little_one -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (11.12.2014 22:35:48)
|
Vece drustvo! Vidim najvece zurke ovih dana u cekaonicama doma zdravlja i labova. Strasno, NI kod nas nije bolje, prosli cetvrtak je Andrea krenula sa kasljem i temperaturom svako vece, pojavi se i nestane, u ponedjeljak i Aleksandra dobije temperaturu, odemo kod zamjenske dr koja odredi vadjenje krvi i briseve. Po krvi u utorak obe virozne, sto mi i Torbica protumacila, al moja dr propisa Sumamed Andrei, valjda preventivno. Ja joj nisam dala taj antibiotik, cekali briseve i danas bum, Andrei brisevi uredni, dakle nema ni pomeni od bakterijske pa srecom nisam ni dala antibiotik i za to Torbici do neba hvala. Aleksandra streptokoka u nosu. Jedva dodjoh do nase dr popodne, odvela je u savjetovaliste gdje je ona zamjena vec neko vrijeme, i zena isto sto i Torbica rece, viroza kod obe, tu nema price. Sad samo pratimo Aleksandru, ne bi trebalo da bude nista ozbiljno, slinci su joj bistri, jedino kaslje. Andrea skoro pa ozdravila, sama, bez ikakve pomoci, tu i tamo se zakaslje i pokusava da iskaslje nesto i to je to. Eto, kad imas povjerenja u svog dr, i onda zaglavis kod zamjenskog i onda srecom imas nekog kao sto je Torbica da pomogne savjetom da ne urusavam dodatno djetetu imunitet bez potrebe. Nadam se da cete brzo ozdraviti svi, ljuta sam na dr-e, ljuta sam na zdravstvo, kao da smo stoka pa sta bude od nas, krkni koji antibiotik preventivno i nek ti je sa srecom. Ufff...
|
|
|
|