RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Modessty -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (10.12.2014 11:10:25)

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR

jutro mame mi ustali usedam sinoc D zaspala ranije posle duzeg vremena,ali to jer je jednom samo spavala preko dana,kod nas hladno ali nema snega iako su najavili neko nevreme

Doco možda joj je bolje da izbaci jedno spavanje, pa da bar onda uveče zaspi na vreme

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (10.12.2014 11:37:20)

Ana bravo za vas [sm=bravo.gif]
Mod samo neka se riješio temperature.Sad će on biti kao zvrk [sm=smiley36.gif]

mama krava -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (10.12.2014 15:53:39)

Z N A C I !!! Ne postoji bezbedno mesto u kuci! Na kraju je danas pao sa stolice, tj sa sve stolicom i nemam pojma kako nije pocepao glavu i zube![sm=zmeden.gif] Jednostavno nisam stigla da ga uhvatim!

Ja ne znam kakva su druga deca, ali ja ne znam da li ima mesta u stanu gde se ovaj nije popenjao i pao ili zamalo pao! A to zamalo je zahvaljujuci mojim super mocima da kao Dzeki Cen budem brza od treptaja! Pa, bre, ni ja nisam vise mlada - polomicu se i ja na kraju!

Pa, mi ni nemamo puno namesta u stanu(odlucili smo se za minimalisticki dizajn, i to uglavnom iz finansijskih razloga[sm=smiley36.gif]), ali bre, ovaj ga pretera! Sta bi bilo da imam 3-4 lampe ili jos neku polcu, stalazu???! Ja ne smem ni u WC da odem ako smo sami, a on ne spava!

Kakvi su vasi jednogodisnjaci?

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (10.12.2014 16:27:00)

Mi za sad nemamo problema sa padovima,njena stolica je poprilično teška i treba baš bit specijalac da se u njoj prevrne a ako nešto moram uradit bez nje stavim je u kavez.U sve ostale aktivnosti sam i ja uključena.Kad kuvam ona se igra pored mene,kad idem u wc i ona je tu oko mene,pravi potrčko [sm=smiley36.gif]

superm -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (10.12.2014 16:37:54)

Moj maleni je upravo dva puta pao i to dobro! Vazno je da sve bude u redu posle pada. O istrošenim nervima bolje da ne govorim.

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (10.12.2014 16:39:28)

MK, pao sa hranilicom ili sa obicne stolice?
Jadnicak, jel se udario? [sm=smiley13.gif]
Meni bio drug danas...jos malo idem kod zubara pa nikako da uhvatim vremena...

mama krava -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (10.12.2014 17:14:31)

Ma, bre, pao sa ove stolice normalne od trpezarijskog stola...popeo se navalio na naslon i prevrno je, a i on sa njom! Ma nije mu nista, ali ja sam se usrala!

Klarita -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (10.12.2014 22:47:55)

Ahhhhhhh, padanja tek predstoje, zivci ko konpopci treba[sm=smiley36.gif] no samo da im nista ne fali...
mm stigao s puta malo ranije, poremetio decu koja su i dalje budna[sm=smiley29.gif] uzbudjeni su svo troje...ja i dalje ukocena, mada malko bolje nego sinoc i jutros...odoh da se istusiram pa na kolektivno mazenje u nas krevet[sm=smiley1.gif]

Kuckamo se ujutru[sm=smiley1.gif]

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (10.12.2014 23:21:08)

vece mame
MK moja D je toliko puta do sad pala i udarala se u razne ivice da sam skoro oguglala,ona cak i vise i ne place samo ustane i nastavi po starom,hiperaktivna je ne miruje ni malo igracke je ne interesuju ,barata telefonom kao velika ukapirala je na kom je principu tac skrin pa dete lepo vri stranice prsticem otvara ikonice i tako to,po stanu da i ne pricam svugde se popne sve zivo dira,u wc idem kad bas moram ali bukvalno i drzim je na oku,sad pali gasi televizor isto tako kirbi ako kojim slucajem ostane ukljucen,ma vise ne mogu ni da se setim svega,e da ukapirala je i da menja kanale na daljinskom uperi lepo daljinski ka tv i pritiska dugmice jos tapse sama sebi kao bravo bravo [sm=smiley29.gif]

dijana1* -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (10.12.2014 23:41:33)

