi test, sve ostavljam ovako kako je, samo zelim da mi dr dodje, smisljam kako cu dragom da saopstim, hocu da bude bum, jer se i on sekira, razmislja, ali vise ne govorimo o tome... Osecam, sve drugaije boli od pocetka, grudi bole ko za ciklus, ali drugacije, kicma onnako, osecaju se jajnici, malo jedan, malo drugi, definitivno pospanost i drhtavica iz cistog mira, kao da si u hipoglikemiji, ali najgore od svega su bubuljice, mislim da ih od puberteta, na ovamo, za sve ove godine zajedno, nisam imala u tom periodu kada sam kao ocekivala mengu u ovolikom broju. Samo jos znam da mi se puuunoooo spava, uvece tako slatko zaspim, da ti ne mogu opisati. Jutros bazalna 37, , nista ne radim jos neko vreme. Jako te drzim pesnice da nas obradujes i ti.