Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 8.12.2014 8:04:19
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,baš smo fino pavale samo što sam je jutros oko 5 stavila izmedju nas,bila se počela budit.Onda se naravno zalijepila za mene,rukom me uhvatila za kosu da ne mogu pobjeć pa smo zaspale obadvije.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 8.12.2014 8:15:39
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro! Malo smo ranije ustale i slucajno se razbudile... Emice, mene isto prigrli i rukama i nogama da se ne maknem... sinoc sam jako kasno zaspala jer samo sto sam je spustila u krevetac vec se probudila.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 8.12.2014 8:20:09
|
|
|
|
emicaa
|
Ma zbog tog li jepljenja za mene i ne spava često sa nama jer uvjek samo što ne spadnem sa kreveta,malo se pomaknem od nje da se namjestim ona zamnom ili mi legne na glavu i ćao
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 8.12.2014 8:33:16
|
|
|
|
doktorkakristal
|
dbroo jutro ,mi ustale malo ranijeDora isto pola noci spava sa nama,ja sam vise i navikla na to njeno guranje
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 8.12.2014 9:06:46
|
|
|
|
Klarita
|
Doco, alergicna sam na pojedine komentare ne obracaj paznju Dora je dobro hvala Bogu je l' da? Mm putuje danas, nece ga biti tri dana, ima da se raspadnem ali i da se odmorim psihicki Sinoc sam popizxxx, Nikolaj se ispovracao i on skupio ispovracano mleko prekrivacem kreveta koji smo bacili na pranje i koji sam svakako htela da ubacim odmah u masinu, a onda u taj isti prekrivac ubacio prljav ves i odneo na potkrovlje kod masina...i to nije sve...na potkrovlju me saceka jos jedan sok...kako sam ceo dan pustala masine, u jedan veliki lavor mi stojao beli oprani ves i cekao na red za masinu za susenje, on ga ladno izbacio na plocice pored masine toliko sam vikala da mislim da me je cuo ceo grad pa onda opet masina za masinom cele noci a, onda je prebrisao pod briskom samo vodom i ostavio briska u kupatilo...vikala sam kao luda i tako... Klari sam ukljucila berodual u inhalacije i bisolvon...puj puj puj mnogo je bolje...Samo da N zaobidje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 8.12.2014 9:10:46
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro mame. I M je pola noci spavao sa nama ,ova nasa djeca kao da se dogovaraju. Danas konacno granulo sunce, posle sigurno desetak dana.Ne mogu da se nagledam plavetnila neba Zaboravila sam da uzmem doznake karjem mjeseca i niko me nije zvao da pita sto kasnim , tako da idem sad dok jos nisu ukapirali.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 8.12.2014 9:17:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro! Mi smo se standardno lepo spavali. Samo sto sam ja imala kosmare. Jutros mi je bila dadilja da mogu da idem da vadim krv. Vec dve nedelje imam vrtoglavice. Danas sam i dobila tako da ce da bude vesela nedelja sa bolovima. T je ostala kod kuce zbog kasljanja. Sutra ce vec da ide. Sofiji je bolje. Treba spremati rucak, ali me mrzi do bola.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 8.12.2014 11:33:41
|
|
|
|
superm
|
Danas nisam otišla na posao. Klinci bolesni, vec 2 noci ne spavam normalno. Izasao mi je herpes na usni
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 8.12.2014 12:50:09
|
|
|
|
mati
|
Zdravo mamite! Nas nema dugo, ja sam nesto sva premorena, pa uvece jedva cekam da napipam krevet. ne znam kako cu tek kad pocnem da radim. Mita je mnogo vezan za mene i tu ce tek biti problema za ostavljanje. Sanjice i ja imam vrtoglavice i to oko mesec dana traje. Par puta mi bas nije bilo dobro, plasim se i da ostanem sama. Jos sam danas dobila, tako da cu krv da dajem tek sledece nedelje. Hocu da se detaljno pregledam.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 8.12.2014 18:27:21
|
|
|
|
superm
|
Sada je i mm bolestan. Da po.....
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 8.12.2014 20:41:14
|
|
|
|
Mala Elena
|
Doco, isto Emice, poprecno spava! Superm...to je od premorenosti , izdrzi i ako ima ko da ti pomogne bilo bi ti od koristi. Ena opet danas povracala. Jela pirinac, breskvu, sargarepu i blitvu , nakon sat i nesto posle rucka ispovracala se po posteljini, bila sam u fazonu sta prvo da skidam da ne prodje dalje , pa sam je nekako na rukama skinula i okupala ... Sad joj merim T ,37.2... da racunam da je to normalno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 8.12.2014 20:44:06
|
|
|
|
superm
|
ME, nema pomoci. Mi smo sami i retko kad neko pritekne u pomoc. Navikli smo
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 8.12.2014 21:04:38
|
|
|
|
emicaa
|
Superm i kod nas je tako,naučila sam već da sve sama sa njom završim. Teodora počela škripati sa ona tri zuba,kosa mi se diže kad je čujem.Ujutru ide na vakcinu i pojma nemam kako ću je održati,od zadnje vakcine čim udjemo u ordinaciju prevrišti dok ponovo ne izadjemo,zadnji put me pedijatar pita jel ona uvjek tako plače kad joj pridje neko na koga nije navikla kažem ja ne nego samo na vas
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 8.12.2014 21:38:49
|
|
|
|
superm
|
Emice,
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 6:47:44
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Emice i to je faza, moja je bas u tom uzrastu vristala na lekare a sad je ok cak voli da se igra sa obicnim slusalicama i pretvara se da je stetoskop . Kod nas havarija bukvalno ali dobro sredjuje se sve. Duca ce i danas u vrtic a za sutra cemo videti. Mozda je sutra ni ne dam jer hocu da je vodim na bazen i hocu da bude zdrava za deku u nedelju. Ne bih da rizikujem da se razboli. Inace nocas je konacno prespavala celu noc bez prebacivanja u moj krevet evo posle duzeg vremena se desilo hehehe...Navukla se na nas krevet kad je bila bolesna i onda se probudi u pola noci i upada na veliki krevet. Danas i sutra bi trebalo da pada sneg ali nece se odrzati smrc smrc. Kad ce vise i taj sneg hehehe.. pozdrav mame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 7:39:24
|
|
|
|
emicaa
|
Ovde pao snijeg,nije puno ali ima ga.M i se spremamo pa idemo polako,kao da idem na vješanje Ljišo imate li opet grijanje?