Hahaha Doco i Kosta je otkrio telefon i daljinski, presmesan je. Samo se trudim da me nedam jer sve pokvari.
Ja cu da poludim . Vec sat vremena nosam Kostu, ne moze da spava od slina. Taman sto su ozdravili evo ponovo! Aaaaaaaa!!!!!
Jbt deca su mi stalno bolesna[sm=smiley19.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (11.12.2014 7:41:30)

Aaa Dijana ova nasa deca sa virusima [sm=smiley13.gif]
Dobro jutro! Sofija se probudila. Mene mrzi da ustanem iz kreveta.
Kad pricate sta rade Dora i Kosta da kazem sta je juce uradila Sofija. Ispracaju me ona i dadilja, ona mi mase i zatvara vrata. [sm=smiley36.gif]
Znate onu zastitu za uticnicice? Kad sam zavrsila sa usisavanjem vidim ona drzi tu zastitu i ide prema uticnici i ubacuje u unutra. [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (11.12.2014 8:05:59)

Dobro jutro,Teodora Ako bilo gdje nadje punjač pokušava ga stavit u utičnicu,to je trenutno gkavno a on telefonu i daljinskom i dalje može samo sanjati [sm=smiley36.gif]
Noćas je opet loše spavala,baš se pitam šta li je sad muči [sm=zz_banghead.gif]

Klarita -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (11.12.2014 8:49:33)

Emiceeeee, [sm=smiley31.gif] ja bih zavrsila u ludnicu veruj mi, nemam zivaca pa to ti je...sinoc opet bila zurka kod nas, aj sad da pripisem to sto se rastuzili za oca, ali svejedno sam se rasplakala oko ponoci...skidam kapu i tebi i Doci i Diji[sm=smiley13.gif]

Dijo, duse male, a je l' izvlacis slince? Podignuto uzglavlje? Je l' inhaliras? Verujem da sve znas i znam da znas, ali eto, ja se valjda sludim kad detetu nesto fali pa zaboravim ponesto...a, inace inhalacije sa efedrinom su vrh vrhova kod nas....
K i dalje kasljuca, danas je 5.dan inhalacija sa berodualom i na bisolvonu...kad se probudila za vrtic kihnula je jedno 10ak puta, a ja [sm=hudicek1.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (11.12.2014 9:01:26)

Izgubim i ja živce ponekad ali opet kad ustanemo mazim je i ljubim iako pucam po šavovima koliko sam ljuta ali sam skontala da lakše zaspi kad tako polako sa njom nego kad se izgalamim.A o plaču mi ne pričaj,koliko me puta digne u pola 4 a kod mene suza suzu goni jer nemam više snage ali opet sve se nadam da će nekad počet normalno spavat.

Modessty -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (11.12.2014 9:30:43)

Vidim kod svih isto! Podočnjaci do poda a živci na samoj ivici prekida! I ja tako.
noćas Danilo spavao mirno, Nikola prvo kasno zaspao (uopšt emi nije jeasno koj moj mu je bio?!) a onda ga u 4 jutros probudio napad kašlja. Pogledam napolju magluština da se prst pred okom ne vidi! Nije ni čudo što jadničku bilo loše. Onda sam ga nekako umirila i odmah nastavio da spava. Spavao jutros do 7.30! Ali džaba kad se ja od bolova u vratu i ramenu probudila u 6,30h! I tako sve u krug!

Peace* -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (11.12.2014 9:33:07)

Pisala sam u temama Temperatura i Proliv, mrzim kad deca nisu zdrava, a ustvari im nije ništa, i ne mogu da ih lečim jer nemam pojma šta im je!!!! [sm=hudicek1.gif]

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (11.12.2014 9:36:34)

jutro mame,D mi sinoc opet kasno zaspala pa se o jutros kasnije probudila,uz naravno njeno prevrtanje cele noci,bas se pitam do kad ce to da traje [sm=zmeden.gif]
DIJO sad ce ME da te pita sto ti je Kosta stalno bolestan [sm=zz_mstickle.gif]
ME nemoj se ljutis malo se salimo

Modessty -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (11.12.2014 9:38:20)

Peace odgovorila ti ja u temo Temperatura. Sve što pišeš bilo je tako i sa Danilom. Virus verovatno.

