|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/14 (chat)
8.12.2014 8:04:19   
emicaa
Dobro jutro,baš smo fino pavale samo što sam je jutros oko 5 stavila izmedju nas,bila se počela budit.Onda se naravno zalijepila za mene,rukom me uhvatila za kosu da ne mogu pobjeć pa smo zaspale obadvije.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 126
8.12.2014 8:15:39   
Mala Elena
Jutro!
Malo smo ranije ustale i slucajno se razbudile... Emice, mene isto prigrli i rukama i nogama da se ne maknem...user posted image sinoc sam jako kasno zaspala jer samo sto sam je spustila u krevetac vec se probudila.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 127
8.12.2014 8:20:09   
emicaa
Ma zbog tog liuser posted image jepljenja za mene i ne spava često sa nama jer uvjek samo što ne spadnem sa kreveta,malo se pomaknem od nje da se namjestim ona zamnom ili mi legne na glavu i ćao user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 128
8.12.2014 8:33:16   
doktorkakristal
dbroo jutro ,mi ustale malo ranijeDora isto pola noci spava sa nama,ja sam vise i navikla na to njeno guranje user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 129
8.12.2014 9:06:46   
Klarita
Doco, alergicna sam na pojedine komentareuser posted image ne obracaj paznjuuser posted image
Dora je dobro hvala Boguuser posted image je l' da?

Mm putuje danas, nece ga biti tri dana, ima da se raspadnem ali i da se odmorim psihickiuser posted image Sinoc sam popizxxx, Nikolaj se ispovracao i on skupio ispovracano mleko prekrivacem kreveta koji smo bacili na pranje i koji sam svakako htela da ubacim odmah u masinu, a onda u taj isti prekrivac ubacio prljav ves i odneo na potkrovlje kod masina...i to nije sve...na potkrovlju me saceka jos jedan sok...kako sam ceo dan pustala masine, u jedan veliki lavor mi stojao beli oprani ves i cekao na red za masinu za susenje, on ga ladno izbacio na plocice pored masineuser posted image toliko sam vikala da mislim da me je cuo ceo grad pa onda opet masina za masinom cele nociuser posted image a, onda je prebrisao pod briskom samo vodom i ostavio briska u kupatilo...vikala sam kao luda i tako...

Klari sam ukljucila berodual u inhalacije i bisolvon...puj puj puj mnogo je bolje...Samo da N zaobidjeuser posted image

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 130
8.12.2014 9:10:46   
mirkam
Jutro mame.
I M je pola noci spavao sa nama user posted image ,ova nasa djeca kao da se dogovaraju.
Danas konacno granulo sunce, posle sigurno desetak dana.Ne mogu da se nagledam plavetnila nebauser posted image
Zaboravila sam da uzmem doznake karjem mjeseca i niko me nije zvao da pita sto kasnim , tako da idem sad dok jos nisu ukapirali.

Direktna veza do poruke: 131
8.12.2014 9:17:58   
Sanjica26 RR
Dobro jutro! Mi smo se standardno lepo spavali. Samo sto sam ja imala kosmare.
Jutros mi je bila dadilja da mogu da idem da vadim krv. Vec dve nedelje imam vrtoglavice. Danas sam i dobila tako da ce da bude vesela nedelja sa bolovima.
T je ostala kod kuce zbog kasljanja. Sutra ce vec da ide.
Sofiji je bolje.
Treba spremati rucak, ali me mrzi do bola.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 132
8.12.2014 11:33:41   
superm
Danas nisam otišla na posao. Klinci bolesni, vec 2 noci ne spavam normalno. Izasao mi je herpes na usni