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 8:19:16
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro mame....kod nema još ništa od snega,što bi rekli,nema ni S od snega a moja ćera samo prati prognozu i isčekuje kada će najaviti sneg i u ovim predelima,ali još ništa.Ja se spremam za posao,danas treba decu iz grupe da vodimo da gledaju pozorišnu predstavu.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 8:52:04
|
|
|
|
Klarita
|
Dobro jutro, mame. Ljiso, imate li grejanja ? Emicee, javi kako proslo, a mi drzimo palceve da bude bez dreke i straha. Superm, bolje on nego deca i ti, cuti Mala Elena, sto tako cesto tebi beba bolesna? Nikolaj nocas pravio zurku, popio okupan mleko oko 20h i uspavao se na rukama, kad sam htela da ga prebacim probudio se i nije zaspao do 01h...kako pogledam u njega krece da se smeje i vriska, a ja somljena...ljuljam, setam, stavljam u krevetac u ljaljasku, ne pomaze nista...taman zadrema ja ga spustim, on krece da vriska od srece i igra se Vrhunac je bio kad se Klara probudila i molila ga da je pusti da spava (ona ne nocas spavala sa nama u sobi, bilo mi zao nekako da je ostavim u njenoj kad ga vec nema mm) izdrala sam se TISINAAAA, on je poceo toliko da place i jeca, da mi je doslo glavu sebi da razvalim...jedva sam ga utesila i nekako se uspava. Eno ga spava i dalje...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 8:55:59
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Ljiso, imate li grejanja ? Hvala sto brinete, jos juce smo nekako osposobili grejanje, nije bas da sjajno radi ali toplo je u kuci samo se ja sad plasim da ce to da eksplodira kad D i ja idemo da lozimo. Moramo opet sve da namincamo iskreno. BNajgore od svega je sto se ne zna sta je poslo po zlu. Klarita nemoj vikati na dete samo se jos vise uznemire . Ja jurim po kuci da sve poradim jer sam rekla vaspitacicama da D nece do kraja nedelj ici pa da sve sredim cakum pakum da ne moramo nas dve da se bakcemo oko kuce .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 9:01:10
|
|
|
|
doktorkakristal
|
dobro jutro Dora nocas lose spavala prevrtala se celu noc,sva sam slomljena MLJ sta se to desilo kod vas KLARI ja sam vec pisala kako podnosim neispavanost i ako me neko nocu cima tacno poludim mislim da sam tad stvarno neuracunljiva EMICE javise kad se vratite srecno
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 9:14:49
|
|
|
|
Ana13
|
Mame,jel primate nas u drustvo Ja moram da pohvalim moju zabicu da od kad smo dosli iz porodilista,lepo spava nocu.Budi se da siska jednom na 3,a jednom na 5h razmaka.Siska brzinski i ne otvara okice. Zadnja 2-3 dana je muci stomacic i nije kakila.Ne znam da li da je vodim kod dr Imamo zakazano merenje sledece nedelje,pa ne znam da li da cekam do tad... Bas mi je zao kad je cujem po ceo dan da stenje.Ne place,ali se bas napinje i cvili.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 9:20:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
KLarita to je Elena pitala Docu zasto je Dora cesto bolesna. Stvarno je i meni cudno sto je Elenina beba cesto bolesljiva. Mene je Sofija rano probudila. Mene stomak boli. Uskoro cu na posao.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 9:23:58
|
|
|
|
Klarita
|
Sanjice, znam, citas me kao bukvar eto objasnjenja za moj post gde sam napisala da bih mogla svasta da napisem Ana, welcome a board imas temu o tome, ne mogu da trazim sad, Nikolaj mi se probudio, ali ne trebas da je vodis kod lekara...sacekaj merenje a, do tada imas sijaset korisnih saveta kako da joj olaksas i pomognes
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 9:25:28
|
|
|
|
emicaa
|
Evo nas,plakala je ali čim sam je obukla smirila se,čak je mahala teti.Ali bila je smješna kad samje dobila vakcinu zagrlila me i penje se po meni kao majmunče .Još Emu sledeće sedmice odvedem na vakcinu i mirna sam
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 9.12.2014 9:28:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ana zbog toga nema potrebe da je vodis kod dr. Neke bebe nemaju po nedelju dana stolicu. Nista ne brini Od jutros cekam da mi mama javi za brata kakvi su nalazi.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?