branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (29.12.2014 12:36:57)
|
devojke,ajde posavetujte ,kako biste vi...imam veliku dilemu i probacu da budem sto kraca,a opet jasna. prvu trudnocu,kao i sve analize pre trudnoce,vezano za vto i oko hsg-a i svega mi je vodio jedan dr,sto privatno,sto drzavno,sto mi davao upute za bgd i nis.sa njim sam i dogovorila carski prvi put.problem je nastao po bozinom rodjenju,jer je on ostao bez kiseonika prilikom presecanja pupcane vrpce.da li je on bio nespreman,da li je carski odradjen rano,pojma nemam.elem,najgore od svega pedijatar koja je duzna da prisustvuje carskom,nije bila tu,nego dok se ona strcala u onoj frci niz stepenice,proslo je dosta vremena za bebu.mi ostadosmo nakon toga 2,5 meseca u beogradu i svasta se izdesavalo,najv kao posledica toga.izbio tu veliki skandal.ja sam prosla odlicno,rana zarasla vrlo brzo,nikakvih problema,oziljak minimalan.sad moj dr tvrdi da je on uredno obavestio neonatologa kad pocinje carski i da sidje u salu.ona je telewfonirala.on je u dogovoreno vreme ipak zapoceo operaciju bez nje. e,sad...vreme mi je da se dogovorim za drugi carski rez.trudnocu ovog puta vodim drzavno,ali taj dr ne radi u bolnici,niti ce raditi porodjaje,takva je politika za sve. da li biste vi opet se obratile ovom prvom dr uz napomenu da se zna sta je bilo i da se nikako ne pocinje carski bez pedijatra po cenu da kasni operacija ili da trazim nekog drugog,a u tom slucaju ne poznajem ove druge i ne znam da li bih mogla da se dogovorim sa nekim nepoznatim dr[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|