Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 9:50:33
|
|
|
|
buba.marica
|
Sosoooo ima li sta novo ? beta ili test ? da ne budes u neizvesnosti, nama je svim asve jasno Evo mog "sizofrenicnog" grafa danas ...mislila sam da mi je sve jasno, al sto ga vise gledam, sve mi vise nista jasno nije
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 10:02:28
|
|
|
|
sreca_11
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena [/url]]graf jos nema. Po mojoj procjeni, mislim da ti je O bila 17 ili 19dc, al prije 19dc Bjelanjak ne mora da bude kada je O, nekome bude prije O na par dana. Bitno je da nema i da bt ne pada Po čemu zaključuješ da je biohemijska? Nemaš krvarenje i bt se dobro drži Koliko znam kod biohemijske test pokaže poz., i poslije neg., a kod tebe se to nije desilo. Zato se strpi još koji dan, i sigurna sam da ćeš ugledati poz. test
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 10:47:23
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
E buba marice stvarno smo ja i ti za pod ruku, ko dve prije.
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 7.2.2015 10:53:42 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 14:11:57
|
|
|
|
7marii
|
Dan drugarice,mene nije bilo neko vreme nadam se da me primate nazad resila sam da se ovih meseci bacim na merenje bazalne. Evo grafa i jedno pitanjce zasto mi ove crvene linije isprekidane a ne pune? Jel znate mozda? Ja malo neupucena ovo je 1 mesec da merim onako ozbiljno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 14:12:08
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Srecice ma motam sta sve moze da pokaze negativan test,a da menstruacija kasni. Bezveze sam pitala. Buba Marice pa tebi O moze da bude 9dc. Lisa tvoj je u zacetku
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 14:13:21
|
|
|
|
7marii
|
Ciklusi su mi kratki 22-24 dana,a O 15dc ko zna mozda mi i dodje kasnije ovaj mesec
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 14:46:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Marii, crtice su isprekidane jer ti je egg 3 dana pre skoka temp, da je egg isti dan kao i skok bile bi pune linije. Nije nista alarmantno i opasno Meni se jede slatko, temp 8dpo pocela da pada, nemam ni simptome pms-a niti sta drugo. Soske, jos koji dan
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 7.2.2015 14:47:35 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 15:03:47
|
|
|
|
Maraj
|
Te isprekidane crtice su kad ff nije siguran da je tad 100% bila O.Ocekuj da mozda i pomeri te isprekidane crtice ako narednih dana bude nekih promena u T
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 15:14:44
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Soso moj sad ulazi u ozbiljnu zonu (ili neozbiljnu, videčemo ) Kad bih mogla bar sada jedno sedam dana da udesim plave kružiće bilo bi mi extra marii welcome back
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 7.2.2015 15:15:34 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 15:42:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ljsa, navij sat da ti zvoni, ixmeri temp pa nastavi da spavas. Ja sam tako radila jedno vreme i uvek bili plavi kruzici.
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 7.2.2015 15:56:06 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 16:20:18
|
|
|
|
buba.marica
|
haha Lis apa ne mogu da verujem :) pratimo se u stopu joj soso nemoj da je 9dc nismo muckaliiii :( a i nesto mi lh trakice nisu bile tamne za O ... i sve vreme tripujem da su mi ovulacij emnogo pre nego sto bi trebalo po nekim "pravilima" ... a ne mogu da se setim prvog muckanja ko da dete nikad nisam radjala :D :D :D
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 16:25:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Meni su O bile od 15-18dc pre porodjaja, ciklus skolski 28 dana. Sada O do 13dc, ciklus do 25 dana. Ko da sam druga osoba.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 16:53:57
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ljsa, navij sat da ti zvoni, ixmeri temp pa nastavi da spavas. Ja sam tako radila jedno vreme i uvek bili plavi kruzici. Ma Ivanka ja nemam problem da ustanem da izmerim temp ,nego da zaspim , pa onda kad skupim 3 sata ja se spontano probudim, tad izmerim i posle ne mogu da zaspim, to bude nekad u 3 nekad u 2, nekad u 5, a bogami nekad u 1, šta ću? Buba marice možda i nije bila tad, jer ti je tad beo kružić.
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 7.2.2015 16:59:29 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 20:57:54
|
|
|
|
New Mom
|
Soso, kad u ponedeljak pozelenis, da znas da samo Milka dolazi u obzir, a i da kurirske sluzbe mogu da isporuce do 12h sledeceg dana.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 21:02:40
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hahahaha....New mom, znas li -Da li se racuna prvi rast T (kod O) za trofazni graf, ili kako se vec to strucno zove?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 21:07:21
|
|
|
|
New Mom
|
Veruj mi da ne znam. Ja sam to pratila par meseci i jedino znam da pred o. je pad pa sutradan visok skok, kod implantacije je pad, i da negde 9.-10.dpo moze da bude pad, al ako je trudnoca ili se vrati ili se odrzava na tom nekom nivou.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 22:27:02
|
|
|
|
buba.marica
|
e ja više ne znam ni da tumačim ovaj glupavi graf ja ćud a merim i da stavljam, a vi mi kažite ima li nade il nema
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 23:08:04
|
|
|
|
Jole84
|
Bubamarice gledaj da meriš u približno isto vreme svakog jutra, ako je moguće, jer ti zato budu prazni kružići, kolko se sećam pola sata gore-dole je tolerancija. Meni se čini da ti je O bila 9dc, ali tek ćemo da vidimo, budite vredni
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 23:15:06
|
|
|
|
buba.marica
|
joj samo da nije 9tog nistaaa nismo muckali jutros sam merila najkasnije, uglavnom merim oko 7 i danas sam oko 9 ...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 23:24:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Soso navija za ponedeljka da pozeleni I ja merim ali jos nista znacajno pa ne kacim graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 23:35:23
|
|
|
|
Jole84
|
A jeste li mućkali 7,8dc? Ako jeste i to je dovoljno
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 9:31:20
|
|
|
|
Sosa Mena
|
[/url]]graf Imamo mali pad
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 9:37:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Soso I moja pala skroooz
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 9:39:02
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Sad ostaje pitanje sto kasni. Ovo mi se nikad nije desilo.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 9:50:16
|
|
|
|
Mala Elena
|
A sta znaci kada izmedju plavih kruzica nema povezanosti par dana? Soso, drzi se T, ono pravo!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Bronhitis kod djeceMagiMame, cija djeca imaju bronhitis, kako ste se porodile?prirodni porodjaj (
75%)
carski rez (
25%)
Ukupan broj glasova: 79Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!