Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 9:50:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ne mora da znaci da kasni, mozda ti se litealna faza produzila. Videces sutra kakvo je stanja, ako pada, stize, ako poraste, greeeeeeen
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 9:53:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena A sta znaci kada izmedju plavih kruzica nema povezanosti par dana? Soso, drzi se T, ono pravo! Nije merena temp.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 9:56:55
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Sad nasla da mi se produzava. Ceo zivot normalna Kud se uhvatih ovo da merim samo se zbunih jos vise
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 10:03:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mozda nije lose da meris, tu se vidi dosta nepravilnosti ciklusa. Barem sam ih ja uvidela.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 10:04:15
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Sosice sve ti je ovo sasvim normalno lf 16 dana- normalno, ciklus 31 dan- normalno, a i ako opet sutra skoči i trudna si i to ti je sasvim normalno. . Neko bi dušu dao za ovaj tvoj graf. Nekako mi više liči na školski nego na nenormalni.
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 8.2.2015 10:06:00 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 10:04:41
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Nastavicu da merim bas da vidim do maja sta ce sve da se desi. Nego mi smesno. Lisa cim stigne poklanjam ti ga. Mene baca u konfuziju.
< Poruku je uredio Sosa Mena -- 8.2.2015 10:05:33 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 10:12:15
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: Mala Elena A sta znaci kada izmedju plavih kruzica nema povezanosti par dana? Soso, drzi se T, ono pravo! Nije merena temp. Ne mislim na isprekidane linije kada se meri recimo 2. pa 5. dan ....nego tri dana za redom tamni kruzici ali nisu povezani, lebde u vazduhu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 10:18:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Popoadijo moja draga, ja jos uvek navijam moj graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 10:29:23
|
|
|
|
Bebana17
|
Soso, jesi li ti na terapiji utrogestanom (čini mi se da si na ranijim stranama rekla da si koristilia femaru pa utrogestan)? Ako jesi, to može biti razlog za to što ne stiže; ja kad god sam bila na utrogestanu nije dolazila, morala sam da prestanem sa utrogestanom, pa kroz 3-4 dana stigne (a temperatura je počela da pada tek nakon prestanka terapije). Naravno, bolja opcija je da jesi trudna, daj Bože
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 10:29:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
ME, ne znam, mozda je meren temp ali odbacena (discarded), ima ta opcija kad se upisuje temp.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 10:32:57
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: Bebana17 Soso, jesi li ti na terapiji utrogestanom (čini mi se da si na ranijim stranama rekla da si koristilia femaru pa utrogestan)? Ako jesi, to može biti razlog za to što ne stiže; ja kad god sam bila na utrogestanu nije dolazila, morala sam da prestanem sa utrogestanom, pa kroz 3-4 dana stigne (a temperatura je počela da pada tek nakon prestanka terapije). Naravno, bolja opcija je da jesi trudna, daj Bože Ne koristim utrogestan vec tri meseca. Pijem siofor. Tako da nije od toga. UM
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 10:34:43
|
|
|
|
Bebana17
|
Soso, onda se duplo više nadam da jesi i da je ovulacija bila kasnije nego što je ff obeležio Siofor je super, meni ginekolog rekao da bi on sve nas (sose) stavio na siofor odmah čim uđemo u ordinaciju
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 10:35:54
|
|
|
|
Sosa Mena
|
ja sam modifikovana sosa od juzne Srbije Videcemo sutra kako ce biti. Jel si iz Banata?
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 10:37:08
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Sosice, a ako ne stigne? I mene je moj 15dpo bacao ne u konfuziju nego u ludilo totalno
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 8.2.2015 10:39:00 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 10:38:24
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Onda cu da ga uramim u prirodnu velicinu i okacim na zid
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 10:43:29
|
|
|
|
Bebana17
|
Soso, iz Bačke (ali giša sve nas iz Vojvodine zove sosama) Bravo za modifikaciju Lisa, stavi grafić da ga pogledamo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 10:44:35
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Sta cu morala sam Doca je car. Ali je za siofor upravu.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 10:45:49
|
|
|
|
Bebana17
|
Soso, potpisujem Lisu, ja bih sve dala da imam takve grafiće kao što je tvoj Verujem da će biti uspešno, i da ćeš uskoro ugledati sa ovakvim grafićima
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 10:46:49
|
|
|
|
Bebana17
|
Kod mene je bio 100% u pravu, ja imam baš izraženu insulinsku rezistenciju, od kad sam na sioforu izgubila sam 10 kg.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 10:47:59
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Dace Bog Bebana da imas ovakav samo pod uslovom da se ovaj moj zavrsi na lep nacin. Ja nemam problem sa kilazom jedva imam 50kg. Ali imam insulinsku rezistenciju.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 10:58:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ivanka, na ov sam mislila, zadnjih par dana...poludeo mi graf nije discard.
< Poruku je uredio Mala Elena -- 8.2.2015 10:59:33 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 11:01:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
ME, da nisi mahinalno kliknula na prozorce za odbacivanje prilikom upisivanjs temp? Meni samo na to lici.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 11:03:50
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nisam, nije cekirano polje...ko ce ga znati
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 11:14:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Nisam, nije cekirano polje...ko ce ga znati Ne znam ,nisam pametna.... Evo ga moj padavičar
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 12:18:09
|
|
|
|
Valerie
|
mala elena, probaj da odcekiras "fever". to im verovatno znaci "povisena temperatura zbog bolesti" pa drugacije beleze. sto si to uopste stavila? nije ni visoka, mislim npr. 37.5
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?