Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (31.12.2014 14:43:29)
|
Drage moje trudnicice, jeste li spremne za neku zurku veceras ?[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] Nama dolaze dever i njegova devojka, ja narucila neke makaronse i cup cakes, koje cu samo gledati posto pazim na ishranu od kad su mi rekli da radim onaj ogtt [sm=smiley13.gif] zao mi je sto zbog kontrakcija nisam mogla da budem pokretna ovih par nedelje pa nismo kupili veliku jelku i ukrase niti sam generalno bilo kome sta kupila,ali nadoknadicu sve svima ako u ponedeljak prodjem test na CTG [sm=smiley1.gif]a sigurna sam da mi niko nece ni zameriti zbog toga, uostalom, najlepse poklonce stize za jedno mesec i po dana [sm=duda.gif] Na kraju ove divne godine, sigurna sam da u Novoj 2015. imamo jednu zelju koja nam je zajednicka,a to je da ugledamo i dodirnemo zivot koji nosimo u sebi...<3 Znam da je taj jedan dan dovoljan da nam ulepsa celu sledecu i sve naredne godine zivota!! Prvo zelim svima lak, sto manje bolan i nadasve brz porodjaj, da vam cela sledeca godina donese puno srece,zdravlja, ljubavi, smeha, a malo i bebeceg placa [sm=jezicek.gif] Isto,sve zajedno kad se osvrnemo na ovu godinu, donela nam je divno saznanje da smo trudne, prolazile smo i kroz brige i kroz strepnje,drmali nas hormoni,bile besne na muzeve i svet oko sebe,ali uvek obozavale malo bice u sebi i zbog toga ipak bile jako hrabre u ovoj godini i sve izdrzale. Izdrzacemo jos ovo malo, zarad najvece srece a to je da podarimo na ovu zemlju jos jedan zivot! Ljubim vas i volim puno! Uzivajte veceras!
|
|
|
|