Klarita -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (17.12.2014 23:38:37)
|
MK, drzim palceve jaaaaaako... Superm, ima li te? Kako ste? Ljiso, mozes komotno i na 6h, pa i na 4h. Za pocetak kreni na 8h pa ces videti kako se odvija situacija, nadam se da cete prjavascript:void(AddText('[sm=zmeden.gif]'))egurati i to sto bezbolnije... e, saaaaaaaaaad, surprajz, K ima boginjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...veceras je skinem da je istusiram i vidim dve vezikule, jedna na grudima, druga na stomaku. Odmah sam se presekla. Zvala sam konmsinicu koja je utrcala i rekla"haaaaa uzdravlje vam boginje_" ja poludim...em N mali, em sutra vece slava, em joj rodjendan zakazan za nedelju i ponedeljak...ona hvala Bogu odlicno, sem onog kasljucanja li nista novo i strasno. Mm pozove nasu porodicnu doktoricu i odvezem je ja okupanu i u pizami kod nje kuci, gleda zena (sa 36g radnog iskustva poslednjih 20g u hitnoj sluzbi) i rece nije sigurna[sm=zmeden.gif] kad pogleda vezikule rekla bi 100%, ali joj je opste stanje organizma odlicno (sem blagog poostrenog disanja[sm=zmeden.gif]) i da pratimo do sutra pa da je opet odvedem...OMG Panika me hvata, majke mi. Letos pred more sam joj radila IgG na varicelu i bili su 9, a RF vrednosti 11-13, bas sam pisala i ovde i znam da mi je cudno bilo sto uopste ima pozitivne IgG...kako sad boginje??? Kud cu sa ovim maleckim mojim? Trebam li nesto da povedem racuna?
|
|
|
|