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 133
8.12.2014 12:50:09   
mati
Zdravo mamite!
Nas nema dugo, ja sam nesto sva premorena, pa uvece jedva cekam da napipam krevet. ne znam kako cu tek kad pocnem da radim. Mita je mnogo vezan za mene i tu ce tek biti problema za ostavljanje.
Sanjice i ja imam vrtoglavice i to oko mesec dana traje. Par puta mi bas nije bilo dobro, plasim se i da ostanem sama. Jos sam danas dobila, tako da cu krv da dajem tek sledece nedelje. Hocu da se detaljno pregledam.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 134
8.12.2014 18:27:21   
superm
Sada je i mm bolestan. Da po.....user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 135
8.12.2014 20:41:14   
Mala Elena
Doco, isto user posted image Emice, poprecno spava!
Superm...to je od premorenosti , izdrzi i ako ima ko da ti pomogne bilo bi ti od koristi.
Ena opet danas povracala. Jela pirinac, breskvu, sargarepu i blitvu , nakon sat i nesto posle rucka ispovracala se po posteljini, bila sam u fazonu sta prvo da skidam da ne prodje dalje , pa sam je nekako na rukama skinula i okupala ...
Sad joj merim T ,37.2... da racunam da je to normalno.user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 136
8.12.2014 20:44:06   
superm
ME, nema pomoci. Mi smo sami i retko kad neko pritekne u pomoc. Navikli smo

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 137
8.12.2014 21:04:38   
emicaa
Superm i kod nas je tako,naučila sam već da sve sama sa njom završim.
Teodora počela škripati sa ona tri zuba,kosa mi se diže kad je čujem.Ujutru ide na vakcinu i pojma nemam kako ću je održati,od zadnje vakcine čim udjemo u ordinaciju prevrišti dok ponovo ne izadjemo,zadnji put me pedijatar pita jel ona uvjek tako plače kad joj pridje neko na koga nije navikla kažem ja ne nego samo na vas user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 138
8.12.2014 21:38:49   
superm
Emice, user posted image user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 139
9.12.2014 6:47:44   
Misha i Ljisha
Dobro jutro.

Emice i to je faza, moja je bas u tom uzrastu vristala na lekare a sad je ok cak voli da se igra sa obicnim slusalicama i pretvara se da je stetoskopuser posted image .

Kod nas havarija bukvalno ali dobro sredjuje se sve. Duca ce i danas u vrtic a za sutra cemo videti. Mozda je sutra ni ne dam jer hocu da je vodim na bazen i hocu da bude zdrava za deku u nedelju. Ne bih da rizikujem da se razboli. Inace nocas je konacno prespavala celu noc bez prebacivanja u moj krevetuser posted image evo posle duzeg vremena se desilo hehehe...Navukla se na nas krevet kad je bila bolesna i onda se probudi u pola noci i upada na veliki krevet.

Danas i sutra bi trebalo da pada sneg ali nece se odrzatiuser posted image smrc smrc. Kad ce vise i taj sneg hehehe..

pozdrav mame

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 140
9.12.2014 7:39:24   
emicaa
Ovde pao snijeg,nije puno ali ima ga.M i se spremamo pa idemo polako,kao da idem na vješanje user posted image
Ljišo imate li opet grijanje?

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 141
9.12.2014 8:19:16   
vikiveki
Dobro jutro mame....kod nema još ništa od snega,što bi rekli,nema ni S od snegauser posted image a moja ćera samo prati prognozu i isčekuje kada će najaviti sneg i u ovim predelima,ali još ništa.Ja se spremam za posao,danas treba decu iz grupe da vodimo da gledaju pozorišnu predstavu.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 142
9.12.2014 8:52:04   
Klarita
Dobro jutro, mame.

Ljiso, imate li grejanjauser posted image ?

Emicee, javi kako proslo, a mi drzimo palceve da bude bez drekeuser posted image i straha.

