Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:12:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije se otvorila bas u detalje ali je rekla glavnu stavku - kolika mu je alatka
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:14:24
|
|
|
|
Anoniman
|
pih, Vučko..taman sam zapalila cigaru pre priče...možda bih i posle da si nam rekla maaale deta ljčiće
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:15:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Nije se otvorila bas u detalje ali je rekla glavnu stavku - kolika mu je alatka što jes* jes*...pusti buvu pa....pih
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:16:33
|
|
|
|
Anoniman
|
pa mislim da je to najbitnija stavka ... a sad u autu...na haubi... na krevetu...podu...pa mislim ....jbg sad mi dođe da ga nazovem
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:17:19
|
|
|
|
lence
|
Eto prikupismo neke detalje po inozemstvu, neki se slazu sa anketom, neki "detalji" (ali ne mali) se kose sa uvrezenim misljenjima (hvala Vucku sto nam je razbila zablude o Nemcima). Ali bre nijedna rec o Srbima? Ne usudjujete se!?!
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:19:15
|
|
|
|
Anoniman
|
ja već uzela papir i olovku da zapišem.. broj bilo šta ? može i broj registarskih tablica, eee naći ću ga ja...
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:20:02
|
|
|
|
sladjaaaa
|
Ti si luda i ovo ide u citate
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:20:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Steta sto ovde nema opcije Anoniman, jer ce ova tema postati pretnja za neke brakove , ali ajde kad ste vec sve hrabre i ja cu sa vama... Svedjani mozda jesu brzi, ali uz njih je tesko da biste vi i zelele sporije
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:20:34
|
|
|
|
viking
|
IZVORNA PORUKA: lence Ali bre nijedna rec o Srbima? Ne usudjujete se!?! pa o Srbima sve znamo
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:20:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lence Ali bre nijedna rec o Srbima? Ne usudjujete se!?! pa nema ih na listi... ni bosanaca...ni srba...ni crnogoraca...ni hrvata ...ni slovenaca ...ni makedonaca...jbg
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:22:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking IZVORNA PORUKA: lence Ali bre nijedna rec o Srbima? Ne usudjujete se!?! pa o Srbima sve znamo šta reći?
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:23:08
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: lence Ali bre nijedna rec o Srbima? Ne usudjujete se!?! pa nema ih na listi... ni bosanaca...ni srba...ni crnogoraca...ni hrvata ...ni slovenaca ...ni makedonaca...jbg Možda nisu zaslužili da budu na listi
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:23:39
|
|
|
|
sladjaaaa
|
Katjiceeeee pričaaaajjjjj
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:24:56
|
|
|
|
viking
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. pa nema ih na listi... ni bosanaca...ni srba...ni crnogoraca...ni hrvata ...ni slovenaca ...ni makedonaca...jbg Njima treba posebna lista - otpusna...
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:25:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sladjaaaa Možda nisu zaslužili da budu na listi Ma kako nisu?
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:25:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking Njima treba posebna lista - otpusna...
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:27:27
|
|
|
|
sladjaaaa
|
Pa možda su i najgori bolji od Srba, vidiš šta kažu devojke, hvale i one koji su kao na toj listi najgori, znači da su Srbi ustvari katastofa, a Italijani, Francuzi i Španci, vrh vrhova
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:28:10
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: viking IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. pa nema ih na listi... ni bosanaca...ni srba...ni crnogoraca...ni hrvata ...ni slovenaca ...ni makedonaca...jbg Njima treba posebna lista - otpusna... Pa zar je dotle doslo, nisam bila na Balkanu vise od 10 godina, a vidim nemam se zasto ni vracati ...
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:28:29
|
|
|
|
Anoniman
|
de, de pa nisu oni taaako loši, samo smo navikli na njih.previše dugo naviknute .. ali nije bitno odakle dođe apetiti važno je da se večera kod kuće
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:29:52
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi de, de pa nisu oni taaako loši, samo smo navikli na njih.previše dugo naviknute .. ali nije bitno odakle dođe apetiti važno je da se večera kod kuće
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:32:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sladjaaaa Pa možda su i najgori bolji od Srba, vidiš šta kažu devojke, hvale i one koji su kao na toj listi najgori, znači da su Srbi ustvari katastofa, a Italijani, Francuzi i Španci, vrh vrhova Ma... vidiš da se nisu ni usudili da ih uvrste u ovo istraživanje koliko su dobri.
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:32:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne smem da se prisecam, pascu u iskusenje Secam se lepog imena - Daniel, predivnog lica, solidnog tela... mraka i haube auta Sve je islo brzo, ali meni se cinilo sporo S obzirom da zive u hladnim krajevima, pale vala kao 5 termo peci, tako da sam se plasila pozara ako ne pozuri Ostao mi je u jako lepom secanju, hteo je da me zeni, ali ja nisam htela (pih...koja sam ja glupaca) sve sam nesto mislila da ce mi biti hladno tamo Cak mi je i pismo pisao, poslao sliku, ali mu nikada nisam odgovorila Jao, sto ste me sad podsetile na to Sta mislite da li je kasno sada da mu odgovorim (proslo je 5 godina), mozda me jos uvek ceka
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:34:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Ne smem da se prisecam, pascu u iskusenje Secam se lepog imena - Daniel, predivnog lica, solidnog tela... mraka i haube auta Sve je islo brzo, ali meni se cinilo sporo S obzirom da zive u hladnim krajevima, pale vala kao 5 termo peci, tako da sam se plasila pozara ako ne pozuri Ostao mi je u jako lepom secanju, hteo je da me zeni, ali ja nisam htela (pih...koja sam ja glupaca) sve sam nesto mislila da ce mi biti hladno tamo Cak mi je i pismo pisao, poslao sliku, ali mu nikada nisam odgovorila Jao, sto ste me sad podsetile na to Sta mislite da li je kasno sada da mu odgovorim (proslo je 5 godina), mozda me jos uvek ceka *oće to tako , draga
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:35:12
|
|
|
|
Anoniman
|
To sto smo sve udate za Srbe i momke sa teritorije bivse Jug, dovoljno govori o njima Stranci su samo turisti, prolazne avanture, a onda lepo svako svojoj kuci
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:35:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Sta mislite da li je kasno sada da mu odgovorim (proslo je 5 godina), mozda me jos uvek ceka Ma naravno da te čeka!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?