Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (13.12.2014 20:37:38)
|
Jao ja u strazi opet. Verovali ili ne. Danas dan haos. sutra deka, nemam pojma da li ce D ici ili cu samo dovesti bratance. Jako mi je zao da ne ide. Ako ne bude imala temperaturu icice. Izes ga valjda joj ta dva sata nece skoditi. Inace danas smo bili kod drzavnog dr i posle kod privatnog,. Prethodno smo uradili ks i crp, gleda drzavni lekar i kaze virus, gleda privatni lekar i kaze bakterije[sm=smiley29.gif]. Odnosno crp je ajd da kazem blago povisen a krvna slika odgovara virusnoj infekciji. E sad mila majko sta se zbiva u njenom organizmu pojma nemam. U svakom slucaju boli je grlo, to su obe dr konstatovale (sto me ne cudi jer joj je tesko i pljuvacku da guta, ne jede vec tri dana skoro nista, popije jogurt, pogricka malo jabuke a od rucka i vecere nista, popije mleko uvece) i ja se odlucih iskreno za odluku privatnog dr.Dala nam je ab. Zene ja sam se kao mala najstrasnije patila sa krajnicima i kad su bili pod upalom vala nisam mogla ni vode da pijem i uvek sam isla bar na pet inekcija u dz i lepo prodje. Idem istom logikom i sad. Mozda nije nista strasno bakterijski ali ako jeste bakterijski brze ce je proci i manje ce se namuciti. Sta vi kazete? Da li crp moze da bude povisen usled virusne infekcije? Ja nisam pametna majke mi. U svakom slucaju idem sad da pravim medenjake, da nahranim zivuljke, da nalozim vatru da pecem medenjake, gledam neki film i u tom ce biti vec i vreme da D popije narednu dozu brufena ukoliko joj bude bila potrebna, Inace danas je popodne bila bez temp ali uvece pred spavanje je opet uhvatilo. Hajte mame dajte koji pametan savet. Ovim dr se ne moz nis verovati. Inace moja cerka meni danas u dz kaze "mama piki" i ja je uvedem u wc (naravno imam adapter) a u wc-u katastrofa, smrdi prljavo uzas jedan i moja nije htela tamo da piski. Izadjemo nas dve, kad posle jedno 20 min (bila je uzasna guzva) ona meni opet kaze "mama kaki" i mi opet i isti scenario nije htela tamo ni ni. I mi kod dr i ja kazem dete ce mi se upiskiti. Dr izasla nesto napolje kad moja D lepo ispiskila se fest, na podu lokva. Pocela jadna i da place. Srecom nosim uvek presvlaku za nju za svaki slucaj. Eto koliko su uzasni wc-ovi kad dete koje nema dve godine odbija u takvom wc-u da obavi nuzdu. Strasno
|
|
|
|