Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 9.3.2015 16:18:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
My Ovulation Chart 9dpo , ide gore-dole
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 9.3.2015 23:15:22
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Iva navijam Me to je super temp koji je dan dpo ? Danas je 9 dpo , izbacicu vam sutra ujutru graf.. Ali mislim da nema nista, mozda imam neku gljivicu jer mi se prvi put u zivotu pojavio sekret kao kajmak, bez mirisa. Juce i danas mi bas izlazi i vidi se na zidu vagine...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.3.2015 0:14:55
|
|
|
|
Sosa Mena
|
ME ako nema mirisa i nije promenio boju nema cega da se bojis. Ivancice graf ti je
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.3.2015 0:18:35
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Ivancice graf ti je Mislim da krece, nesto polucrvenkasto se pojavilo malopre...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.3.2015 0:20:19
|
|
|
|
Sosa Mena
|
E jbg bas. Kod mene danas pola dana je nema, a pola dana ne mogu da je zaustavim.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.3.2015 0:24:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bas mi cudno,o bicno osecam donji deo stomaka kad treba da dodje a sada ne osevam nista... Mozda tek sutra kad bude vise islo.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.3.2015 0:46:49
|
|
|
|
Mala Elena
|
Eh Soso.... brinem se jer nikada to nisam imala, ali bukvalno je kao kajmak i suvo vise...sad ce mozda zvucati bzvz ali kida se prstima i na zidu se jos uocava...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.3.2015 8:11:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
[url=http://www.fertilityfriend.com/home/2b5516/] Stigla u svoj svojoj snazi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.3.2015 11:12:07
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutros je nisam dobro izmerila jer sam nesto rekla i vrtela se zbog male... ne znam kako to da oznacim na grafu ..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.3.2015 8:40:33
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sinoc isto onaj sekret kao kajmak
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.3.2015 8:50:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
ME, ovaj skok bi mogao da znaci da su trudna, samo da znas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.3.2015 9:17:19
|
|
|
|
Anoniman
|
me tebi je danas 11dpo, hajde za 3 -4 dana da nas obradujes
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.3.2015 9:18:46
|
|
|
|
Sosa Mena
|
ME, Ivancica ti je vec napisala. Skok moze da oznacava Evo i mog sa visokim t ponovo [/url]]graf
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.3.2015 9:21:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Soso, tebi ovu temp drzi Siofor, a?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.3.2015 9:22:18
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 ME, ovaj skok bi mogao da znaci da su trudna, samo da znas Da ocekujemo lepe vesti....
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.3.2015 9:22:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
UM, sta bi kod dr juce?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.3.2015 9:23:04
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Nemam pojma.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.3.2015 9:24:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Ivanka sve je ok, mesak se za jedan dan pravilno duplirao , dala mi neke tablete, vitamine i primila sam ampulu vitamina k, i da mirujem naredne 2 nedelje dok ne cujem srcanu radnju, samo da mrdam do toaleta, tako da se nadam da ce se mrvica izboriti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.3.2015 9:25:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Soso, a mozda si jednostavno "topla" kao sto sam ja hladna. U trudnoci sa Ivom moja temp nije prelazila 36,8 max.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.3.2015 9:26:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
UM, bas mi je drago
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.3.2015 9:28:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 UM, bas mi je drago hvala draga moja!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.3.2015 9:28:39
|
|
|
|
Bibilib
|
Odlicno UM,cuvaj se.....
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.3.2015 9:41:44
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Soso, a mozda si jednostavno "topla" kao sto sam ja hladna. U trudnoci sa Ivom moja temp nije prelazila 36,8 max. Ne znam Iv. U januaru su bile niske t. UM nisam znala da si imala problem. Drago mi je da sve dobro.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.3.2015 9:44:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Soso, a mozda si jednostavno "topla" kao sto sam ja hladna. U trudnoci sa Ivom moja temp nije prelazila 36,8 max. Ne znam Iv. U januaru su bile niske t. UM nisam znala da si imala problem. Drago mi je da sve dobro. Soso, skorpijica zeza od pocetka, juce sam imala malo krvarenje pa sam opet isla kod dr,sada mirujem
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.3.2015 9:46:46
|
|
|
|
Sosa Mena
|
To joj je posao. Samo ti miruj i pozitivno razmisljaj. Bice sve to super. Krvarenje ne mora nista da znaci.
< Poruku je uredio Sosa Mena -- 11.3.2015 9:47:01 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
moreAdminGde na more?Crna Gora (
23%)
Grčka (
59%)
Italija (
18%)
Ukupan broj glasova: 39Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!