Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:12:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije se otvorila bas u detalje ali je rekla glavnu stavku - kolika mu je alatka
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:14:24
|
|
|
|
Anoniman
|
pih, Vučko..taman sam zapalila cigaru pre priče...možda bih i posle da si nam rekla maaale deta ljčiće
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:15:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Nije se otvorila bas u detalje ali je rekla glavnu stavku - kolika mu je alatka što jes* jes*...pusti buvu pa....pih
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:16:33
|
|
|
|
Anoniman
|
pa mislim da je to najbitnija stavka ... a sad u autu...na haubi... na krevetu...podu...pa mislim ....jbg sad mi dođe da ga nazovem
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:17:19
|
|
|
|
lence
|
Eto prikupismo neke detalje po inozemstvu, neki se slazu sa anketom, neki "detalji" (ali ne mali) se kose sa uvrezenim misljenjima (hvala Vucku sto nam je razbila zablude o Nemcima). Ali bre nijedna rec o Srbima? Ne usudjujete se!?!
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:19:15
|
|
|
|
Anoniman
|
ja već uzela papir i olovku da zapišem.. broj bilo šta ? može i broj registarskih tablica, eee naći ću ga ja...
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:20:02
|
|
|
|
sladjaaaa
|
Ti si luda i ovo ide u citate
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:20:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Steta sto ovde nema opcije Anoniman, jer ce ova tema postati pretnja za neke brakove , ali ajde kad ste vec sve hrabre i ja cu sa vama... Svedjani mozda jesu brzi, ali uz njih je tesko da biste vi i zelele sporije
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:20:34
|
|
|
|
viking
|
IZVORNA PORUKA: lence Ali bre nijedna rec o Srbima? Ne usudjujete se!?! pa o Srbima sve znamo
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:20:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lence Ali bre nijedna rec o Srbima? Ne usudjujete se!?! pa nema ih na listi... ni bosanaca...ni srba...ni crnogoraca...ni hrvata ...ni slovenaca ...ni makedonaca...jbg
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:22:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking IZVORNA PORUKA: lence Ali bre nijedna rec o Srbima? Ne usudjujete se!?! pa o Srbima sve znamo šta reći?
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:23:08
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: lence Ali bre nijedna rec o Srbima? Ne usudjujete se!?! pa nema ih na listi... ni bosanaca...ni srba...ni crnogoraca...ni hrvata ...ni slovenaca ...ni makedonaca...jbg Možda nisu zaslužili da budu na listi
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:23:39
|
|
|
|
sladjaaaa
|
Katjiceeeee pričaaaajjjjj
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:24:56
|
|
|
|
viking
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. pa nema ih na listi... ni bosanaca...ni srba...ni crnogoraca...ni hrvata ...ni slovenaca ...ni makedonaca...jbg Njima treba posebna lista - otpusna...
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:25:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sladjaaaa Možda nisu zaslužili da budu na listi Ma kako nisu?
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:25:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking Njima treba posebna lista - otpusna...
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:27:27
|
|
|
|
sladjaaaa
|
Pa možda su i najgori bolji od Srba, vidiš šta kažu devojke, hvale i one koji su kao na toj listi najgori, znači da su Srbi ustvari katastofa, a Italijani, Francuzi i Španci, vrh vrhova
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:28:10
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: viking IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. pa nema ih na listi... ni bosanaca...ni srba...ni crnogoraca...ni hrvata ...ni slovenaca ...ni makedonaca...jbg Njima treba posebna lista - otpusna... Pa zar je dotle doslo, nisam bila na Balkanu vise od 10 godina, a vidim nemam se zasto ni vracati ...
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:28:29
|
|
|
|
Anoniman
|
de, de pa nisu oni taaako loši, samo smo navikli na njih.previše dugo naviknute .. ali nije bitno odakle dođe apetiti važno je da se večera kod kuće
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:29:52
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi de, de pa nisu oni taaako loši, samo smo navikli na njih.previše dugo naviknute .. ali nije bitno odakle dođe apetiti važno je da se večera kod kuće
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:32:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sladjaaaa Pa možda su i najgori bolji od Srba, vidiš šta kažu devojke, hvale i one koji su kao na toj listi najgori, znači da su Srbi ustvari katastofa, a Italijani, Francuzi i Španci, vrh vrhova Ma... vidiš da se nisu ni usudili da ih uvrste u ovo istraživanje koliko su dobri.
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:32:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne smem da se prisecam, pascu u iskusenje Secam se lepog imena - Daniel, predivnog lica, solidnog tela... mraka i haube auta Sve je islo brzo, ali meni se cinilo sporo S obzirom da zive u hladnim krajevima, pale vala kao 5 termo peci, tako da sam se plasila pozara ako ne pozuri Ostao mi je u jako lepom secanju, hteo je da me zeni, ali ja nisam htela (pih...koja sam ja glupaca) sve sam nesto mislila da ce mi biti hladno tamo Cak mi je i pismo pisao, poslao sliku, ali mu nikada nisam odgovorila Jao, sto ste me sad podsetile na to Sta mislite da li je kasno sada da mu odgovorim (proslo je 5 godina), mozda me jos uvek ceka
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:34:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Ne smem da se prisecam, pascu u iskusenje Secam se lepog imena - Daniel, predivnog lica, solidnog tela... mraka i haube auta Sve je islo brzo, ali meni se cinilo sporo S obzirom da zive u hladnim krajevima, pale vala kao 5 termo peci, tako da sam se plasila pozara ako ne pozuri Ostao mi je u jako lepom secanju, hteo je da me zeni, ali ja nisam htela (pih...koja sam ja glupaca) sve sam nesto mislila da ce mi biti hladno tamo Cak mi je i pismo pisao, poslao sliku, ali mu nikada nisam odgovorila Jao, sto ste me sad podsetile na to Sta mislite da li je kasno sada da mu odgovorim (proslo je 5 godina), mozda me jos uvek ceka *oće to tako , draga
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:35:12
|
|
|
|
Anoniman
|
To sto smo sve udate za Srbe i momke sa teritorije bivse Jug, dovoljno govori o njima Stranci su samo turisti, prolazne avanture, a onda lepo svako svojoj kuci
|
|
|
|
RE: Najbolji ljubavnici... 5.10.2009 15:35:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Sta mislite da li je kasno sada da mu odgovorim (proslo je 5 godina), mozda me jos uvek ceka Ma naravno da te čeka!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?