Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (12.12.2014 2:38:38)
|
Istekla mi opcija uredi. Konacno joj je spala temperatura 36,9 izes ga na granici tu negde ali je spala. A lek je popila jos u pola 1[sm=smiley29.gif] i sad po mojoj racunici ce biti "bez temperature" nekih pola sata i onda opet raste. I uvek kazem necu da joj dajem eferalgan odmah cu brufen ali neeee ja ipak slusam proklete dr (izvinjavam se ako sam nekog uvredila) i kao ajd nije strasno dacu joj eferalgan. A ona pocne da bunca vec sa 37,7. Neverovatno. Trza se, "prica", ma bunca tacno se vidi da je u bunilu od tako niske temperature, i ne moze da spadne i ne moze i tako uvek. Ako slucajno predje 38,1 to je pakao. Ja ne mogu da verujem, i onda mi kazu nemojte skidati temperaturu ako nije veca od 38,5. Srecom naisli smo na matoru dr koja nam rece da ako se dete pati da se obavezno skida temperatura pa makar i tako mala jer ne mora da znaci da ce konvulzije dobiti samo dete koje ima temp preko 40. Kaze vidjala je da deca dobijaju konvulzije i od temperature 38. Sve zavisi od deteta do deteta. Ovo vise ide u temu o temperaturi al ajd malo vam se ovde izjadah. Oci kao da vise nisu moje, necu da idem da spavam jer ja kad zakucam mocice da me nose sa sve krevetom u Sibir. [sm=smiley36.gif] I da ne salim se, i ne mogu da kazem da sam majka koja cuje svaki sum i kad joj se dete otkrije (moja mama mi to stalno govori kako je ona u drugoj sobi cula kad se mi otkrijemo-aha da sve se mislim) tako da sam ja jedna nemajka koja kad zaspi bude kao mrtva. Mislim i ne bila, dete mi ne spava ko svet valjda od kad je rodjena[sm=smiley36.gif], juce pola noci provela sa njom u fotelji jer nije mogla da dise od slinaca, i sad ja treba da imam lak san da je cujem kad mrdnde. Ma...Dajte mi tri sata ali tri sata sna vezanog i ja sam posle toga kao nova, ne moram ni da dremam preko dana ali ta tri sata nista ne cujem, nemam pojma sta se desava mozes da me sakatis ta tri sata ne bih osetila. I kad me neko pita sta si sanjala??? Ijuuuu...Ja pa ja nisam sanjala GODINAMA. Pardon ispravka godinama se vec ne secam sta nocu sanjam. Sto bi znacilo da mi je energija na vrlo niskom nivou, ali ja vec godinama malo spavam. Secam se pre par godina sam jedno tri cetri dana vezala sa samo par sati sna, na kraju sam otisla kod drugarice i usla u kupatilo da operem ruke, izasla iz kupatila popila sa njom kaficu kad ona otisla u wc i vraca i kaze mi "platices mi racun za struju, nisi zavrnula slavinu".[sm=jezicek.gif] Pazite vi taj stadiju nespavanja kad nisam imala pojma sta radim. No dobro volem ja to sebi ocito da radim, a Bog kao sto kazu ti uvek da ono s cim mozes da se nosis. Meni dadnuo ovu Klaritinu šćer koja je izrazito los spavac. E Klari, Klari nesam znala da su u Srbiju tako losi spavaci[sm=jezicek.gif] I tako pisem ja sama za sebe. Ne morate citati ujutru sta sam pisala[sm=jezicek.gif] da se ne smorite. Iskreno sad vec pisem samo da bih nesto radila da ne zaspim. Ljubim i volim i ja vas.[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|