Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 12:37:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Soske duso, I moja temp 6dpo raste lagano
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 12:39:17
|
|
|
|
madre
|
nema sta da se razočaras, valjda si se razočarala kada je stigla M, to si vec znači završila marice,briši taj pozitivan OPK test iz grafa,rekoh ti da je negativan
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 13:22:08
|
|
|
|
buba.marica
|
nisam imala pojma da sam to i obeležila tek sad sam iščeprkala šta je u pitanju
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 15:35:47
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
ako si dobila 29.01. to znaci da je danas cd8, ja nisam expert ali ako ispravno meriš, temperature su po meni malo neuobičajene. Bazalna inače zavisi od tvog metabolizma. Postiji mogućnost da nepravilno meriš, da su tvoje temp jednostavno takve, da si ili nešto četvrto. Na tebi je da ukapiraš. Napiši kako meriš temp i kakvim toplomerom, tu ti možemo možda pomoći a za ostalo...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 16:29:51
|
|
|
|
jeca89
|
ovako,svako jutro merim bazalnu temperaturu u isto vreme i na isti nacin,koristim tomplomer sa zivom,ispod jezika...pre sam merila temperaturu cisto onako da vidim kakva je,bila je 36,5,ali sad me sve zbunjuje,zato i pisem ovamo,bar da imam sa kim da pricam o tome
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 19:03:45
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Hmmm, nisam baš sigurna kakav je taj tvoj toplomer, (što narvno ne znači da nije dobar). Ostalo se čini da radiš kako treba. Ako ima devojaka koji koriste takav toplomer, neka kažu iskustvo. P.S živin toplomer ima rezervoar metalne boje, ako rezervoar ima punjenje crvene boje verovatno je alkoholni. Znaš ne želim da ti ubacujem crva, ali možda postoji mogućnost da si . Pošto prvi put meriš teško je reći.
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 5.2.2015 19:09:42 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 19:07:08
|
|
|
|
Anoniman
|
meni 5 dan c, od sutra merim, i nadam se da cu ceo mesec imati graf, februar je moj mesec dobitni
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 20:25:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jeco, samo ti nastavi da meris, notmalne temp (ukoliko nisi bolesna ili ne pijes lekovem pre O su do 36,5, iako ima skokova to se na samom pocetku ciklusa organizam vraca na staro. Meri temp da bi videla kad ces imati nagli skok, to je znak da je O prosla, ali, i ta temp treba da ostane povisena da bi FF posle 3 dana prikazao crvene ukrstene linije i oznacio O Valjda sam ti dobro objasnila Nastavi da meris Ja merim galijumskim toplomerom i nije me izneverio dosad, on je zamena za zivin toplomer. Merim bar 5 min pre ocitavanja.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 20:41:23
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ivanka, UM navijam da ovaj ciklus bude dobitni Kod mene ce svakog casa igleda da stigne pocinje bas stomak da me boli.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 20:44:53
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Soso nisam baš primetila da ti je temp nešto pala, da ti se nije nešto zaglavio toplomer
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 20:46:23
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Dobar je. Danas poodne sam merila i bila je 37, 2 tako da je proveren Gledala sam grafove vidim da ne mora t da padne da bi stigla vestica.
< Poruku je uredio Sosa Mena -- 5.2.2015 20:48:34 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 20:47:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Soske Moj graf je totalno cudan, stavicu ga posle kad budem za kompom, ne mogu sa tel. Nikad nije izgledao ovako, tj nikad mi temp nije poooolaaaako rasla, stepen po stepen, uvek bude haoticna gore dole, cak i kad sam ostala T sa Ivom.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 20:49:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Soso, meni sa desavalo da mi temp padne bas taj dan kad treba da stigne, bas naglo padne, i vestica stigne u toku dana. Sve dok ne stigne ima nade Sa Ivom mi je temp padaal ispod linije sve do pozitivnog testa.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 20:49:19
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Stavi ga obavezno da na njega bacim magicni pogled. Kad ti ja proreknem to ti je za vjek vjekova. Jedino mi cicojke jos daju nadu. A i popa kaze da sam mu nesto sumnjiva. Pa da poverujem coveku u budem trudna sve dok ne stigne.
< Poruku je uredio Sosa Mena -- 5.2.2015 20:50:55 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 21:13:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Popa ima direktnu vezu odozgo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 21:16:51
|
|
|
|
Bebana17
|
Soso, grafić je za desetku, sad još da pozeleni
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 21:26:11
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Gledala sam grafove vidim da ne mora t da padne da bi stigla vestica. Jeste to je istina, mada može i ovako: ako t ne padne, ne mora da stigne veštica
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 21:26:30
|
|
|
|
Ivanka 75
|
evo ga moj spororastuci graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 21:29:37
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Ivanka lep ti je graf , ovulacija čista ko suza
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 21:33:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Lisa Simpson Ivanka lep ti je graf , ovulacija čista ko suza Čudno čista, odavno mi ovulacije nisu bile ovako jasne, virak i žalfija Neobično mi što ovako postepeno raste temp, uvek je bilo, skoči temp, pa pada pa opet skoči i tako haotično
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 5.2.2015 21:41:18 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 21:51:26
|
|
|
|
jeca89
|
hvala vam na odgovorima :) kupila sam sad i digitalni toplomer pa cu da merim njime da vidim i to...ne pijem lekove,nisam bolesna...pa videcu kako bude tako...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 22:23:53
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Ja bih na tvom mestu pre kupila testić,mislim kad si već u apoteci Nisam htela da te izlazem trošku, možda uopšte nije do toplomera
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 5.2.2015 22:27:08 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 22:48:31
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ivancice devojcice bice ovde nesto. Svidja mi se svidja.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 23:12:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
I meni se sviđa tvoj
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 23:19:24
|
|
|
|
mamin mish
|
Da li neko koristi neku aplikaciju na telefonu za BT posto f&f ne moze da se instakira kod mene.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?