mirkam -> RE: Beba ne priča (22.12.2014 11:05:01)
|
E pa da se pozalim da sam opet počela da tripujem,brinem i nerviram se. Sledeće sedmice smo na vakcinu pa ću čitati i pedijatar al do tad mi daleko da "trpim" a i onako mi trebaju iskustva a i cijenim mišljenje drugarica sa foruma [sm=smiley1.gif] M i dalje ne zove ni tata ni mama ni baba niti išta slično.Mrmlja on nešto po čitav dan ali smisleno ama baš ništa.Nekoliko puta je do sada rekao mama,ali čini mi se baš slučajno,kao da mu se omaklo. Osim toga,ono što me još više brine je to što on još uvijek ne zna ni jednu smislenu radnju,tipa tasi-tasi,pa-pa,da nešto pokaže i sl. Razumije recimo NE,doduše ne posluša uvijek ali u većini slučajeva da.Zna npr kad ga presvkacim pa kažem digni ruke da skinemo majicu,on to odmah uradi,kad krenemo na spvanje i ja kažem"umiri se,sad je vrijeme za spavanje" on se odmah okrene prema meni,zagrli me umiri se.Kad se igramo loptom okusava da šutira,ali kad vadimo npr bombone iz zdjele ne zna i da ih vrati,a trebalo bi [sm=zmeden.gif],samo razbaca,prevrne zdjelu i traži drugu zanimaciju. Ja se jako brinem...Čini mi se da je do sada dosta toga trebao da zna.I ja se zaista trudim,pričam,pjevam,igram se,animiram ga al sve džaba [sm=smiley13.gif] Ako nije prava tema izvinjavam se i molim moderatore da kopiraju post.Nisam znala gdje bih sve ovo pitala.
|
|
|
|