Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (29.12.2014 7:51:50)
|
Jutar debelice!!! Kod nas prestao da pada još juče popodne, ali se zato vetar razduvao. Jutros ustajem, gledam na onaj đavo što pokazuje T napolju i unutra. Napolju -6!!!! I to na terasi, ušuškano, što znači da je dole gde je auto sigurno -8. Naravno, napolju je vedro, bez oblačka što opet znači da će biti brrrrrr. Ko pomenu zimske čarolije. Ljudi, pa set_ite se kad smo bili deca. Ko nije voleo sneg??? Ja sam ga volela dok nisam počela da idem na posao i dko nisam došla ovde. [sm=jezicek.gif] Juče smo izašli napolje, muž da čisti sneg, Ana da uživa, a ja da gledam i da se smrzavam. Naravno da nisam mogla samo da stojim i gledam, pa sam malo čistila auto[sm=jezicek.gif] Ani nismo kupili ni skafander, jkana joj je omalila i sad dete nema u čemu da mi se igra na snegu. Danas će muž verovatno do jedne prodavnice da vidi imaju li donjih delova i neke jakne koju sam videla. Iskreno, mislila sam da neće biti snega još sigurno deset_ak dana, te tako kad smo išli u kupovinu sad u subotu, gledala sam malo, ali ništa posebno nije bilo. Ako on ne nađe danas, u sredu kad idem kod lekara ću verovatno i nju voditi, pa ćemo busom do neke prodavnice. Inače, ja bi da odem na Krit da živim. Tamo isto nema zime [sm=jezicek.gif] Bokac, ništa se ja ne bunim za vrućinu! Mrzim kad moram sto stvari na sebe ne bi li mi bilo iole toplo. BtW ja sam jeeeeeedina u porodici ''letnje dete''. Ćerka mi u novembru rođena, muž u decembru, sin će biti u januaru. Niko me neće razumeti hahahaha
|
|
|
|