Klarita -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (11.12.2014 12:37:37)
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Dobar dan mame. Decica bas bolesna. Stvarno kad ce neki grdni minus da se sve smrzne. Evo D poceo nos da curi i to lije i lije. Grozno je i ona spavala. Izes ga taman je juce pohvalim nekom (ne secam se kome) kako nije bila dugo bolesna kad hop eto ti slinaca. Ne ide u vrtic naravno, cekacu da je prodju slinci a naredne nedelje ce ici samo za deda Mraza u vrtic. Nema temp ni nista al taj nos ubi.[sm=smiley13.gif] Klarita senjorita, obozavam te[sm=jezicek.gif] Ljiso, prvo sam napisala tamo u kafance, a procitam ovde...i ja isto cim se pohvalim odma'' me strefi nesto[sm=hudicek1.gif] Nesi me blokiralaaaaaa, juhuuuuu, ljubi mi pocerku posred tog slinavog nosa i da prodje sto pre i zavrsi na tome [sm=smiley31.gif] MK ludela sam tako sa K, razumem te u poptunosti...dace Bog da prodje, je l'' si probala efedrinom? Pocinjem samoj sebi da budem dosadna, ali kad su samo sline u pitanju, zasto pulmicort? Sanjice, ima li rezultata za brata? Kako je?[sm=smiley13.gif] Dijo, ima li te?
|
|
|
|