Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 28.2.2015 9:57:11
|
|
|
|
Sosa Mena
|
UM jos uvek je dobro. Ne mora nista da znaci taj mali pad. Mamin mis ti nisi redovno merila pa i ne moze nekako lepo graf da ti izgleda Evo mog. [/url]]graf
< Poruku je uredio Sosa Mena -- 28.2.2015 9:58:41 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 28.2.2015 9:58:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Soso kada da radim test, ako ne dodje, koji dan c? Super ti je graf, steta sto ne muckate ali do leta ces dobro da uvezbas, i ima odmah da bude pogodatk, bas ti je visoka temp.
< Poruku je uredio Unina mama -- 28.2.2015 10:00:26 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 28.2.2015 10:03:00
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Prava lepotica Kad krenem da muckam ima da bude kuku lele. Sad ne mogu da se setim da li treba 16 ili 18 visokih t da bi ukazivalo na trudnocu. Sacekaj ako imas 18 visokih onda radi test. Ti i tako mozes da cekas i do petog meseca.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 28.2.2015 10:04:24
|
|
|
|
Anoniman
|
a kada pada temp ? koliko pre ciklusa ? i sta je njemu visoka temp?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 28.2.2015 10:06:52
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Meni je pala na dan ocekivane. Kod negog padne dan ranije. Sve zavisi. Tebi je sad pala za 0.2 sto je neprimetno. Da je pala za 0.4 ili vise onda vec je mogucnost da ce da stigne.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 28.2.2015 10:09:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala, sada gledam sve one + grafove, moj ce definitivno da pocrveni ni kako da pozeleni videcemo sta ce jutro da kaze
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 28.2.2015 10:11:26
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ne vredi uporedjivati. Moj prosli je bio savrsen da pozeleni ali nije.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 28.2.2015 10:58:36
|
|
|
|
Mala Elena
|
Soso, drugarice moja , i moj ... Um, meni pala za 0.1 pa opet za 0.1 i stigla na 36.7 , nema pravila...ti mozes i u ponedeljak da uradis trest, graf ti je bas sjajan i ovako! Ja stvarno mislim da ocekujes pogresnu boju
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 28.2.2015 13:01:47
|
|
|
|
vonavoj
|
UM jos nista ne mora da znaci,ima vremena da skoci jos...samo da ne padne!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 28.2.2015 13:51:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Von videcemo ujutru sta ce biti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 28.2.2015 18:45:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ovako izgleda graf bez ovulacije
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 1.3.2015 7:37:23
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 1.3.2015 8:22:21
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ivanka pa tek ti je 15dc. Bice ovulacije. UM super [/url]]graf
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 1.3.2015 8:26:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Soso i tvoj je k'o bonbona
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 1.3.2015 8:30:02
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Za moj izgled pobrinuo se Siofor.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 1.3.2015 9:12:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Soso, UM Jutros temp skolcila a 36,5, mozda i bude O Jos kad bi ovako slinavi muckali.... Stipaljku na nos i hopa cupa
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 1.3.2015 9:17:17
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Soso, UM Jutros temp skolcila a 36,5, mozda i bude O Jos kad bi ovako slinavi muckali.... Stipaljku na nos i hopa cupa Kakva štipaljka, meni se nos otpušavao čudesno tokom sexa Soso - to nisam ja, to je moj siofor
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 1.3.2015 9:42:01
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ivanka samo ti cepaj, nos ce sam da ti otpusi Sam ti rekla da ce da bude O samo malo kanije. Trco da sam za Siofor ranije znala uhhh kaka bi lepotica bila
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 1.3.2015 9:54:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nema nista od keksa dok ga ne prdje slinavica, jedva mrda, njegovih 100kg ko tona kad mu nije dobro
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 1.3.2015 9:57:21 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.3.2015 8:28:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutros pola sata mereena ranije
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.3.2015 10:40:36
|
|
|
|
Mala Elena
|
Super je Um! Ja sam rekla sta sam imala... Kad ce mi biti puna linija ili ce ovako ostati do kraja? Inace, oset_ila sam O 19.dc ...
< Poruku je uredio Mala Elena -- 2.3.2015 10:43:17 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.3.2015 10:49:16
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Um super ME ne znam za punu liniju.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.3.2015 11:18:56
|
|
|
|
mamin mish
|
UM grafic je super. Ala ce da pozeleni. Evo ga moj graf od jutros. url=http://www.Slikomat.com/slika/5816655.htm] [/url] IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Mamin mis ti nisi redovno merila pa i ne moze nekako lepo graf da ti izgleda I ne ocekujem da bude idealan narocito zato sto sam imala gripu a T u tri dana nije bila validna posto je bila iznad 37.0. Ali me nervira ato O nije bila. Barem mislim posto je ni ff nije registrovao a ni ja je nisam osetila tako da je znam ni kada treba da stigne.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.3.2015 8:10:48
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.3.2015 8:40:16
|
|
|
|
Peace*
|
Kad ćeš raditi test?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
mmrica82Mame cija su deca starija od godinu dana, da li ste deci dale mmr vakcinu (ili priorix) i ako jeste kada ?ne, niti cu (
31%)
do 15 meseci (
41%)
15 - 18 meseci (
13%)
18 meseci do 2 godine (
7%)
posle pune 2 godine (
8%)
Ukupan broj glasova: 219Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!