andjelinat -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (21.1.2012 19:37:27)
|
IZVORNA PORUKA: pescana IZVORNA PORUKA: andjelinat Drage trudnice, kakva su vas iskustva sa isplatama trudnickog bolovanja??? Konkretno, da li ste dobile bolovanje za mesec novembar? Bilo bi mi drago kad bi mi neka trudnica odgovorila, jel nisam srela jos ni jednu koja je dobila za novembar pare!!! Andjelina, ni meni nije stiglo nista od novembra, kada je i trebala da krene isplata preko socijalnog. Mada su iz racunovodstva skole u kojoj radim, kasno poslali papire, tako da ne znam koliko ce isplata uopste kasniti. Da li neko zna da li socijalno isplacuje za sve mesece koje kasne ili mesec po mesec? Ja radim u predskoloskoj ustanovi, a posto sam krenula u detaljnu istragu sta se desava, u ponedeljak cu imati kompletnu informaciju jer ce mi tad ovi iz republickog fonda reci def.u cemu je problem, ali ono sto sam do sada saznala je da navodno (to jos treba da proverim iako mi je to zena iz r.fonda rekla) da ako do 19. decembra firma nije dostavila papire za novembar plata ce biti u februaru umesto u januaru! A ova iz moje firme mi rece da je oko nove godine poslala, nema pojma ne moze da se udubljuje u to kaze mi, ali u principu bas ih briga! A saznala sam od ove iste zene iz fonda da je uplata za novembar bila trudnicama ciji su papiri uredno dostavljeni!! A nazalost i za decembar jos nisu poslali a 19ti prosao [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] E sad, javlja se ja mislim jos jedan problem!! Ovih 35% bi trebali sad krajem meseca, mozda i sledece nedelje, da dobijemo ali posto nam socijalno nije isplatilo ovih 65% onda nece i oni, ili gresim? Da li neko zna odgovor na to pitanje??
|
|
|
|