choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (28.12.2014 13:25:46)
|
Ja odspavah :-) Rješila sam da kad se porodim i budem imala problema sa spavanjem, kao nekad što sam ih mala, nabavim jednu kutiju Utrogestana za svaki slučaj da imam kad me uhvati nesanica [sm=jezicek.gif] Smijte se vi, ali vi ne možete da zamislite koje ja probleme imam sa depilacijom [sm=smiley36.gif] Stalno mi dlake urastaju, a sad kako mirujem, pa se brijem, pa ponekad sa epilatorom...to je haos, noge su mi u tačkicama. A što se tiče Sevtalane (što bi rekla TRcos [sm=smiley36.gif] ) to kako obrijem to samo Bog i doktorka znaju. Biće jadna umire od smijeha svaki put kad me vidi,vjerovatno dolje izgledam kao srednjovječni muškarac koji je počeo da ćelavi-negdje ima dlaka, negdje ne [sm=jezicek.gif] Jovice, samo lagano, bolje po malo, nego odjedno da se opteretiš. Ja čekam ćeru da dođe sa današnjeg nastupa, nisam išla [sm=smiley13.gif], gledaću snimak. I čekam da im dam darove za materice, pošto sam jutros zaboravila skroz na to, pa sam prije slala muža da im kupi neku sitnicu u moje ime.
|
|
|
|