Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 9:29:54
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! Danilo opet ima temeperaturu. Do needelje je bio na antibiotiku i opet temperatura! Jutro smo dali krv i mokraću i idem po rezultate posle 12h. A Nikola opet ima lariingitis. I opet inhalacija pulmikortom. Ana možeš joj dati Espumisan kapi. Nije čudno da dojene bebe ne kake i po nedelju dana. Nikola je bio takav. Nije kakio po 5 - 6 dana i više. Prokuvaj vodu sa nekoliko zrna kima i daj joj da pije. Onako koliko hoće. Možeš i da joj malo zagreješ stomačić.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 9:37:28
|
|
|
|
Ana13
|
Hvala,zene,na odgovorima,ali vec pije espumisan od 15 dana,od pre par dana pije i caj humana za bebe,grejem joj stomacic... Znam da dojena deca mogu da nemaju stolicu neko vreme,ali se mnogo muci i stenje.Bas mi je tesko da je gledam.Sva sreca pa ne place,ali se napreze,stenje,cvili i gleda me sirom otvorenim okicama kao da ocekje da joj pomognem,a ja vise ne znam sta da radim Jao,Mod.Duse male.Verujem da je tebi teze da ih gledas bolesne,nego njima
< Poruku je uredio Ana13 -- 9.12.2014 9:39:34 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 9:42:26
|
|
|
|
emicaa
|
Ana masiraj joj stomačić što češće,praviš krugove u pravcu kazaljke na satu i nogicama radiš vježbe,ono kao vozi biciklo
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 9:46:06
|
|
|
|
mika79
|
Ana mi smo imali sličnu situaciju u početku nije kakio po 3-4 dana, baš se mučio sav se zacrveni ja sam kao što ti je emica savetovala masirala stomačić u pravcu kazaljke na satu. Sada je situacija mnogo bolja kaki svaki ili svaki drugi dan. Biće to dobro ja mislim da nema potrebe da ideš kod dr.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 10:11:37
|
|
|
|
Klarita
|
Ana, savet je da dok masiras stomace svoja ruke natopis maslinovim uljem (ne bas natopis, ali "umastis") ja nisam koristila maslinovo ulje, ali jesam pavlovicevu mast Sanjice, drz' te se verovatno je radio EEG Moooooood, e, bas bezveze u pm cuvaj decake i javljaj rezultate, nadam se da ce brzo da prodje. Kad je K bila pod stalnim bronhitisima (ne laringitisima) inhalirala sam je pulmicortom, ali je deciji pulmolog koja je vodila savetovala pulmicort dve nedelje Danilku ce verovatno da promene AB...daj mu probiotik..samo te podsecam, ja sam takva zaboravna, kad trebam drugom da kazem ja se i setim, a za svoje dete nekako zaboravim, zato ti pisem...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 10:18:48
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro mame..kasno smo legli, mm jeo kokice u 2 umalo ga nisam izresetala Cekam red na neki pregled, jos se nisu vratili sa pauze...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 10:35:40
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro mame. Jao Emice i mi smo imali fazu skripanja sa tri zuba Meni je to bilo baš simpatično. Inače,ja sam i dalje preumorna.Nešto se u poslednje vrijeme ne gasim od pola 7 od kad ustanem do nekih 22-23h.Zeza me koleginica kao sad ćeš još malo na posao pa ćeš odmoriti M ubi sa otvaranjem fioka i razbacivanjem svega što u njima može da dohvati.Ma nije mi problem da skupljam nego mi frka da ne uhvati prstice.
