Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.3.2015 10:28:02
|
|
|
|
Anoniman
|
ME ulazis u grupu prorocica sa RR
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.3.2015 10:32:31
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hahaahaaaah, nego, daj taj recept sa zalfijom da ne trazim , moze i na pp..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.3.2015 10:33:12
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
UM, cestitam! Da ti bude laka trudnoca! Ajde za nos da me vuces!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.3.2015 10:34:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Hahaahaaaah, nego, daj taj recept sa zalfijom da ne trazim , moze i na pp.. Pijes soljicu od kafe zalfije uvece i ujutru do O, i vitamin d, ja sam vigantol ceo ciklus ( ja nisma pila svaki dan ) Sanjalice hvala, vucemmmm
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.3.2015 11:15:01
|
|
|
|
World
|
cestitam UM, divan graf i jos bolji testic
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.3.2015 11:19:33
|
|
|
|
veselicaa
|
Um cestitam,jel sam ti rekla da si Zelim ti laku,skolsku trudnocu,uzivaj sada i izvoljevaj sto vise.Zapamti za sve su krivi hormoni
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.3.2015 11:26:14
|
|
|
|
Anoniman
|
World hvala. Veselice cekam te
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.3.2015 11:28:21
|
|
|
|
veselicaa
|
Videcemo,videcemo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.3.2015 21:48:52
|
|
|
|
Bebana17
|
UM, čestitke od srca, grafić je ko bombonica, a to što je i pozeleneo nije iznenađenje, jer smo svi pretpostavljali da su Ode nam ti u trudnice, neka je sa srećom
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.3.2015 6:57:44
|
|
|
|
Maraj
|
UM divan graf! Sad navijamo za sosu i ivanku
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.3.2015 7:10:23
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
UM čestitam za . Graf ti je fenomenalan.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.3.2015 7:42:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Maraj, Bebana, Lisa hvala ja jos uvek ne verujem. Sada navijamo za Ivanku, Sosu, Lisu, Bebani i Srecicu da i vasi sto pre pozelene.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.3.2015 8:16:44
|
|
|
|
Mala Elena
|
Meni je graf iz krajnosti u krajnost , za razliku od proslog meseca gde sam par dana imala mirovanje T ...a i O mi nije istog dc...dok ja to pohvatam...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.3.2015 8:18:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Me daj graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.3.2015 8:19:39
|
|
|
|
branki*
|
mala elena,pridruzila si se cekalicama ili...?
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.3.2015 8:45:14
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ovaj moj nece izdrzati do 14dpo. [/url]]graf
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.3.2015 13:09:09
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: branki RR mala elena,pridruzila si se cekalicama ili...? Pa cekam ja, valjda ce upali ! Izbacujem graf tek na 10dpo pa da mi Um prorekne kao ja njoj
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.3.2015 17:13:35
|
|
|
|
tatjan@
|
UM POZELENEO! Rekla sam da je dobitni, pravi trudnicki! Cestitam!
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.3.2015 17:18:05
|
|
|
|
Sosa Mena
|
[/url]]graf Stigla i moja. Skratila se lutealna faza. Sto sad tako Prosli mesec stigla 31dc.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.3.2015 20:13:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moj nenormalni, skočimiš graf, nemam simptome da ću da dobijem, joššš.... U iščekivanju da li su ova dva khm khm mogla nešto da urade
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 6.3.2015 20:14:03 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.3.2015 20:15:40
|
|
|
|
Mala Elena
|
Teoretski, spermici su aktivni 3 dana , mislim toliko dana prezivljavaju..nikad se ne zna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.3.2015 20:20:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Teoretski, spermici su aktivni 3 dana , mislim toliko dana prezivljavaju..nikad se ne zna. Kazu do 5 dana... Čekamo, mada ne verujem u dobitak
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.3.2015 20:23:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Ivanka ja navijam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.3.2015 12:02:23
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ivanka, sad vidim, istog nam datuma bila O I UM mislim da je bila bas poslednjeg dana u mesecu.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.3.2015 12:14:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Me pa daj graf moja O po grafu je bila 16 dc
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Drage mamesandrinaDa li mislite da je moguce odrzati brak sa partnerom koji vas je mnogo razocarao i povredio i to mnogo puta i da li se uopste vredi boriti za to?DA (
19%)
NE (
78%)
ILI?(komentar) (
4%)
Ukupan broj glasova: 54Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!