choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (30.12.2014 10:18:52)
|
Jutro :-) IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: choopa choops Slažem se, izdrži neće ni mučnine trajat dovijeka [sm=smiley31.gif] [sm=smiley36.gif] nece doveka,mozda 4 meseca,mozda 6 a mozda i svih 9 ko zna[sm=smiley36.gif] Amelia draga izvini na posalici,evo ja sam 16 nedelja i jos uvek mi je muka i povracam,ako je ne izdrzivo uzmi neke tabletice. A što si bezobrazna, ja da je ohrabrim a ti me izminirala [sm=jezicek.gif] šalim se. Ali amelia, ako će ti bit lakše, bar nećeš bit jedina koja je povraćala, eto te u našem klubu, i ja sam nažalost do pola trudnoće povraćala, kao i serpica. Ništa nego da osnujemo grupu za podršku trudnicama što povraćaju [sm=smiley31.gif] štetice, nadam se da se već grliš sa bebironom [sm=smiley27.gif] Trco,bubu, nažalost neamju oni od toga što puno rade, ništa. [sm=smiley13.gif] Što mi reče doktorica juče kako joj je sin prigovorio jer je trebala da ga vodi kod Deda Mraza, a nije zbog posla: "Opet su ti važnije one žene što suu porodilištu, nego ja." Užas. Znam da vam je teško, ali eto ima i gorih slučajeva. Kod nas hlaaaaaaaadno, duva bura, MM naložio maloprije, a nismo čistili odžak i sve vratio vjetar, morali smo cijelu kuću da rastvorimo, što bi se ono reklo Džabe ste krečili (grijali do sad [sm=smiley36.gif])
|
|
|
|