Superm, bolje on nego deca i ti, cutiuser posted image

Mala Elena, sto tako cesto tebi beba bolesna?user posted image

Nikolaj nocas pravio zurku, popio okupan mleko oko 20h i uspavao se na rukama, kad sam htela da ga prebacim probudio se i nije zaspao do 01h...kako pogledam u njega krece da se smeje i vriska, a ja somljena...ljuljam, setam, stavljam u krevetac u ljaljasku, ne pomaze nista...taman zadrema ja ga spustim, on krece da vriska od srece i igra seuser posted image Vrhunac je bio kad se Klara probudila i molila ga da je pusti da spava (ona ne nocas spavala sa nama u sobi, bilo mi zao nekako da je ostavim u njenoj kad ga vec nema mm) izdrala sam se TISINAAAA, on je poceo toliko da place i jeca, da mi je doslo glavu sebi da razvalim...jedva sam ga utesila i nekako se uspava. Eno ga spava i dalje...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 143
9.12.2014 8:55:59   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Klarita

Ljiso, imate li grejanjauser posted image ?

Hvala sto brinete, jos juce smo nekako osposobili grejanje, nije bas da sjajno radi ali toplo je u kuci samo se ja sad plasim da ce to da eksplodira kad D i ja idemo da lozimo. Moramo opet sve da namincamo iskreno. BNajgore od svega je sto se ne zna sta je poslo po zlu.

Klarita nemoj vikati na dete samo se jos vise uznemireuser posted image .

Ja jurim po kuci da sve poradim jer sam rekla vaspitacicama da D nece do kraja nedelj ici pa da sve sredim cakum pakum da ne moramo nas dve da se bakcemo oko kuce user posted image .

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 144
9.12.2014 9:01:10   
doktorkakristal
dobro jutro user posted image
Dora nocas lose spavala prevrtala se celu noc,sva sam slomljena
MLJ sta se to desilo kod vas
KLARI ja sam vec pisala kako podnosim neispavanost i ako me neko nocu cima tacno poludim mislim da sam tad stvarno neuracunljiva user posted image
EMICE javise kad se vratite srecno user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 145
9.12.2014 9:14:49   
Ana13
Mame,jel primate nas u drustvo user posted image
Ja moram da pohvalim moju zabicu da od kad smo dosli iz porodilista,lepo spava nocu.Budi se da siska jednom na 3,a jednom na 5h razmaka.Siska brzinski i ne otvara okice.
Zadnja 2-3 dana je muci stomacic i nije kakila.Ne znam da li da je vodim kod dr user posted image Imamo zakazano merenje sledece nedelje,pa ne znam da li da cekam do tad... Bas mi je zao kad je cujem po ceo dan da stenje.Ne place,ali se bas napinje i cvili.

Direktna veza do poruke: 146
9.12.2014 9:20:33   
Sanjica26 RR
KLarita to je Elena pitala Docu zasto je Dora cesto bolesna. Stvarno je i meni cudno sto je Elenina beba cesto bolesljiva. user posted image
Mene je Sofija rano probudila. Mene stomak boli. Uskoro cu na posao.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 147
9.12.2014 9:23:58   
Klarita
Sanjice, znam, citas me kao bukvaruser posted image eto objasnjenja za moj post gde sam napisala da bih mogla svasta da napisem

Ana, welcome a boarduser posted image imas temu o tome, ne mogu da trazim sad, Nikolaj mi se probudio, ali ne trebas da je vodis kod lekara...sacekaj merenjeuser posted image a, do tada imas sijaset korisnih saveta kako da joj olaksas i pomognesuser posted image

Direktna veza do poruke: 148
9.12.2014 9:25:28   
emicaa
Evo nas,plakala je ali čim sam je obukla smirila se,čak je mahala teti.Ali bila je smješna kad samje dobila vakcinu zagrlila me i penje se po meni kao majmunče user posted image .Još Emu sledeće sedmice odvedem na vakcinu i mirna sam user posted image

Direktna veza do poruke: 149
9.12.2014 9:28:13   
Sanjica26 RR
Ana zbog toga nema potrebe da je vodis kod dr. Neke bebe nemaju po nedelju dana stolicu. Nista ne brini

Od jutros cekam da mi mama javi za brata kakvi su nalazi.user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Trudnoća i partner
guppy RR

Da li vaš partner zna u kojoj ste nedelji trudnoće?

Da (86%)

Ne, uvek zaboravi (14%)

Ne, ne interesuje ga (0%)

Ukupan broj glasova: 35

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here