Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (15.12.2014 7:21:20)
|
IZVORNA PORUKA: mama krava De ste zene? ja cu da se upucam! taman sam mislila da je virus prosao, posto je danas ludeo propisno i lepo jeo, kad trt! evo ga uhvati ga temp u roku od 2 minuta. Stavila ga ja u kadicu da se malo brcne, on presrecan , prska, bucka, kezi se... nismo dugo 3-4 min u vrh glave. i izvadim ga ja i u sobu prenesem, gde radi grejalica, kad on se zaceni od placa. MM i ja se gledamo, a on onako skoro poplaveo, kao da mu je mnogo hladno i onako se koci, a u sobi 23C... presekla sam se. smirim ga ja i obucem, ali on kenkav i tako se kao trza, malo-malo... Nikad nije bilo tako. Rucice ledene i stopala. Izmerim temp, ono 38,1, u tri lepe.... sta je, bre, ovo??? [sm=smiley13.gif] MK moja sa 38 veruj mi bude jos gora. Nego ja nju duze tusiram ako mogu (ako ne krene pod tusem da se trese kao prut i place). Nego mi sad nista nije jasno, pre neki dan mi dr rekla da joj ne kvasim glavu a ranije mi rekli koja je svrha hladjenja tusiranjem ako im ne pokvasis glavicu. volela bih kas bi dr bili dosledni bar u jednoj stvari. Hajde da vas sto pre prodje.Drzim fige da ste danas vec kao novi. Moja D je odlicno spavala, juce se naspavala u toku dana fest i uvece legla u normalno vreme i spavala celu noc. eno jos spava. Fali joj energije a temperatura je konacno popustila. E sad da li je to zato sto sam joj dala antibiotik ili prolazi samo od sebe nemam pojma iskreno da vam kaze ali neka je njoj samo bolje. Nadam se da ce danas bar ruckati nesto. Pozdravljam vas mame.
|
|
|
|