Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.3.2015 8:49:09
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Kad ćeš raditi test? test će raditi možda negdeu maju
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.3.2015 9:03:57
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR test će raditi možda negdeu maju I to krajem maja [/url]]graf
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.3.2015 9:10:22
|
|
|
|
Anoniman
|
A je vama ovo mirise da treba test ako ne stigne do 5.3, onda 5.3
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.3.2015 9:21:30
|
|
|
|
Trcosava
|
UM ja se u bazalnu razumem kao marica u krivi, ali skontah do sada da ne sme da padne manje od one kad je kao označena ovulacija. A ovo ne pada, nadam se da je dobitni pa makar ti nama odradila test krajem maja
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.3.2015 9:53:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Trco ajd bas da vidimo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.3.2015 9:54:14
|
|
|
|
vonavoj
|
Um,kad ce testic?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.3.2015 9:55:36
|
|
|
|
Anoniman
|
5.3 ako ne dodje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.3.2015 12:36:01
|
|
|
|
tatjan@
|
UM ovaj je dobitni.. ja bi vec radila testove triput dnevno
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.3.2015 13:22:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Tatijana strah me ali bas znas koliko puta se desilo prosle godine da zakasni i bude veliki - !
< Poruku je uredio Unina mama -- 3.3.2015 13:27:47 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.3.2015 14:46:53
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama A je vama ovo mirise da treba test ako ne stigne do 5.3, onda 5.3 5.3. ili 3.5.? Šalim se, radi kako osećaš, samo, ako je ovulacija zaista bila kad je FF označio, onda možeš slobodno da radiš test.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.3.2015 14:56:42
|
|
|
|
Valerie
|
UM navijam! moze testic i 4.3.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.3.2015 15:08:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Mogu reci da se osecam cudno vec sam psiala u crticama, da vidimo jos sutra temperaturu pa radim test. Ove nedelje sam pocela da vodim U u vrtic pa ustajem pola sata ranije, pa sam malo zeznula graf. Hvala zenske
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 4.3.2015 8:06:21
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 4.3.2015 8:12:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
UM, test? Ajdeeee
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 4.3.2015 8:14:31
|
|
|
|
Anoniman
|
cekaj da vidimo da li ce da zakasni sutra ako zakasni bice uskoro Ivanka gde je tvoj graf ima li O?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 4.3.2015 8:15:22
|
|
|
|
degu
|
sto se mene tice ona je trudna, ne mora ni da radi test
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 4.3.2015 8:19:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Ivanka gde je tvoj graf ima li O? Ima, 15dc, danas je je 19dc.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 4.3.2015 8:25:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: degu sto se mene tice ona je trudna, ne mora ni da radi test Degu je trudnicki skener Ivana super, budi vredna, navijam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 4.3.2015 8:39:44
|
|
|
|
sreca_11
|
UM graf ti je super Koliko skontah, rekla si da ranije mjeriš BT, ako je tačno da je mjerenje pola sata ranije, onda je ovo sigurno trudnički graf, jer FF toleriše pola sata Kada budeš test radila, nemoj zaboraviti da bude prvi jutarnji urin
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 4.3.2015 8:44:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Od pocetka februara do kraja sam merila u pola 8, a zadnja 3 dana merim u 7 jer ustajem tada da U spremim za vrtic Znam, znam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 4.3.2015 10:13:25
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: degu sto se mene tice ona je trudna, ne mora ni da radi test isto!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 4.3.2015 10:18:07
|
|
|
|
Anoniman
|
ljudi jos nije zaksnila, ima vremena da se pojavi u punom sjaju
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 4.3.2015 10:30:06
|
|
|
|
Maraj
|
UM divan ti je graf mislim da je obecavajuci
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 4.3.2015 10:56:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Maraj vuci
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 4.3.2015 21:48:50
|
|
|
|
Bebana17
|
Nema me par dana i šta zateknem kad se vratim UM, test u ruke, nemoj da nas bacaš u očajanje, ma ako ovaj grafić ne pozeleni, onda smo svi ovde ludi, navijam jako Kod mene stigla u subotu, jedva sam preživela dan.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
svekrvasuzyyydali se slazete sa svekrvom :P i zasto???da (
63%)
ne (
37%)
Ukupan broj glasova: 89Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!