Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 6.10.2009 0:08:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja mogu da garantujem za jednog bugarina....neznam shta kazu za njih...al ovaj moj primerak moze da se pohvali i tehnikom i velicinom Nemac nije nishta valjao, ni Bosanac se nije pokazao, Madjar bolje da se pokrije ushima...Srbin....kako koji...nije loshe...al Bugarin je zakon
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 6.10.2009 0:14:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo mi jos to treba da postavljam slike nekog drugog muskarca, i mogu lepo da pocnem da pakujem kofere iz stana mv
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 6.10.2009 1:56:41
|
|
|
|
Macak
|
Na listi najboljih ljubavnika izmedju ostalih se nasli i Novozelandjani ja bih bre tu anketu pocepala, pa da ih vidite kakvi su, ridji, zaljusteni, nigde dupeta, pa jos obuku one uske farmerke neka moda uvrnuta, a tek zene , majko moja ako su njih pitale da komentarisu, nije ni cudo kada ne znaju za bolje, ovde kada neki "nas" dovati Engkleskinju, ona bre ne skida osmeh po 20godina, preporodi se zena, ma "nasi" su zakon, ja ovog mog muskarca-balkanca ne bi da menjam, sto se mene tice prvo mesto da im se dodeli
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 6.10.2009 7:39:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja mogu samo da garantujem za jednog crnogorca
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 6.10.2009 8:19:50
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Ja mogu da garantujem za jednog bugarina....neznam shta kazu za njih...al ovaj moj primerak moze da se pohvali i tehnikom i velicinom Nemac nije nishta valjao, ni Bosanac se nije pokazao, Madjar bolje da se pokrije ushima...Srbin....kako koji...nije loshe...al Bugarin je zakon Smeškice ti si internacionalac
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 6.10.2009 8:22:14
|
|
|
|
NadaR
|
Portugalac! italijan
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 6.10.2009 13:23:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sladjaaaa IZVORNA PORUKA: Smeshkica Ja mogu da garantujem za jednog bugarina....neznam shta kazu za njih...al ovaj moj primerak moze da se pohvali i tehnikom i velicinom Nemac nije nishta valjao, ni Bosanac se nije pokazao, Madjar bolje da se pokrije ushima...Srbin....kako koji...nije loshe...al Bugarin je zakon Smeškice ti si internacionalac hehe...lude godine
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 6.10.2009 15:46:49
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa Portugalac! italijan Isprobano nado?
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 6.10.2009 16:09:57
|
|
|
|
NadaR
|
aha (eh i sad onaj stidljivi smajlic posto mi ne radi VISE SMESAKA )
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 7.10.2009 9:47:29
|
|
|
|
sladjaaaa
|
nado zašto si nas ostavila bez detaljnog opisa
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 8.10.2009 8:00:28
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 8.10.2009 8:04:35
|
|
|
|
Trcosava
|
eee...moj dragi mi je prvi ''stranac'' (ne mogu ga računa u stranc jbg - svi smo nekad bili jedna država) i sada on drži prvo mesto...al pre njega beše jedan koji je poreklom iz Bosne bio (čini mi se BL ali nisam sigurna) jaoj majko šta mi je taj radio....čini mi se da bi sa njim i na banderi bilo dobro
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 8.10.2009 8:05:17
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 8.10.2009 8:07:25
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava eee...moj dragi mi je prvi ''stranac'' (ne mogu ga računa u stranc jbg - svi smo nekad bili jedna država) i sada on drži prvo mesto...al pre njega beše jedan koji je poreklom iz Bosne bio (čini mi se BL ali nisam sigurna) jaoj majko šta mi je taj radio....čini mi se da bi sa njim i na banderi bilo dobro
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 8.10.2009 8:10:31
|
|
|
|
Trcosava
|
pa oooozbiljno al baja mene nije baš ozbiljno shvatao po pitanju nekih stvari, iako sam mu rekla na vreme...bolelo ga što je drugi...eh lavovi....
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 8.10.2009 8:13:54
|
|
|
|
sladjaaaa
|
A što nije bio prvi kad je bio tako dobar?
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 8.10.2009 8:45:27
|
|
|
|
Trcosava
|
eh slađo...pričamo o ljubavnicima :) neki su dobri samo za sex..neki za vezu ovaj je mislio da sam dobra devojka koja ume da čeka...njegov posao je na prvom mestu bio problem...oboje smo bili suviše jake ličnosti - i dobro nam je bilo samo u sexu kad mi se nadigne, ja ga pozovem - bude nam lepo sat - dva - tri i onda svako svojim putem
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 8.10.2009 8:48:11
|
|
|
|
sladjaaaa
|
Pa dobro, bitno je da je tm još bolji od njega
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 8.10.2009 9:28:03
|
|
|
|
Trcosava
|
ou jeah!
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 8.10.2009 14:54:10
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: sladjaaaa nado zašto si nas ostavila bez detaljnog opisa hmmm Ti Italijani su izvikani pa sam ja mozda previse ocekivala i na kraju ispao fijasko Za Pedra sam mislila da je isti kao i ovaj prvi ali sam se skroz pozitivno iznenadila... Znao je kako, imao je s cim...
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 8.10.2009 14:56:37
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa IZVORNA PORUKA: sladjaaaa nado zašto si nas ostavila bez detaljnog opisa hmmm Ti Italijani su izvikani pa sam ja mozda previse ocekivala i na kraju ispao fijasko Za Pedra sam mislila da je isti kao i ovaj prvi ali sam se skroz pozitivno iznenadila... Znao je kako, imao je s cim... Ovo boldovano je dovoljno
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 8.10.2009 14:57:20
|
|
|
|
NadaR
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 8.10.2009 15:01:14
|
|
|
|
buhla
|
Sto bi teta Brena rekla: Ljubio me jedan englez, ljubio me jedan spanac, ali niko ko bosanac, ali niko ko booooosaaaaanac hahahahahahaha
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 8.10.2009 15:03:45
|
|
|
|
Delijagirl
|
E vako... Slovenci - UZHAS ili sam samo ja na lose naletavala Amerikanac - je bio ok solidan mora malo da poradi na tehnici ali ok Engles - moze to mnogo bolje Grk - odlican Srbin - kako koji ali ja se na kraju udala za najboljeg po meni :p
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 8.10.2009 15:39:54
|
|
|
|
sladjaaaa
|
za tvog Srbina
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Da li vam se cini da je na RR malo "tiho" u poslednje vreme?OTI2Komentar bi bio pozeljan...Da (
76%)
NE (
24%)
Ukupan broj glasova: 86Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!