< Poruku je uredio mirkam -- 9.12.2014 10:37:15 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 10:39:06
|
|
|
|
emicaa
|
Mirkam mene strašno iritira kad neko škripi zubima a što se tiče tog da će pričepit prstiće,kad jednom to uradi neće ih više otvarat,bar ne neko vrijeme.Ja sam stavljala i one zaštite da ne može otvarati ali nije pomoglo,pokida ih i opet.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 11:26:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Klarita to su mu odmah uradili i bio je nalaz ok. Sad mu rade analizu sa sondom. Sad sam na poslu. Cekam da pocne cas. Deca su mi dala sifru i sad mogu da koristim net.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 12:39:59
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ANA sve ti zene rekose to sa maslinovim uljem je super masaza bas pomogne,moja D je prva tri meseca kakila na 7 dana,kad je pocela sa cvrstom hranom to se regulisalo SANJICE dace Bog bice dobri rezultati Zene da ozdrave deca brzo,posto svekijevci kaslju pocela sam i ja ovi virusi nisu normalni ove zime,ovo je vec drugi put za kratko vreme kako kasljem
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 12:48:13
|
|
|
|
superm
|
Olaa! Klinci su danas bolji, mada bebac povremeno ima blagu temperaturu. Mm je otisao na posao, ja sam bas umorna od nespavanja, sutra idem na posao.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 12:48:25
|
|
|
|
mati
|
Zdravo mamike... Vreme je uzasno pa se i osecam tako nekako... Posle ove trudnoce mi se bas povecao ciklus i strasno me nervira. Mita malo odmara a veliki je u vrticu. Pada kisa ne znam kako cu do vrtica sa Mitom. Za decicu da sto pre ozdrave a i mame
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 13:11:19
|
|
|
|
Bibilib
|
Cao mame vi ste aktivne a mene nema po dan-dva.,.bebac mi jos bolestan cak mu se i temperatura javlja pa spadne i resila sam da ga vodim privatno kod doce,jer ovamo nema nista sem inhalacije a on bas kaslje i stah me da sada sa temperaturom ne dobije upalu pluca...
< Poruku je uredio Bibilib -- 9.12.2014 13:16:52 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 13:18:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Skroz u ovom ludilo sam zaboravila da napisem da je Sofija prohodala. Juce joj kazem:"oko moje". Teodora kaze: "A ja? Ja sam luce." Boze koliko su slatke.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 14:07:50
|
|
|
|
Bibilib
|
Bravo za Sofiju....
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 14:14:41
|
|
|
|
superm
|
Bravo, Sofi!
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 15:46:33
|
|
|
|
Ana13
|
Sofija Bas ima dosta bolesne decice Nadam se da ce to brzo da ih prodje Masiramo stomace i radimo vezbice,ali nismo probali sa maslin. uljem,vec samo onako preko bodica. Probacemo i to
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 17:21:28
|
|
|
|
Klarita
|
Ana probaj pavlovicevom, ne moras bas maslinovo ulje Je l' se javljala Mod?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 23:11:06
|
|
|
|
Anoniman
|
bravo za sofiju! sanjice i mati, i ja imam vec neko vreme vrtoglavice. proslog meseca sam vadila krv i anemicna sam. sad pijem terapiju. gvozdje mi je bilo 5,3 a od 9-20 su ref vrednosti, a hgb mi nisu uradili, nisu imali reagense. al nisam htela da vadim ponovo, svejedno pijem lek. meni je malo frka jer jos uvek dojim, pa sam onda ubacila jos svasta od prirodnih stvari u ishranu..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 23:23:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Oca moja odlepula, naspavala se popodne, sad se igra sa automobilima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 10.12.2014 8:02:21
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,T jutros od 5 do 6 bila budna,u stvari malo kunjala,malo skakala po meni. Meni izašao herpes,a sinoć me glava bolila kad nisam poludila.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 10.12.2014 8:14:01
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro mame...i meni je najmlađi nešto šmrcav,ali još se drži....malopre ga tata odvezao u vrtić pošto im je danas slikanje...Vreme je takvo promenjivo i pogodno za razvoj svakakvih virusa.Molim Boga samo da se neko od dece ne razboli
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 10.12.2014 8:59:36
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame mi ustali usedam sinoc D zaspala ranije posle duzeg vremena,ali to jer je jednom samo spavala preko dana,kod nas hladno ali nema snega iako su najavili neko nevreme
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 10.12.2014 11:01:16
|
|
|
|
Ana13
|
Dobro jutro,mame IZVORNA PORUKA: Klarita Ana probaj pavlovicevom, ne moras bas maslinovo ulje Je l' se javljala Mod? Masirala sam je juce sa maslinovim uljem i posle nepunih sat vremena se toliko ukakila,da joj je pelena prvi put propustila.Bila je na meni,kad ja osetim nesto mokro,kad ono propustilo joj i kroz bodic i zeku i sve po meni,a ona umazana do kosice pozadi Jedva se snadjosmo mm i ja da je skinemo i okupamo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 10.12.2014 11:06:07
|
|
|
|
Modessty
|
Danilu rezultati laboratorije super! Čak ni CRP nije uvećan. Dr kaže virus je u pitanju. Srećom pa mu je bolje. Juče je samo ujutru imao temperaturu. nadam se da se neće vraćati. Nikoli reče dr pulmikort 3 dana. I dala nam Neodeksacin kapi za nos.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?