Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:47:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ma ja, sa čo'ekom ti kavu pije izjutra! Nemoj meni valjati te fore...
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:47:29
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: lence I Vucko i Katjca se pale na aute! Hauba, he,he ... I ja sam jednom na haubi ali mi nije bilo lepo baš, bio je mešanac pola Srbin pola Austrijanac, nisam baš oduševljena, a očekivala sam mnogo više jer je kao bio frajer (samo izvikan)
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:48:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi garant bi s njim bolje prošla.... ....mi nismo andjeli
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:48:33
|
|
|
|
viking
|
[/quote] Dragi Daniele, Izvini što me nije bilo neko vreme (dobro ajde priznajem - zadnjih 5 godina). Danas smo se moje drugarice i ja dotakle neke teme, pa sam te se setila. Ovim pismom želim da ti kažem da sam sada spremna za tvoju ponudu, ne mislim više da će mi u Švedskoj biti hladno, tako da dolazim prvim avionom. U slučaju da si se oženio dete neka ostane, a od žene se razvedi već danas. S ljubavlju, ona tvoja sa haube! [/quote] Carice!
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:49:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: kaliopi garant bi s njim bolje prošla.... ....mi nismo andjeli
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:50:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sladjaaaa IZVORNA PORUKA: lence I Vucko i Katjca se pale na aute! Hauba, he,he ... I ja sam jednom na haubi ali mi nije bilo lepo baš, bio je mešanac pola Srbin pola Austrijanac, nisam baš oduševljena, a očekivala sam mnogo više jer je kao bio frajer (samo izvikan) ma ja odera* leđa ...niiiikad više.mame mi Milene.
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:53:26
|
|
|
|
sladjaaaa
|
E lude ste slatko se nasmeja uz ovu temu, a sad moram kući, gotovo je radno vreme
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:56:02
|
|
|
|
Anoniman
|
pozdrav i od mene
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:56:11
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: Katjica IZVORNA PORUKA: viking IZVORNA PORUKA: Katjica Da, Šveđanin je U tom slučaju, ja bih mu odmah pisala i molila za oproštaj! u potpisu VIKING Dragi Daniele, Izvini što me nije bilo neko vreme (dobro ajde priznajem - zadnjih 5 godina). Danas smo se moje drugarice i ja dotakle neke teme, pa sam te se setila. Ovim pismom želim da ti kažem da sam sada spremna za tvoju ponudu, ne mislim više da će mi u Švedskoj biti hladno, tako da dolazim prvim avionom. U slučaju da si se oženio dete neka ostane, a od žene se razvedi već danas. S ljubavlju, ona tvoja sa haube! Mislim da će pismo upaliti, razvešće se on zbog tebe
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:57:46
|
|
|
|
oliveradj
|
E lude ste baš ste me lepo nasmejale za kraj radnog vremena, idem nasmejana kući .
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 16:02:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ja poslala poruku švabi odgovorio ... dolazi za novu godinu u sarajevo A ja (glupača) izbrisala njegov broj iz moba... Bilo mi je neisplativo da se dopisujem sa njim kada nije bilo šanse ni za kakvu akciju u minimum narednih godinu dana Sada se iskreno kajem A lepo su mi uvek govorili - uradi na brzinu, kajaćeš se natenane
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 16:18:41
|
|
|
|
Anoniman
|
I sad od muke žderem eurokrem i keks... Načisto me upropastilo ovo prisećanje
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 16:48:01
|
|
|
|
marince1
|
Ja nemam internacionalno sexualno iskustvo
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 16:54:30
|
|
|
|
viking
|
čekaj, mlada si još, ima vremena
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 17:02:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Viking, nemoj i nju da uvlačiš u ovo naše ludilo Ona je fina trudna devojka i treba da sačuva svoj brak Dovoljno je nas ovde rizikovalo svoje brakove
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 17:05:00
|
|
|
|
viking
|
Ma, kad je tako fina što je dolazila na ovu temu Šalim se ja malo, Marinče
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 17:07:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Viking, gde je ona tema što je Tasha pitala kako se osećamo u plodnim danima, oko ovulacije Mislim da nas dve možemo da pređemo malo tu temu da popunimo jer smo definitivno LUDE u vreme O
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 17:27:41
|
|
|
|
indy_25
|
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 5.10.2009 17:29:21
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 17:33:55
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: viking Ma, kad je tako fina što je dolazila na ovu temu Šalim se ja malo, Marinče Ma jel vi vidite onog tuznog smajlija na kraju mog posta?!? Ja se ne hvalim,zalim se
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 17:35:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Marinče, nemoj biti tužna! Evo Vučko i ja ćemo ti poslati ove naše strance čim ih se dokopamo
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 18:07:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Viking, gde je ona tema što je Tasha pitala kako se osećamo u plodnim danima, oko ovulacije Mislim da nas dve možemo da pređemo malo tu temu da popunimo jer smo definitivno LUDE u vreme O KLIK
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 21:36:11
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Marinče, nemoj biti tužna! Evo Vučko i ja ćemo ti poslati ove naše strance čim ih se dokopamo Katjice iskopaj broj iz nekog starog imenika, sveske, mora da si zapisala još negde čim je bio tako dobar
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 23:42:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Sladjo, nisam nigde drugde zapisala, pronadjoh samo njegovu sliku
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 23:47:57
|
|
|
|
viking
|
Aaaaaaaaaaaaaa, pa šta čekaš?!?! Daj da vidimo!!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?