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (11.12.2014 9:40:55)

Mod podočnjaci su postali moj zaštitni znak,kad bi nekad nestali vjerujem da me niko nebi prepoznao [sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (11.12.2014 9:58:24)

Zvoni mi postar na vrata. Mislila sam da su mi stigli magneti za skolu. Pogledam pise ime nase Torbice. Poslala mi je efedrin kapi. Stvarno je srce. [sm=smiley1.gif]
Doco nasmeja me[sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (11.12.2014 10:36:39)

Sanjice, Torbice[sm=bravo.gif]

Doco, nece ni da vidi i ja sam nju isto pitala juce, prekjuce...ona samo udje na RR bum tras post i caoooo ne razmislja da li nekom nstane na zulj[sm=zmeden.gif] mene je bas povredilo njemno pitanje upuceno tebi, pa uputih i ja njoj isto...Sanjica me ukapirala[sm=smiley36.gif]

No, da nam deca brzo ozdrave[sm=smiley1.gif]

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (11.12.2014 11:24:46)

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR

jutro mame,D mi sinoc opet kasno zaspala pa se o jutros kasnije probudila,uz naravno njeno prevrtanje cele noci,bas se pitam do kad ce to da traje [sm=zmeden.gif]
DIJO sad ce ME da te pita sto ti je Kosta stalno bolestan [sm=zz_mstickle.gif]
ME nemoj se ljutis malo se salimo

Doco, samo dok te dohvatim [sm=smiley36.gif]
Pa dobro, nema greske iu mom pitanju...[sm=smiley1.gif]

Nocas je bilo jako kriticno, prevrtala se, otkrivala se toliko da sam je par puta ostavila otkrivenu...aaaah! Ma snimacu je jednom, nju pred spavanje kao da neko opici strujom, toliko je nemirna...

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (11.12.2014 11:34:28)

Dobar dan mame. Decica bas bolesna. Stvarno kad ce neki grdni minus da se sve smrzne. Evo D poceo nos da curi i to lije i lije. Grozno je i ona spavala. Izes ga taman je juce pohvalim nekom (ne secam se kome) kako nije bila dugo bolesna kad hop eto ti slinaca. Ne ide u vrtic naravno, cekacu da je prodju slinci a naredne nedelje ce ici samo za deda Mraza u vrtic. Nema temp ni nista al taj nos ubi.[sm=smiley13.gif]

Klarita senjorita, obozavam te[sm=jezicek.gif]

mama krava -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (11.12.2014 12:06:35)

Evo, ako ce nekome da bude lakse...da se zapljunem i ja!

U utorak smo zavrsili sa Pulmikortom i juce je bio ok, a danas opet sliiiineeeeeeee! UBICU SE! Kaslje, onako, bas ga dave i ja sam mu opet ukljucila pulmikort! Ma, bas me briga, jer stvarno mu pomazu! A i da sam otisla kod dr isto bi nam rekao! Mi smo se inace u septembru inhalirali celog meseca pulmikortom preventivno, po savetu dr i tada je bas dugo bio ok. Mada, tad je bilo lepo vreme i svaki dan smo bili napolju i nije isao u jasle... A sada evo vec 3 slinavljenja za mesec dana[sm=zmeden.gif]

Klarita -> RE: Razgovori mama 12/14 (chat) (11.12.2014 12:37:37)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Dobar dan mame. Decica bas bolesna. Stvarno kad ce neki grdni minus da se sve smrzne. Evo D poceo nos da curi i to lije i lije. Grozno je i ona spavala. Izes ga taman je juce pohvalim nekom (ne secam se kome) kako nije bila dugo bolesna kad hop eto ti slinaca. Ne ide u vrtic naravno, cekacu da je prodju slinci a naredne nedelje ce ici samo za deda Mraza u vrtic. Nema temp ni nista al taj nos ubi.[sm=smiley13.gif]

Klarita senjorita, obozavam te[sm=jezicek.gif]

Ljiso, prvo sam napisala tamo u kafance, a procitam ovde...i ja isto cim se pohvalim odma'' me strefi nesto[sm=hudicek1.gif]

Nesi me blokiralaaaaaa, juhuuuuu, ljubi mi pocerku posred tog slinavog nosa i da prodje sto pre i zavrsi na tome [sm=smiley31.gif]

MK ludela sam tako sa K, razumem te u poptunosti...dace Bog da prodje, je l'' si probala efedrinom? Pocinjem samoj sebi da budem dosadna, ali kad su samo sline u pitanju, zasto pulmicort?

Sanjice, ima li rezultata za brata? Kako je?[sm=smiley13.gif]

Dijo, ima li te?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>