Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:35:40
|
|
|
|
viking
|
Katjice, jel Šveđanin?
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:36:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Eh, kad se setim ko da poletim... Znate tu pesmu
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:36:42
|
|
|
|
Anoniman
|
hej Jugosloveni ili će možda malo ljepše zvučati (manje nostalgično) Južni slaveni ...ma najbolji smo
< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 5.10.2009 15:37:03 >
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:36:47
|
|
|
|
sladjaaaa
|
Katjice jesi li ti beše udata???
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:37:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Steta sto ovde nema opcije Anoniman, jer ce ova tema postati pretnja za neke brakove , ali ajde kad ste vec sve hrabre i ja cu sa vama... Svedjani mozda jesu brzi, ali uz njih je tesko da biste vi i zelele sporije kome pričaš, draga, dok kuckam sve vreme se okrećem da vidim da mi nije ovaj moj prišao s leđa...
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:37:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, Šveđanin je Tasho, hvala ti na rečima podrške
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:38:10
|
|
|
|
lence
|
I Vucko i Katjca se pale na aute! Hauba, he,he ...
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:38:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Tasho, hvala ti na rečima podrške Zato sam tu!
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:38:58
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Katjica Steta sto ovde nema opcije Anoniman, jer ce ova tema postati pretnja za neke brakove , ali ajde kad ste vec sve hrabre i ja cu sa vama... Svedjani mozda jesu brzi, ali uz njih je tesko da biste vi i zelele sporije kome pričaš, draga, dok kuckam sve vreme se okrećem da vidim da mi nije ovaj moj prišao s leđa... Ha, ha ja sam na poslu
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:39:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lence I Vucko i Katjca se pale na aute! Hauba, he,he ... na vrelu bosne i stojčevcu ....mrak...auto...zamagljena stakla ...ili klizava hauba
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:39:31
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: viking IZVORNA PORUKA: lence Ali bre nijedna rec o Srbima? Ne usudjujete se!?! pa o Srbima sve znamo Srbi dugo pod sankcijama, vizama, u izolaciji... Da su i oni slobodno harali Evropom bilo bi ih na listi. I mislim da bi bili u samom vrhu. Mislim, ljudi, da se ne lažemo... Italijani su sitni i mršavi, španci ko cigani...A ove vizije koje imate o njima, to su primerci sa naslovnica. A naših momaka ima svuda lepih i zgodnih i dobrih ljubavnika, de, prođite malo gradom...
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:39:53
|
|
|
|
viking
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Da, Šveđanin je U tom slučaju, ja bih mu odmah pisala i molila za oproštaj! u potpisu VIKING
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:40:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam udata, dok dišem ne pišem Šalim se, verena sam i živimo zajedno, a uzećemo se kada diplomiramo oboje, verovatno na proleće (bar tako planiramo, ali tu nije uračunata opcija ako mv pročita ovo)
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:41:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking IZVORNA PORUKA: Katjica Da, Šveđanin je U tom slučaju, ja bih mu odmah pisala i molila za oproštaj! u potpisu VIKING idem i ja !
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:42:03
|
|
|
|
Anoniman
|
ja poslala poruku švabi odgovorio ... dolazi za novu godinu u sarajevo
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:43:33
|
|
|
|
Anoniman
|
SRAM TE BILO! Pakuj se i kući mužu i deci!
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:43:33
|
|
|
|
alexis77
|
Ne bih propustila da se uključim u ovu temu, ma nema šanse! Ovo nam dodje kao psihoterapija... Ima nešto u toj geografiji! Ja bih rekla da ovi ravničarski ljubavnici, malko zaostaju za ljubavnicima-brdjanima (da ih tako nazovem)! Ovi iz ravnice su mi previše nežni, ja, ipak, volim čvrstu ruku...
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:44:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ja poslala poruku švabi odgovorio ... dolazi za novu godinu u sarajevo eh, di je ng...
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:44:01
|
|
|
|
viking
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ja poslala poruku švabi odgovorio ... dolazi za novu godinu u sarajevo Vučko je ovde jedina žena od akcije!
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:44:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR SRAM TE BILO! Pakuj se i kući mužu i deci! pa bonička mi smo ostali extra raja
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:45:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ja poslala poruku švabi odgovorio ... dolazi za novu godinu u sarajevo eh, di je ng... do tada možda i Bajagu safatam
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:45:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Nisam udata, dok dišem ne pišem Šalim se, verena sam i živimo zajedno, a uzećemo se kada diplomiramo oboje, verovatno na proleće (bar tako planiramo, ali tu nije uračunata opcija ako mv pročita ovo) gledaj ti sestro da oootegneš taj diplomski pa pravac Švelja!
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:45:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking IZVORNA PORUKA: Katjica Da, Šveđanin je U tom slučaju, ja bih mu odmah pisala i molila za oproštaj! u potpisu VIKING Dragi Daniele, Izvini što me nije bilo neko vreme (dobro ajde priznajem - zadnjih 5 godina). Danas smo se moje drugarice i ja dotakle neke teme, pa sam te se setila. Ovim pismom želim da ti kažem da sam sada spremna za tvoju ponudu, ne mislim više da će mi u Švedskoj biti hladno, tako da dolazim prvim avionom. U slučaju da si se oženio dete neka ostane, a od žene se razvedi već danas. S ljubavlju, ona tvoja sa haube!
< Poruku je uredio Katjica -- 5.10.2009 15:46:59 >
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:46:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ja, sa čo'ekom ti kavu pije izjutra! Nemoj meni valjati te fore...
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:46:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ja poslala poruku švabi odgovorio ... dolazi za novu godinu u sarajevo eh, di je ng... do tada možda i Bajagu safatam garant bi s njim bolje prošla....
|
|
|
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: