Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 23:25:51
|
|
|
|
New Mom
|
Jel bre, Soso, mislis li ti taj test da udaris? Cisto da pomognes ff da pozeleni? Jadan, dobice T. cekajuci. A i znas da se vodi da si trudna dok se ne utvrdi drugacije.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 23:26:26
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Jel bre, Soso, mislis li ti taj test da udaris? Cisto da pomognes ff da pozeleni? Jadan, dobice T. cekajuci. A i znas da se vodi da si trudna dok se ne utvrdi drugacije.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 23:29:17
|
|
|
|
Sosa Mena
|
NM ma mislim ja,mislim ali necu sutra. Prijatno me je iznenadilo sto nisam dobila danas jer zadnja tri ciklusa dobijem dan ranije. A trudna sam ja kako nisam. vec ih sve po kuci maltretiram.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 6:40:16
|
|
|
|
jeca89
|
nije bilo do toplomera,do mene je...jutors ,i temperatura pala na 36,4 merila sam sa oba i oba pokazuju isto...videcu sta ce dalje biti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 9:17:52
|
|
|
|
Sosa Mena
|
[/url]]graf Radila sam test negativan je. A t raste. Sta znazi stas 5?
< Poruku je uredio Sosa Mena -- 6.2.2015 9:18:28 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 9:33:28
|
|
|
|
sreca_11
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Sta znazi stas 5? Odbrojava do testa
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 9:34:12
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Hvala Sreco. Odbrojala sam ja
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 10:10:27
|
|
|
|
madre
|
Ne mi jasno
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 10:14:56
|
|
|
|
Kiškum
|
Bogme, Soso, to izgleda dobro. Lutealna 14 dana, nije lošO nikako :) Moj graf je mrtvo more.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 10:20:44
|
|
|
|
Mala Elena
|
Soso , prvi jutarnji urin ? Kako negativan? A sta je zapravo lutelna faza ?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 10:26:29
|
|
|
|
Kiškum
|
To je treća faza menstrualnog ciklusa (prve dve su folikularna i ovulaciona - najkraća), koja nastupa odmah posle ovulacije i traje do prvog dana sledećeg ciklusa.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 11:22:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kiskum ,a bolje je da je sto duza ? Sta to znaci ? Neupucena sam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 12:07:49
|
|
|
|
Kiškum
|
U principu, dobro je da je između 12 i 16 dana. Dužina varira od žene do žene, i od ciklusa do ciklusa kod iste žene može da varira od dan do dva. Ali ja vidim da je Sosi ovulacija bila 15dc, a danas joj je 14 dpo i temperatura ne pada, pa se nadam da će ipak biti plusić, s obzirom na to da su joj ciklusi, ako nisam pogrešno razumela, inače na 28 dana.
< Poruku je uredio Kiškum -- 6.2.2015 12:08:31 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 12:24:15
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: Kiškum Bogme, Soso, to izgleda dobro. Lutealna 14 dana, nije lošO nikako :) Moj graf je mrtvo more. Super je samo je test negativan.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 12:29:37
|
|
|
|
Kiškum
|
Znam, videla sam to, ali ti opet držim palčeve, možda je kasnije bila implantacija.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 12:31:27
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Jel moze na graf da se vidi ako je bila implantacija?
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 12:57:19
|
|
|
|
New Mom
|
Mozda je o. bila ustvari 19dc, a implantacija 25dc? Sto bi ti znacilo test tek za neka tri dana.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 13:16:50
|
|
|
|
Sosa Mena
|
NM neveruje. Jer je egg vec stao 16dc. Ipak su mi podivljali hormoni.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 13:30:57
|
|
|
|
World
|
pa evo i ja mislim da ti je mozda o bila 19 dc.. a iksica nije bilo kasnije ili nisi biljezila? nekako ti je previsoka t a da ne bude nista...
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 13:32:34
|
|
|
|
Sosa Mena
|
World nisam belezila posle. Nije mi bilo bitno. Ma kako joj volja. Videcu sutra kakva ce t da bude. Neverovatno je samo koliko me grudi bole. ALi 19dc sam bila skroz suva. Nista od plodne sluzi ni sekreta. Tek 23dc je poceo beo gust sekret.
< Poruku je uredio Sosa Mena -- 6.2.2015 13:33:27 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 13:54:09
|
|
|
|
World
|
ma evo gledam ja ove svoje grafove, ma plodne sluzi bilo svuda okolo, samo ne kad je trebalo.. pa ipak eto.. ne oslanjaj se bas previse na to.. a i ako si krenula sa sioforom velike su sanse da nesto bude, ako ne odmah, onda za mjesec-dva...
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 14:10:19
|
|
|
|
buba.marica
|
Soso ja koliko se razumem u ovaj graf , meni je potpuno logično da je tebi 19dc bila O. To mi je mnogo realnije od ovog što je pozelenelo ...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 14:11:46
|
|
|
|
vonavoj
|
soso,mozda je NM u pravu! Strpljenja jos malo!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 14:25:33
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Sve je moguce ne kazem ja. Kod mene lgoka nikad nije vladala Jos je nema. Nekoliko puta sam trcala u wc jer sam mislila da je stigla ali nista. Samo obilan beo gust sekret. Ako ne stigne za vikend u ponedeljak cu ponoviti test.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 14:32:22
|
|
|
|
superm
|
Soso, tvoj graf deluje bas dobro!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?