Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 9:50:33
|
|
|
|
buba.marica
|
Sosoooo ima li sta novo ? beta ili test ? da ne budes u neizvesnosti, nama je svim asve jasno Evo mog "sizofrenicnog" grafa danas ...mislila sam da mi je sve jasno, al sto ga vise gledam, sve mi vise nista jasno nije
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 10:02:28
|
|
|
|
sreca_11
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena [/url]]graf jos nema. Po mojoj procjeni, mislim da ti je O bila 17 ili 19dc, al prije 19dc Bjelanjak ne mora da bude kada je O, nekome bude prije O na par dana. Bitno je da nema i da bt ne pada Po čemu zaključuješ da je biohemijska? Nemaš krvarenje i bt se dobro drži Koliko znam kod biohemijske test pokaže poz., i poslije neg., a kod tebe se to nije desilo. Zato se strpi još koji dan, i sigurna sam da ćeš ugledati poz. test
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 10:47:23
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
E buba marice stvarno smo ja i ti za pod ruku, ko dve prije.
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 7.2.2015 10:53:42 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 14:11:57
|
|
|
|
7marii
|
Dan drugarice,mene nije bilo neko vreme nadam se da me primate nazad resila sam da se ovih meseci bacim na merenje bazalne. Evo grafa i jedno pitanjce zasto mi ove crvene linije isprekidane a ne pune? Jel znate mozda? Ja malo neupucena ovo je 1 mesec da merim onako ozbiljno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 14:12:08
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Srecice ma motam sta sve moze da pokaze negativan test,a da menstruacija kasni. Bezveze sam pitala. Buba Marice pa tebi O moze da bude 9dc. Lisa tvoj je u zacetku
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 14:13:21
|
|
|
|
7marii
|
Ciklusi su mi kratki 22-24 dana,a O 15dc ko zna mozda mi i dodje kasnije ovaj mesec
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 14:46:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Marii, crtice su isprekidane jer ti je egg 3 dana pre skoka temp, da je egg isti dan kao i skok bile bi pune linije. Nije nista alarmantno i opasno Meni se jede slatko, temp 8dpo pocela da pada, nemam ni simptome pms-a niti sta drugo. Soske, jos koji dan
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 7.2.2015 14:47:35 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 15:03:47
|
|
|
|
Maraj
|
Te isprekidane crtice su kad ff nije siguran da je tad 100% bila O.Ocekuj da mozda i pomeri te isprekidane crtice ako narednih dana bude nekih promena u T
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 15:14:44
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Soso moj sad ulazi u ozbiljnu zonu (ili neozbiljnu, videčemo ) Kad bih mogla bar sada jedno sedam dana da udesim plave kružiće bilo bi mi extra marii welcome back
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 7.2.2015 15:15:34 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 15:42:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ljsa, navij sat da ti zvoni, ixmeri temp pa nastavi da spavas. Ja sam tako radila jedno vreme i uvek bili plavi kruzici.
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 7.2.2015 15:56:06 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 16:20:18
|
|
|
|
buba.marica
|
haha Lis apa ne mogu da verujem :) pratimo se u stopu joj soso nemoj da je 9dc nismo muckaliiii :( a i nesto mi lh trakice nisu bile tamne za O ... i sve vreme tripujem da su mi ovulacij emnogo pre nego sto bi trebalo po nekim "pravilima" ... a ne mogu da se setim prvog muckanja ko da dete nikad nisam radjala :D :D :D
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 16:25:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Meni su O bile od 15-18dc pre porodjaja, ciklus skolski 28 dana. Sada O do 13dc, ciklus do 25 dana. Ko da sam druga osoba.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 16:53:57
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ljsa, navij sat da ti zvoni, ixmeri temp pa nastavi da spavas. Ja sam tako radila jedno vreme i uvek bili plavi kruzici. Ma Ivanka ja nemam problem da ustanem da izmerim temp ,nego da zaspim , pa onda kad skupim 3 sata ja se spontano probudim, tad izmerim i posle ne mogu da zaspim, to bude nekad u 3 nekad u 2, nekad u 5, a bogami nekad u 1, šta ću? Buba marice možda i nije bila tad, jer ti je tad beo kružić.
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 7.2.2015 16:59:29 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 20:57:54
|
|
|
|
New Mom
|
Soso, kad u ponedeljak pozelenis, da znas da samo Milka dolazi u obzir, a i da kurirske sluzbe mogu da isporuce do 12h sledeceg dana.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 21:02:40
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hahahaha....New mom, znas li -Da li se racuna prvi rast T (kod O) za trofazni graf, ili kako se vec to strucno zove?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 21:07:21
|
|
|
|
New Mom
|
Veruj mi da ne znam. Ja sam to pratila par meseci i jedino znam da pred o. je pad pa sutradan visok skok, kod implantacije je pad, i da negde 9.-10.dpo moze da bude pad, al ako je trudnoca ili se vrati ili se odrzava na tom nekom nivou.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 22:27:02
|
|
|
|
buba.marica
|
e ja više ne znam ni da tumačim ovaj glupavi graf ja ćud a merim i da stavljam, a vi mi kažite ima li nade il nema
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 23:08:04
|
|
|
|
Jole84
|
Bubamarice gledaj da meriš u približno isto vreme svakog jutra, ako je moguće, jer ti zato budu prazni kružići, kolko se sećam pola sata gore-dole je tolerancija. Meni se čini da ti je O bila 9dc, ali tek ćemo da vidimo, budite vredni
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 23:15:06
|
|
|
|
buba.marica
|
joj samo da nije 9tog nistaaa nismo muckali jutros sam merila najkasnije, uglavnom merim oko 7 i danas sam oko 9 ...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 23:24:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Soso navija za ponedeljka da pozeleni I ja merim ali jos nista znacajno pa ne kacim graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.2.2015 23:35:23
|
|
|
|
Jole84
|
A jeste li mućkali 7,8dc? Ako jeste i to je dovoljno
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 9:31:20
|
|
|
|
Sosa Mena
|
[/url]]graf Imamo mali pad
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 9:37:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Soso I moja pala skroooz
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 9:39:02
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Sad ostaje pitanje sto kasni. Ovo mi se nikad nije desilo.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.2.2015 9:50:16
|
|
|
|
Mala Elena
|
A sta znaci kada izmedju plavih kruzica nema povezanosti par dana? Soso, drzi se T, ono pravo!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?