jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (31.12.2014 11:00:28)
|
Jutro drage moje! Čupo [sm=smiley31.gif] Tako sam se ja osjećala čitavu drugu trudnoću, znaju moje RR drugarice iz tromjesečja. MM bukvalno nisam vidjala. On je radio treću, dva posla, preko dana oko placa i kuće i uveče odspava 2 sata i na posao. Ja sam bila sama sa N, a morala da mirujm. Kako da mirujem kad nema niko ni čašu vode da mu doda. Tako, da sam se ponašala kao da nisam trudna, hvala Bogu pa je sve ispalo dobro. Trebala mi je ta njegova podrška, malo nježnosti, ali on je bio toliko usredsredjen na te obaveze, da nije stizao da misli na nas. Ali prodje sve. Da nije bilo tako ne bismo sada bili u svojoj kući. Sad se, hvala Bogu, osjećam kao kraljica. Prošli smo puno toga zajedno. On je prije 2 mjeseca operisao srčani zalistak, baš u periodu kad sam saznala da sam trudna. Ja sam se tada njemu potpuno posvetila. Sad je on kao nov, i vidim da vraća pažnjom. Mada nam ni situacija nije ista, sad smo potpuno sredjeni, sa dva stalna posla, dobrim primanjima, dva auta, i kad nemaš tih briga nekako je sve bez opterećenja. Što se djece tiče puno više ih on pazi, ustaje noću po više puta, ja se tako zakucam da bi ih neko sve mogao ponijeti, ne bih čula. Ja sad radim i od kuće, pa ih zabavlja dok ne završim. Nisam mislima da ću ga ovako hvaliti, pogotovo znaju oni koji su čitali kako sam se žalila na njega, ali valjda za sve treba vrijeme i sve dodje na svoje. Sanjalice, bolje što si zvala. Valjda ćeš izdržati do 9. Kato, divno za djevojčicu[sm=bravo.gif], znaju i ti doktori nekada da se izlete, nesvjesni koliko ti brige stave na ledja. Anita, izguraćeš sigurno, to ti je dok trepneš [sm=smiley1.gif] Branki, ni moji ne idu u vrtić, nećemo ih voditi do februara. Raspust je, tada su dežurstva, a hladno, i svi smo kod kuće, pa neka ih. Bubi [sm=smiley31.gif] P.S. Je li moguće da sam osjetila bebu jutros? MM me češkao po stomaku, i osjetim tačno na tom mjestu kao golicanje iznutra. To sam isto i na istom mjestu osjetila u 10.nedelji, ali to je stvarno bilo prerano. Znam kako rade crijeva, ali mi je ovo bilo potpuno kao beba?? [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|