Anoniman -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (16.12.2014 21:39:17)
|
mati [sm=smiley13.gif] sta se desava? sta kazu na sta sumnjaju? jel lezis tamo ili si samo primila infuziju, pa kuci? javi se! sanjice, citam za tvoju T i ne verujem, kao da citam za K, znaci sve isto! i ona nista nece da jede, negoduje samo i place, ceka da je ja hranim (???), u stanju je sa satima sedi za stolom. pored toga je postala i preosetljiva, za cas se zaplace (nekada naravno na silu), zaspi pa se probudi vristeci, seti se necega sto se tokom dana desilo. uglavnom neke gluposti, nevazne stvari. baba je pogresno zalepila slicicu u album... mama patka je tuzna jer su joj otisle patkice.. tako nesto. ne mozemo lako da je smirimo. sve mi to lici da privlaci samo paznju. mislila sam da ce ta ljubomora bti samo na pocetku i proci, ali cini mi se da je sve gore. savetovali su nam vrtic bas zbog toga, ali ja se plasim da ne napravim gore. ionako je preosetljiva. a to ce je dodatno otudjiti od M, ispasce mama je kod kuce sa bebom, a mene teraju u vrtic. a i nije mi zapelo, ionako ne radim. vise zbog toga da se kao malo dovede u red, mada je to mac sa dve ostrice, bojim se da posle ne bude sve izgubljeno. jako sam tuzna nekad.. [sm=smiley13.gif] jer vise nemam vremena za nju kad nekad, kada smo bile same (i nikada vise necu imati), a ni M ne dobija moju paznju onoliko koliko je K dobijala kada je bila beba. ispada neposteno prema svima. samo jurcam po citav dan, a opet nista ne stizem. ne znam, divim se zenama koje imaju troje ili cetvoro.. [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|