Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.3.2015 14:25:31
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Me sto ne stavis graf?
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.3.2015 15:41:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sta mislite, ove vrednosti nisu uobicajene 36.6 , 36.9
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.3.2015 16:00:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Me pitno je da narednih 7 dana ne padne ispod crvene crte
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.3.2015 16:52:10
|
|
|
|
Ivanka 75
|
A moj graf se nećka, te hoće iznad crte, te neće
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.3.2015 23:11:58
|
|
|
|
Mala Elena
|
Moja T ne odustaje od ove dve vrednosti.. Soso, ranno je jos?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.3.2015 23:14:43
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ivanka tvoj je cirkus ME za sad je dobro. Neka tako i ostane.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.3.2015 23:24:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Ivanka tvoj je cirkus ME za sad je dobro. Neka tako i ostane. Nikad mi se nije desilo da ovoliko padne pre O, ovo je prvi put, da nema tog pada ne bi označio O, jer je on označio u odnosu na taj pad. A temp sva jednolična... prošli mesec sam dobila 25 dan, sutra je 23dc, videćemo dokle će ići ovako.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.3.2015 23:54:21
|
|
|
|
Sosa Mena
|
To za O ti je super. Samo me bune t nakon O. Cas iznad, cas ispod. Nisam jos kompletno ustosila ovo ali se nadam da ce biti dobro.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.3.2015 23:57:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
ja srećna što mi ciklus traje duže od 15 dana
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.3.2015 23:59:40
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Kako bese jel si radila hormone?
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.3.2015 0:06:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Kako bese jel si radila hormone? Jesam, bili su ok za moje godine, radila i hormone štitne, i oni u redu.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.3.2015 0:07:50
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Jao kad kazes za moje godine kao da imas sto Super za hormone. I ja trebam stinu da odradim nego cekam da vidim kad ce kontrolu da mi zakaze.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.3.2015 0:11:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Jao kad kazes za moje godine kao da imas sto Super za hormone. I ja trebam stinu da odradim nego cekam da vidim kad ce kontrolu da mi zakaze. Uradiću ih ja opet na svoju ruku za koji mesec, da vidim dal ovi silni čajevi stvarno deluju ili se šale samnom. Ali, ja po FF imam ovulaciju od jula prošle godine svaki ciklus (osim u novembru kad sam bila bolesna i pila lekove), nije me dosad izneverio, evo i lutealna se produžila. Ja presrećna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.3.2015 0:13:15
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Nadam se da i meni pokazuje tacno. Posto predhodni ciklus 31 dana, sad 26. Skratila mi se lutealna faza na 10 dana. Inace su mi 28. Ja sam cajeve obustavila do kontrole.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.3.2015 0:16:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja mislim da je bazalna bez greške, temp mora porasti ako ima O, eno onaj moj ciklus jesenas kad sam bila na UZ, dr videla folikul samo što nije puko, temp niska, ja dobila sutradan, nema šanse da pogreši.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.3.2015 0:18:58
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Kako je ona vidla folikul pred pucanjem, a tebi eto sutradan stigla? Jel ona sigurna da ga je vidla uopste?
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.3.2015 0:20:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Kako je ona vidla folikul pred pucanjem, a tebi eto sutradan stigla? Jel ona sigurna da ga je vidla uopste? Jeste bio folikul, ali zato endometrijum bio samo 1,5mm, to je bila caka, veliki folikul, tanak endometrijum i eto ga ciklus. A bio 13dc.
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 8.3.2015 0:21:23 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.3.2015 0:22:00
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Bas tanak endometrijum. Ispada da on uopste nije zadebljavao. Tog dana je trebao da ti bude tu negde oko osam. Jel si bila sad skoro na uz?
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.3.2015 0:24:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Bas tanak endometrijum. Ispada da on uopste nije zadebljavao. Tog dana je trebao da ti bude tu negde oko osam. Jel si bila sad skoro na uz? Jok, spremam se
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.3.2015 0:26:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Bas tanak endometrijum. Ispada da on uopste nije zadebljavao. Tog dana je trebao da ti bude tu negde oko osam. Jel si bila sad skoro na uz? Pa da, posle tog ciklusa sam i radila hormone, kad sam radila u januaru, totalno drugacija slika hormona. Nekako sve došloo na svoje. Još samo da ispratim opet na UZ
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.3.2015 0:26:38
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Nisam ni ja. Sad cu papu da radim 18-og pa cu da je zamolim i uz da odradi.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.3.2015 10:00:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
My Ovulation Chart Malkice porasla temp
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 8.3.2015 10:01:42 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.3.2015 10:11:28
|
|
|
|
Mala Elena
|
Znaci digla se . Moja i dalje 36.9 a nesto ne volim tu T zbog proslog puta
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.3.2015 11:11:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Iva navijam Me to je super temp koji je dan dpo ?
< Poruku je uredio Unina mama -- 8.3.2015 11:12:12 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.3.2015 12:39:13
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ivanka, ME super. Samo neka tako nastave.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Zašto volite Ringeraju?guppy RRŠta najviše volite na Ringeraji?članke (
7%)
forume / zajednicu (
40%)
kalendar trudnoće (
7%)
ankete (
0%)
sve!!! (
47%)
Ukupan broj glasova: 15Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!